studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Olga » czwartek, 29 wrz 2005, 20:03

Wiecie co? Odechciewa mi się studiowania .......

Weszłam na stronę UMK a tam:
Administracja zaoczna --- Komisja nie ogłosiła jeszcze wyników rekrutacji.
Żadnych papierów z informacjami nie dostałam.
Kazano mi czekać, bo wszystko dostanę droga pocztową.
Nie wiem nic ani o rozpoczeciu ani o planie zajęc .. o niczym nic nie wiem.
Ok ale ..... na stronie UMK jest informacja:
Terminy wydziałowych immatrykulacji (złożenie ślubowania oraz wręczenie indeksów studentom I roku:
01.10.2005 --> 11.30 Administracja zaoczna
Czy ich coś pogrzało???????????? Mam w jeden dzień dojechać, znaleźć nocleg, zorientowac sie co i jak podczas gdy o niczym mnie nie poinformowali?????????
Czegoś nie kumam!!!!!!
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez bunt_bAku » czwartek, 29 wrz 2005, 20:22

znow te 4 akademickie sciany ...te same zakazane mordy... i wiecej roboty...na sama mysl sie nie chce... ale sa + do puki blant plonie:) ja tu jestem i bede:):P:P:P :lol: :twisted: :wink:
bunt_bAku
Rozgrzewa się

Postprzez Olcia » czwartek, 29 wrz 2005, 20:24

Olga napisał(a)::lol: :lol: :lol: O Ty przebrzydła [smilie=chair.gif] :D

dziękuje :twisted: (patrz jak język mi wyszedł.. :lol: )

i nie rezygnuj tak szybko.. zobaczysz wszystko sie dobrze potoczy ;)
Olcia
Rycerz forum

Postprzez MeYa » czwartek, 29 wrz 2005, 20:31

Olga napisał(a):Wiecie co? Odechciewa mi się studiowania .......

Weszłam na stronę UMK a tam:
Administracja zaoczna --- Komisja nie ogłosiła jeszcze wyników rekrutacji.
Żadnych papierów z informacjami nie dostałam.
Kazano mi czekać, bo wszystko dostanę droga pocztową.
Nie wiem nic ani o rozpoczeciu ani o planie zajęc .. o niczym nic nie wiem.
Ok ale ..... na stronie UMK jest informacja:
Terminy wydziałowych immatrykulacji (złożenie ślubowania oraz wręczenie indeksów studentom I roku:
01.10.2005 --> 11.30 Administracja zaoczna
Czy ich coś pogrzało???????????? Mam w jeden dzień dojechać, znaleźć nocleg, zorientowac sie co i jak podczas gdy o niczym mnie nie poinformowali?????????
Czegoś nie kumam!!!!!!

nie jest tak zle....ja mam juz plan zajec ale o inaugaracji nic nie wiadomo. tak samo jak o indeksach i legitymacjach :D
MeYa
Ważniak

Postprzez Olga » czwartek, 29 wrz 2005, 23:24

MeYa napisał(a):nie jest tak zle....ja mam juz plan zajec ale o inaugaracji nic nie wiadomo. tak samo jak o indeksach i legitymacjach :D

Nie jest tak źle????? :lol: Jest tragicznie!!! Ty przynajmniej wiesz cokolwiek. A 'u mnie'?
Do 30 września miała się zakończyc rekrutacja na zaoczne. OK
Kilka dni temu nie wiedzieli jeszcze kiedy będzie rozpoczęcie. OK
Dostałam telefon, że muszę jeszcze tylko oryginał świadectwa wysłać i czekać. Ok
Miałam dostać informacje pocztą. OK
Więc co się teraz do cholery dzieje???? Rekrutacja się jeszcze nie zakończyła. Jutro będą jej wyniki, a oni juz na 01.10 rozpoczęcie wyznaczyli??? A jakim niby cudem mają zamiar porozsyłać zawiadomienia, plany itp. w jeden dzień??? Gdybym nie zajrzała na stronę to nawet bym nie wiedziała, że pojawił się taki genialny zamysł aby rozpoczęcie zrobić za dwa dni!!!!!!
Albo cos im sie pomyliło albo na UMK siedzi banda .... ekhm [smilie=rant.gif]
Jeśli jednak rozpoczęcie będzie 01.10 to się na nim nie pojawię. Niestety ale nie mam możliwości ... [smilie=hang.gif]
Olga
Rycerz forum

Postprzez Olga » czwartek, 29 wrz 2005, 23:33

WZT napisał(a):A tam Olu nie potrzebnie panikujesz na zaocznych jest burdel jak jasna cholera wiec sie takimi [beeeep] nie przejmuj......tak jest wszedzie....napij sie piwa....

Nie mogę się nie przejmować, bo miałam pewne plany, spokojnie czekałam na informacje tak jak mi kazali, a teraz nagle wszystko się sypnęło i wzięło w łeb :ranting:
Boże ... nienawidzę kiedy sprawy są takie niekonkretne, na wariackich papierach .... jestem wściekła!!!!!!!!!!!! Pewnie do jutra mi przejdzie ale w tym momencie zastanawiam się jak to wszystko ze sobą pogodzić i nic mi do głowy nie przychodzi [smilie=hmmm.gif]
Olga
Rycerz forum

Postprzez Olga » czwartek, 29 wrz 2005, 23:49

WZT napisał(a):Jesli tak mocno chesz byc juz na tych studiach to pojedz w sobote ew. juz jutro-zapewnie juz od dawna siedzisz na walizkach i spakowanie sie nie zajmie Tobie zbyt wiele czasu....wiec moze zdarzysz.... Olu pamietaj-dziekanat sluzy do tego aby mozna bylo sie w spokoju kawy napic....

No ale ja właśnie nie mogę już teraz jechać i wcale nie chcę. W dniach 04.10 - 08.10 mam oglądać mieszkania/domy i wcześniej nie mogę stawić się w Toruniu. Musiałabym pojechać jutro rano, wrócić 01.10 wieczorem (po to żeby spędzić godzinę słuchajac jak nas wszystkich serdecznie witają w progach UMK), a potem znowu pojechać 04.10. Nie ma dobrych połączeń pociągami (autobusami nie mogę jeźdźić), nie załatwię noclegu w kilka godzin. Dlatego odpuszczę sobie rozpoczęcie (aczkolwiek nie mam pojęcia jak oni zamierzają je przeprowadzić).
No ale skończę już to marudzenie ... wybaczcie ale musiałam sie wyładowac. Padło na forum :P
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ufffffffff
Olga
Rycerz forum

Postprzez cichy » piątek, 30 wrz 2005, 08:01

no to jadymy z tym koksem [smilie=horse.gif] , alez mi sie nie chce :maruda:
cichy
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 2025499

Postprzez Olga » piątek, 30 wrz 2005, 09:05

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Myślałam, że UMK to solidna uczelnia
Słuchajcie to co się tam dzieje to istna paranoja.
Najpierw --> 'Proszę przysłać tylko kopię świadectwa, o oryginał się zgłosimy kiedy zostanie pani przyjęta.'
Później 21.09 --> 'Prosimy o nadesłanie oryginału świadectwa jeśli jest pani nadal zainteresowana Administracją zaoczną'. /wysłałam tego samego dnia/
Dziś --> 'Za późno nadesłala pani świadectwo i dlatego jutrzejsze rozpoczęcie roku pani nie obowiązuje. Proszę przyjechć 08.10 na pierwsze wykłady' [smilie=chair.gif]

:lol: Za późno nadesłałam????? :lol: 9 dni temu. Na stronie UMK jest nadal informacja, że komisja nie ogłosiła jeszcze wyników rekrutacji. Ale najlepsze jest to:
'Dopiero zaczniemy rozsyłać dokumanty i może je pani otrzymać już w poniedziałek lub nawet 10.10' :shock:
No to jak oni dopiero zakańczają rekrutację i zamierzają porozsyłać dokumanty to ja nie wiem kto się jutro stawi na tym rozpoczęciu :lol: Z tego co ta babka gadała to wynika że 90% osbób 'za późno dosłało świadectwo'. :lol:
Już kocham studia :aloha:
Olga
Rycerz forum

Postprzez FiDo » piątek, 30 wrz 2005, 10:10

i znowu jestem tu.. czekamy do poniedzialku na pierwsze zajecia :) oby ten rok byl lepszy od poprzedniego
FiDo
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark