Posty ktore Cie obrazily - czyli slowko do r00ta.

Jeżeli masz coś ciekawego do zaproponowania i uważasz że może to poprawić funkcjonowanie naszego forum - napisz to tutaj.

Postprzez stary_zgred » niedziela, 9 paź 2005, 20:48

KAROLLA-- napisał(a):...widze, ze zaslepiony wladza, chelbisz sie tylko swoja mozliwoscia pokazania jej , miedzy innym przez bezpoctawne blokowanie mnie, a nie wykonujesz pracy administratora forum

Oja! Byłbym pominął jeszcze jeden rodzynek (ten na czerwono) oraz znalezisko z dziedziny słowotwórstwa (podkreślone), na który mój ograniczony rozum nie umie znaleźć odpowiednika. Czy miało być: "chełpisz"?
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez KAROLLA-- » poniedziałek, 10 paź 2005, 06:02

stary_zgred napisał(a):
KAROLLA-- napisał(a):...widze, ze zaslepiony wladza, chelbisz sie tylko swoja mozliwoscia pokazania jej , miedzy innym przez bezpoctawne blokowanie mnie, a nie wykonujesz pracy administratora forum

Oja! Byłbym pominął jeszcze jeden rodzynek (ten na czerwono) oraz znalezisko z dziedziny słowotwórstwa (podkreślone), na który mój ograniczony rozum nie umie znaleźć odpowiednika. Czy miało być: "chełpisz"?

czy ty przypadkiem nie poswicasz mi za duzo uwagi hyh ;/
wyglada na to, ze sleczysz z nosem przy monitorze wyszukujac WSZYSTKO co KAROLLA napisala :lol:
bo przeciez nie interesuje Cie kto i czy slusznie zostal zablokowany

------
i nie wstyd mi za moje bledy
ile mozna wstydzic sie z posiadanego garba :cry:
KAROLLA--

Postprzez stary_zgred » poniedziałek, 10 paź 2005, 07:23

KAROLLA-- napisał(a):...czy ty przypadkiem nie poswicasz mi za duzo uwagi hyh ;/
wyglada na to, ze sleczysz z nosem przy monitorze wyszukujac WSZYSTKO co KAROLLA napisala :lol:
bo przeciez nie interesuje Cie kto i czy slusznie zostal zablokowany

------
i nie wstyd mi za moje bledy
ile mozna wstydzic sie z posiadanego garba :cry:

A czy Ty aby sobie zbytnio nie pochlebiasz? Ślęczę z nosem w monitorze wyszukując WSZYSTKIE błędy u WSZYSTKICH (takie hobby, hyyyyy). Starcy miewają różne odchyłki. Nie moja wina, że to właśnie Ty w tym rankingu niechlubnie przodujesz. Twoje błędy rajcują mnie szczególnie, bo w zestawieniu z radykalnym tonem Twoich postów stanowią komiczny dysonans.
Jeśli zaś o kwestię blokowania idzie, to czasami, po lekturze Twoich postów ubolewam, że nie ma sposobu na zdalny odstrzał przez internet. Hyyyyhhyhyyhyy....
Wiem, wiem. Kilkoro z chęcią odstrzeliłoby i mnie i jeszcze paru innych.
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez Tisaja » poniedziałek, 10 paź 2005, 21:21

Rozumiem ,że ten topic służyć ma opisywaniu postów ,które kogoś obrażają i aby r00t je zauważył......Proszę bardzo:
KAROLLA--

stary_zgred napisał(a):
Ależ rozgość się, Tisaja, i nie krępuj się. Wieeeesz, takie nocne (starych) polaków rozmowy po koniaczku (lub dwóch).

tez mysle, ze miejsce wsrod kutasow <-- zwisow przy meskim pasie, to w sam raz miejsce dla wyzej wymienionej

Kompletnie nie rozumiem postępowania KAROLLI......Zwłaszcza takie prostackie i chamskie ataki mnie zadziwiają i zasmucają.Doprawdy niewiem o co jej chodzi.......zwłaszcza,że wciąż ma pretensje o to ,że "niesłusznie i niesprawiedliwie" jest banowana. Niewiem jak do niej pisać......to jakieś monsrum niezadowolone,złośliwe zdewociałe o ambicjach mentorskich w dziedzinie języka polskiego,które po polsku poprawnie pisac nie potrafi. Skąd w człowieku wzięłoby sie tyle jadu? To z pewnościa nie jest człowiek.
Nawet nie chcę tego juz pytać o powody aby w ten sposób zwracać się do ludzi,których kompletnie nie zna. Jak "TO" zwraca sie do ludzi,których zna.....skoro obraza takich ,których nie zna.
Już przynajmniej wiem dlaczego siedzi w Kanadzie.....bo w Polsce zabrakło jej obiektów,bądź ją po prostu wyrzucono.
Należy mniemać ,iż w Kanadzie nie rozumieją o czym mówi.......lub tez miejsca nie zagrzeje.
Nie życzę sobie więcej odnośników w stosunku do mojej osoby w wykonaniu "tego czegoś".........nie zamierzam tez zwracać uwagi na żadne posty w wydaniu "tego czegoś". Nie będę również reagować na impertynencje.
Napiszę to na forum po raz drugi.....w stosunku do drugiej osoby ,którą będziesz Ty Karollo--
Z chamami nie rozmawiam!
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Tisaja » poniedziałek, 10 paź 2005, 21:23

korekta
monsrum--> monstrum
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez KAROLLA-- » poniedziałek, 10 paź 2005, 23:34

porada od r00t'a :
r00t napisał(a):...[..] jeżeli ktoś cię zaczepia zignoruj to jak dorosły człowiek... nie szukaj dziury w całym... czy to jest jedyne forum na [..] ...czasami dobrze jest odetchnąć i poszukać problemu nie na zewnątrz tylko wewnątrz... więc jeszcze raz powtarzam... odpuść... tak po prostu... [..]
...

---------------------
KAROLLA--

Postprzez r00t » wtorek, 11 paź 2005, 09:54

KAROLLA-- napisał(a):porada od r00t'a :
r00t napisał(a):...[..] jeżeli ktoś cię zaczepia zignoruj to jak dorosły człowiek... nie szukaj dziury w całym... czy to jest jedyne forum na [..] ...czasami dobrze jest odetchnąć i poszukać problemu nie na zewnątrz tylko wewnątrz... więc jeszcze raz powtarzam... odpuść... tak po prostu... [..]
...

---------------------

...taka mała prosba, nie udzielaj moich rad jeżeli sama nie potrafisz z nich korzystać...
r00t
Administrator

Postprzez KAROLLA-- » wtorek, 11 paź 2005, 15:16

r00t napisał(a):
KAROLLA-- napisał(a):porada od r00t'a :
...

---------------------

...taka mała prosba, nie udzielaj moich rad jeżeli sama nie potrafisz z nich korzystać...

alez ja wlasnie tym razem skorzystalam :)
i obelgi TISAJI i WZT /temat Bany./ puscilam mimo uszu :D
KAROLLA--

Postprzez Slayer » wtorek, 11 paź 2005, 15:51

obelgi ?? jakos to slowo nie pasuje mi do postow WZT i Tisaji...
Slayer
Terminator

Postprzez KAROLLA-- » wtorek, 11 paź 2005, 18:43

ODPOWIEDZ r00t'a :
r00t napisał(a):...[..] jeżeli ktoś cię zaczepia zignoruj to jak dorosły człowiek... nie szukaj dziury w całym... [..]... więc jeszcze raz powtarzam... odpuść... tak po prostu... [..]
...
KAROLLA--

Postprzez Slayer » wtorek, 11 paź 2005, 18:59

moze forum tez sobie odpuscisz?
Slayer
Terminator

Postprzez MarcinR » wtorek, 11 paź 2005, 19:02

KAROLLA-- napisał(a):ODPOWIEDZ r00t'a :
r00t napisał(a):...[..] jeżeli ktoś cię zaczepia zignoruj to jak dorosły człowiek... nie szukaj dziury w całym... [..]... więc jeszcze raz powtarzam... odpuść... tak po prostu... [..]
...

w tym momencie pokazalas ze nie odpuszczasz :)
pozdro 1200
MarcinR

Postprzez KAROLLA-- » wtorek, 11 paź 2005, 19:04

ODPOWIEDZ r00t'a :
...
KAROLLA--

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: forum