MarcinR napisał(a):a karolla jest normalna![]()
ihaaa
karolla ile ty dziennie jaraSz![]()
MarcinR napisał(a):a karolla jest normalna![]()
ihaaa
karolla ile ty dziennie jaraSz![]()

Mafi napisał(a):myślę, że jednak Karolla ma trochę racji (choć sama też nie jest bez winy i działa czasem na nerwy), tym że ją ktoś obraża i to w chamski sposób (tekstami typu 'kiedy kupisz sobie baterie' itp.) to już nikogo nie obchodzi... Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z wiatrakami

KAROLLA-- napisał(a):prosze o usuniecie wypowiedzi nie na temat
w tym temacie prosze tylko o cytaty wypowiedzi obrazliwych
mysle, ze taki temat pomorze w niedyskryminowaniu pewnych uzytkownikow forum

MarcinR napisał(a):karolla ty poprostu doprowadzasz ludzi do bialej goraczki i sie nie dziw ze ja albo ktos inny wali ci glupimy tekstami , daj sobie spokoj i ty tez dostaniesz w nagrode spokoj

zartuje oczywiscie
i nie tylko ja jej tak napisalem wiec , uznaje ze nie jestem glownym sprawca zbrodni ,
WZT napisał(a):KAROLLA-- napisał(a):Mafi napisał(a):myślę, że jednak Karolla ma trochę racji (choć sama też nie jest bez winy i działa czasem na nerwy), tym że ją ktoś obraża i to w chamski sposób (tekstami typu 'kiedy kupisz sobie baterie' itp.) to już nikogo nie obchodzi... Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z wiatrakami
przypomne tylko
ze za to, ze odwazylam sie zrobic reposte do chamskich TISAJI wpisow o "bateryjce", w ktorej nie uzywalam obrazliwych okreslen, to JA dostalam blokade/ bana <-- tlumaczenie dla r00ta/
i to jest wlasnie kolejna DYSKRYMINACJA mnie r00t i niesprawiedliwe blokowanie
wypraszam sobie to byl moj tekst o przyjacielu na baterie.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości