Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez SAVARY » wtorek, 18 paź 2005, 20:28

Vincenta napisał(a):
SAVARY napisał(a):Zapowiada się ciekawie! Mieszanka wybuchowa - Dębiec kontra Szufel.

Ciekawie ? Z Szuflem ? On jak zwykle będzie mówił nie na temat, cały czas będzie prowadził nieustającą kampanię wyborczą, w ogóle nie rozumiem po co został zaproszony, On tylko powtarza jak maszyna to co każą Mu mówić.
Jest monotematyczny, nieuprzejmy, niemiły i jeszcze nie słyszałam, żeby krótko i zwięźle odpowiedział na zadane mu pytanie. Nie wiem, ale pan Szufel kojarzy mi się tylko z porządkowym na sesji. Co Go widzę, to On tylko głosy liczy.... A jak juz zaczyna mówić albo z kartki czytać to przełączam kanał ...
Z chęcią posłucham pana Mielnika, Dębca i Woźniaka, Parus i Szufel dla mnie nie istnieją.....

Vincenta! Parus i Szufel zostali też wybrani przez mieszkańców (i tu z szacunkiem o nich) i obiektywna telewizja powinna i robi spotkania z radnymi każdej ze stron naszej strony.
Ci którzy chcą, bo są tacy co nagminnie odmawiają dziennikarzom - i to jest naganne.
Zresztą obaj panowie są naprawdę w porządku.
SAVARY
Terminator

Postprzez SAVARY » wtorek, 18 paź 2005, 20:31

qrczak napisał(a):
No właśnie, propunuję podziękować panu Szufelowi ( Szuflowi ? ) i zaprosić radnego Zawadzkiego ...

Tak i temat sie sprowadzi do Adabaru i do tego że oni biedni są traktowani jak "stado baranów". :lol:

Może i tak będzie o Adabarze, temat na czasie, może o procesach, to Easy jest autorem programu
SAVARY
Terminator

Postprzez BLAaa » środa, 19 paź 2005, 07:22

Jeden z bardziej znanych kołobrzeskich dziennikarzy (niestety juz na emigracji) ułozył kiedys taki wierszyk:

Pewna radna polonistka
pracowała na pół gwizdka.
Myślała w swej naiwności,
że miara jej aktywności
będzie lista obecności.

Zgadnijcie kto był autorem i kogo wiersz dotyczył?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez SAVARY » środa, 19 paź 2005, 08:12

Raczej nietrudno zgadnąć.
SAVARY
Terminator

Postprzez Gargamel » środa, 19 paź 2005, 13:22

No tak Savary chcesz słuchać tylko opozycji w stosunku do H.B i jak ty możesz być obiektywny.Zawsze należy wysłuchać dwóch stron.
Gargamel
Ważniak

Postprzez obserwer_anonim » środa, 19 paź 2005, 13:51

SAVARY napisał(a):Zapowiada się ciekawie! Mieszanka wybuchowa - Dębiec kontra Szufel.

17.10. 2005 "KOPERNIK" świętuje.
To miła uroczystość w Kołobrzegu, szczególnie, że już LO Kołobrzeskie tak podskoczyło wysoko w rankingu szkół ponadgimnazjalnych.
GRATULACJE całej Społeczności ZSO Nr 1 im M. Kopernika w Kołobrzegu.
Cieszę się z Wami i życzę dalszych sukcesów.

W tym dniu, to właśnie wydarzenie (a nie Klincz) jest najważniejsze.
obserwer_anonim
Bywalec

Postprzez stary_zgred » środa, 19 paź 2005, 14:21

Gargamel napisał(a):No tak Savary chcesz słuchać tylko opozycji w stosunku do H.B i jak ty możesz być obiektywny.Zawsze należy wysłuchać dwóch stron.

Ciekawie brzmi połajanka w "zawsze obiektywnych" ustach Gargusia.
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez BLAaa » środa, 19 paź 2005, 14:31

Gargamel napisał(a):No tak Savary chcesz słuchać tylko opozycji w stosunku do H.B i jak ty możesz być obiektywny.Zawsze należy wysłuchać dwóch stron.

Zapamietam Ci Gargamelu TEN cytat!!
Przyda się w niejednej naszej polemice.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez ZAINTERESOWANA » środa, 19 paź 2005, 19:19

BLAaa napisał(a):

Zapamietam Ci Gargamelu TEN cytat!!
Przyda się w niejednej naszej polemice.

Gdzie tam, nie masz co zaprzątać swojej pamięci takim frazesem Gargusia. Już pewnie o tym zapomniał i nieźle nawtykał sobie za chwilę słabości... :smiech: Grunt to "zawsze wysłuchać dwóch stron".
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez stary_zgred » środa, 19 paź 2005, 19:23

Kibole od piłki kopanej nazywają to "samobójem".
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez U-S » środa, 19 paź 2005, 19:51

A Ty jesteś obiektywny? :lol: :lol: :lol:
U-S
Weteran

Postprzez stary_zgred » środa, 19 paź 2005, 19:56

U-S napisał(a):

A Ty jesteś obiektywny? :lol: :lol: :lol:

Jest. W swoim subiektywnym mniemaniu. I to jest niskie. Ale mawiają: jak Bóg chce kogoś pokarać, to najpierw odbiera mu rozum. U Gargusia nie byłoby chyba co odebrać.
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez SAVARY » czwartek, 20 paź 2005, 08:48

To jest twoja tendencyjna ocena. Poczytaj sobie wcześniej, jak dobrze oceniłem Szufla i Parusa, dobrze, że będą w tym programie. Albo mnie nie rozumiesz, albo jesteś tendencyjnie złośliwy, ja zawsze uważałem, że każda ze stron powinna mieć możność wypowiedzenia się i dlatego tak lubię ten program. Zamykanie ust mediom to w praktyce przerobione macie wy - np. Zdjęcie masztu radiowego w Zieleni bo radio nie chciało zwolnić jednego dziennikarza. albo aferka z AC z kablówki, itp.
Ja lubię rozmawiać i myślę, że w naszym tak małym mieście powinno się rozmawiać, ale cóż niektórzy tylko lubią rozkazywać a nie słuchać.
SAVARY
Terminator

Postprzez report5 » czwartek, 20 paź 2005, 10:59

ty naiwny jesteś z tymi tłumaczeniami - kolesie piszą służbowo - daj spokój -
report5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg