Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez OMAR » środa, 5 paź 2005, 17:27

Achaja napisał(a):Widzę Omar, że nie przebierasz w słowach, ale czasy gdy była jedna właściwa ideologia dawno minęły, więc nie mierz innych własną miarą bo może jest ktoś kto chce ich obejrzeć

Easy, a moze tak nazwiska ??

Mam nick Omar, a nie "Społeczeństwo" - więc wyrażam swoje zdanie bo mam do tego prawo i basta. :twisted:
Zainteresowanie partiami pokazali w wyborach.
Panom już podziękuję :lol:
OMAR

Postprzez OMAR » środa, 5 paź 2005, 18:17

Achaja napisał(a):
OMAR napisał(a):
Achaja napisał(a):Widzę Omar, że nie przebierasz w słowach, ale czasy gdy była jedna właściwa ideologia dawno minęły, więc nie mierz innych własną miarą bo może jest ktoś kto chce ich obejrzeć

Easy, a moze tak nazwiska ??

Mam nick Omar, a nie "Społeczeństwo" - więc wyrażam swoje zdanie bo mam do tego prawo i basta. :twisted:
Zainteresowanie partiami pokazali w wyborach.
Panom już podziękuję :lol:

a czy ja pisałam w imieniu "Społeczeństwa" - stwierdziłam tylko fakt, że są jeszcze tacy, którzy chcą oglądać nie tylko tych których ty jak widać hołubisz

Błąd w myśleniu !
Mieli lewicowcy zielona kartę u mnie przez 15 lat - cóż stracili.
OMAR

Postprzez Easy Rider » środa, 5 paź 2005, 21:13

OMAR napisał(a):Easy, koga interesują trupy polityczne ?
Zostali pogrzebani i niech sobie leżą do następnych wyborów.
Mają czas zapracować na zaufanie społeczne a nie pokazywać się w tv i pieprzyć głodne kawałki.
:twisted:

już moi koledzy z tv rozmawiali ze zwycięzcami, ja chcę pogadać ztymi co przegrali, acha bedzie jeszcze Luka Czechowski z Młodych Demokratów, poza tym Stalmach, Zawadzki, Bany, Pasiak
Easy Rider
Terminator

Postprzez report5 » środa, 5 paź 2005, 21:16

czyli stypa - oprócz Łukasza - młodego wilka - auuuu
report5

Postprzez Vin » piątek, 7 paź 2005, 17:50

report ma racje, smutny program był, nie ma co się dziwić - sami przegrani oprócz Łukasza byli...... A Łukasz normalnie szok - pozytywny oczywiście , metamorfoza zupełna..... Brawo....
Vin
Uzależniony

Postprzez Stavro » piątek, 7 paź 2005, 17:54

Vincenta napisał(a):report ma racje, smutny program był, nie ma co się dziwić - sami przegrani oprócz Łukasza byli...... A Łukasz normalnie szok - pozytywny oczywiście , metamorfoza zupełna..... Brawo....

Dobra socjotechnike ma... Ale kobiety sie nabieraja...no coz...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Stavro » piątek, 7 paź 2005, 17:55

to moze tutaj tez sie spytam czemu z SLD nikogo nie bylo??
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Vin » piątek, 7 paź 2005, 17:56

Stavro napisał(a):
Vincenta napisał(a):report ma racje, smutny program był, nie ma co się dziwić - sami przegrani oprócz Łukasza byli...... A Łukasz normalnie szok - pozytywny oczywiście , metamorfoza zupełna..... Brawo....

Dobra socjotechnike ma... Ale kobiety sie nabieraja...no coz...

Bo chyba o to chodzi , prawda ? I nie tylko Łukaszowi, ale każdemu politykowi.
Vin
Uzależniony

Postprzez Stavro » piątek, 7 paź 2005, 18:01

ale skoro wyborcy uwazaja sie za inteligentnych to powinni jednak ta socjotechnike dostrzegac i zobaczyc co naprawde taki Lukaszek ma do powiedzenia... zreszta co on wygral...chyba nie widzialem go na liscie...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez kraall » piątek, 7 paź 2005, 19:00

Ci przegrani mieli odwagę pokazać się i nie wstydzili się powiedzieć: przegraliśmy.
Prostactwo w polityce jest źle odbierane. Kultury, nawet kurtuazyjnej, nigdy za wiele, zwłaszcza w naszej mieścinie.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez czaka » piątek, 7 paź 2005, 19:40

przecież to proste i nie wiem czemu sie oszukiwać.wszyscy odstawieni od kasy bardziej sie mobilizuja przy nowych wyborach,sa bardziej zdeterminowani bo widza cel :stołek i kasa.Ci co maja nie czują zagrozenia bo po 4 latach są na tyle ustawieni że jak nie tu to gdzie indziej znajdą , fuchę.
Ten co w tej kadencji nie dostawał zleceń na robote przy zmianie parti jest ustawiony na 4 lata.
Przykładów można mnożyć - i jak zawsze - kasa,kasa,kasa,kasa.
A maskuja to słowa,słowa,słowa. / co nie Omar/
:wink:
czaka

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 10 paź 2005, 07:07

ŁUkasz napisał(a):
Stavro napisał(a):ale skoro wyborcy uwazaja sie za inteligentnych to powinni jednak ta socjotechnike dostrzegac i zobaczyc co naprawde taki Lukaszek ma do powiedzenia... zreszta co on wygral...chyba nie widzialem go na liscie...

Wygrała cała ekipa PO, której miałem okazję być reprezentantem. Mówisz socjotechnika, ja mówię kultura polityczna...

Tu nie ma co gadać, tu trza w morde lać...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez kraall » poniedziałek, 10 paź 2005, 17:53

ŁUkasz napisał(a):
Stavro napisał(a):Wygrała cała ekipa PO, której miałem okazję być reprezentantem. Mówisz socjotechnika, ja mówię kultura polityczna...

Zobaczymy za cztery lata?
kraall
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg