zamiast cyferek
. Pytam poważnie. Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Z góry dzięki. 
zamiast cyferek
. Pytam poważnie. Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Z góry dzięki. 
krystian napisał(a):Mozna, musisz sobie u siebie na kompie skonfigurowac.
Jeżeli jest to dłuższy opis to mi prześlij mailem. r00t napisał(a):rysio: to nie jest zadzieranie nosa.. ale jeżeli chcemy o coś zapytać to najpierw musimy WIEDZIEĆ o co chcemy zapytać... proste. Na powyższe pytanie mogłem odpowiedzieć po prostu "NIE" ...bo nie można mieć domeny na niepublicznym adresie... Ja też nie wszystko wiedziałem od samego początku. I też dostawałem "baty" na forach i kanałach IRC. Też mi mówili RTFM jak o coś pytałem nie mając pojęcia o tym... ja się nie obrażałem tylko otwierałem google.com i siedziałem kilka nocy aż się nauczyłem... a gdy już coś tam wiedziałem odpowiedź zawsze była.. bo pytanie było konkretne... A pan krystian napisał nieprawdę i tyle.
a co do drugiej sprawy, która tak na marginesie podobna nie jest: nie rozumiem punktu widzenia... założenie konta jest wyraźnie wyjaśnione na forum. NIE TRZEBA w nim uczestniczyć, wystarczy przeczytać i wysłać maila według podanych wskazówek...
Maila takiego NIE DOSTAŁEM... mam filtr który rozpoznaje maile poprawnie napisane. Tamte dwa nie zawierały wszystkich danych do założenia konta. Nie wykpiłem się odsyłając... tylko poinformowałem że na forum jest wyjaśnione co trzeba zrobić. To samo napisałem odpowiadając na pierwszego maila... więc w czym jest problem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości