Otylia Jędrzejczak w ciężkim stanie w szpitalu!!!!!!!!!

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Tisaja » wtorek, 4 paź 2005, 22:02

Teraz mój mąż jest chory z powodu tych wszystkich wypadków....lubię szybko jeździć .....a zaczyna sie szkoła....w Koszalinie. Wciąż wysłuchuję rad,porad,marudzenia......no dojdzie do tego,że będzie chciał mnie wozić...... :lol: I na nic moje tłumaczenia,że droga Kołobrzeg-Koszalin jest ładna,szeroka........(Dobrze przynajmniej ,że nie chodzi mu o auto-ma swje- tylko o mnie) :wink:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez qrczak » wtorek, 4 paź 2005, 22:09

HO!HO! napisał(a):
TISAJA napisał(a):Wiecie co? Jak pokazali,drogę ,którą jechali......przestałam żałować Otylię. Naprawdę.
A Otylia- idiotka- skończona.

Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni

Co do sądzenia Otylii. Robimy zakłady jak się skończy cała sprawa :?:

Ja myślę, że skończy się na niczym bo przecież Otylia jest wybitnym sportowcem (bo jest faktycznie), ale to nie zwalnia jej z obowiązku myślenia. W moich oczach straciła wiele i przydałoby się żeby coś dostała, chociażby zawiasy. Może to będzie znak dla naszych "gwiazd" i "gwiazdeczek", że nie wszystko im wolno. Może też zwykli ludzie zaczną myśleć i jeździć spokojniej.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Slayer » wtorek, 4 paź 2005, 22:32

TISAJA napisał(a):Kilka razy musiałam zjechać na pobocze......bo tir nie miał zamiaru trochę zjechać!

No i nie zjedzie, bardzo slusznie... wkoncu to rozpedzone kilka ton stali na kolach, jesli przy predkosci chocby 60km/h zlapie pobocze, to koniec... kierowca nie bedzie juz tego w stanie opanowac, wywraca sie naczepa ktora kosi wszystko co jest na poboczu.
Trzeba tez sie postawic w sytuacji tych kierowcow, oni czestokroc woza towar wart i 500tys zlotych, wyobrazcie sobie jaka to odpowiedzialnosc...

ktos wkoncu musi nam wozic ta elektronike, zywnosc, ubrania etc. a ze drogi mamy takie jakie mamy, to juz nie wina kierowcow tirow.
Slayer
Terminator

Postprzez Tisaja » środa, 5 paź 2005, 19:05

Slayer Heh....ale nie musi jechać srodkiem....prosze Cię....po to robi prawko z odpowiednią kategoria,po to zdaje egzamin zawodowy aby panować nad takim ciężarem a nie być zawalidrogą, która stwarza zagrożenie. No tak mi sie wydaje.......i powinien umieć zjechać a nie jechać dwoma pasami......
Ja na tira bym nie wsiadła....bałabym się o innych...odpowiedzialność?Pewnie ,że jest ogromna.....ale taki zawód...... :D
Tisaja
Gwiazdor

Postprzez Tisaja » środa, 5 paź 2005, 19:06

Oczywiście dużą rolę odgrywają nasze"cudowne" drogi.......... ;/
Tisaja
Gwiazdor

Postprzez Slayer » środa, 5 paź 2005, 19:17

TISAJA napisał(a):Slayer Heh....ale nie musi jechać srodkiem....prosze Cię....po to robi prawko z odpowiednią kategoria,po to zdaje egzamin zawodowy aby panować nad takim ciężarem a nie być zawalidrogą, która stwarza zagrożenie. No tak mi sie wydaje.......i powinien umieć zjechać a nie jechać dwoma pasami......
Ja na tira bym nie wsiadła....bałabym się o innych...odpowiedzialność?Pewnie ,że jest ogromna.....ale taki zawód...... :D

to drogi stwarzaja zagrozenie a nie ciezarowki... a jezdza tak jak jezdza wlasnie ze wzgledu na bezpieczenstwo... masz juz troche czasu prawko to powinnas wiedziec jakie czestokroc sa koleiny na zewnetrzej czesci drog, teraz wyobraz sobie jakie jest to zagrozenie dla takiego kilkutonowego i wysokiego Tira.
Slayer
Terminator

Postprzez Tisaja » środa, 5 paź 2005, 21:05

I co wynika??? Trzaeba apelowac o poszezenie drogi Kołobrzeg Gościno.....Założysz topic ? Bo mnie zaraz obrzucą za gderanie.... :lol: :lol:
Tisaja
Gwiazdor

Postprzez Slayer » środa, 5 paź 2005, 21:12

TISAJA napisał(a):I co wynika??? Trzaeba apelowac o poszezenie drogi Kołobrzeg Gościno.....Założysz topic ? Bo mnie zaraz obrzucą za gderanie.... :lol: :lol:

no cos Ty, lasy chcesz wycinac? przeciez tam innaczej sie nie da :lol:

morderczyni drzew !! :twisted: :lol:
Slayer
Terminator

Postprzez Tisaja » czwartek, 6 paź 2005, 16:02

Heheheee......nigdy tak o sobie nie myślałam :lol: ....ale coś w tym jest. Należałam nawet do LOP :lol: .Kocham przyrodę......ale drogi,które i tak biegną przez las powinny być bezpieczne. Zieloni i antyglobaliści by mnie zlinczowali??? :lol: ... Ognisko byłoby czym rozpalić :wink: ...
Tisaja
Gwiazdor

Postprzez Slayer » czwartek, 6 paź 2005, 17:03

TISAJA napisał(a):Heheheee......nigdy tak o sobie nie myślałam :lol: ....ale coś w tym jest. Należałam nawet do LOP :lol: .Kocham przyrodę......ale drogi,które i tak biegną przez las powinny być bezpieczne. Zieloni i antyglobaliści by mnie zlinczowali??? :lol: ... Ognisko byłoby czym rozpalić :wink: ...

a propos na ognisko jest pogoda, ostatnie sie nie odbylo bo Zainteresowana nie zamowila slonca :twisted:

az sie boje pytac ale co to jest LOP? :wstyd: :?: zgaduje ze nie Lady of Pollution, ani Liga Ostrych Panienek :lol: :lol:
Slayer
Terminator

Postprzez Tisaja » czwartek, 6 paź 2005, 18:54

Slayer
Lady of Pollution, ani Liga Ostrych Panienek
Obrazek :lol: Obrazek :lol:

Odpowiedź brzmi.... Liga Ochrony Przyrody........ :lol:
Tisaja
Gwiazdor

Postprzez Slayer » czwartek, 6 paź 2005, 19:05

cholera bylem blisko :twisted: :lol: