I na nic moje tłumaczenia,że droga Kołobrzeg-Koszalin jest ładna,szeroka........(Dobrze przynajmniej ,że nie chodzi mu o auto-ma swje- tylko o mnie) 
I na nic moje tłumaczenia,że droga Kołobrzeg-Koszalin jest ładna,szeroka........(Dobrze przynajmniej ,że nie chodzi mu o auto-ma swje- tylko o mnie) 
HO!HO! napisał(a):TISAJA napisał(a):Wiecie co? Jak pokazali,drogę ,którą jechali......przestałam żałować Otylię. Naprawdę.
A Otylia- idiotka- skończona.
Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni
TISAJA napisał(a):Kilka razy musiałam zjechać na pobocze......bo tir nie miał zamiaru trochę zjechać!

TISAJA napisał(a):Slayer Heh....ale nie musi jechać srodkiem....prosze Cię....po to robi prawko z odpowiednią kategoria,po to zdaje egzamin zawodowy aby panować nad takim ciężarem a nie być zawalidrogą, która stwarza zagrożenie. No tak mi sie wydaje.......i powinien umieć zjechać a nie jechać dwoma pasami......
Ja na tira bym nie wsiadła....bałabym się o innych...odpowiedzialność?Pewnie ,że jest ogromna.....ale taki zawód......
TISAJA napisał(a):I co wynika??? Trzaeba apelowac o poszezenie drogi Kołobrzeg Gościno.....Założysz topic ? Bo mnie zaraz obrzucą za gderanie....![]()

....ale coś w tym jest. Należałam nawet do LOP
.Kocham przyrodę......ale drogi,które i tak biegną przez las powinny być bezpieczne. Zieloni i antyglobaliści by mnie zlinczowali???
... Ognisko byłoby czym rozpalić
...TISAJA napisał(a):Heheheee......nigdy tak o sobie nie myślałam....ale coś w tym jest. Należałam nawet do LOP
.Kocham przyrodę......ale drogi,które i tak biegną przez las powinny być bezpieczne. Zieloni i antyglobaliści by mnie zlinczowali???
... Ognisko byłoby czym rozpalić
...
zgaduje ze nie Lady of Pollution, ani Liga Ostrych Panienek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości