ODDAJCIEEEE GUZIK EDYTUJJJ

Jeżeli masz coś ciekawego do zaproponowania i uważasz że może to poprawić funkcjonowanie naszego forum - napisz to tutaj.

ODDAJCIEEEE GUZIK EDYTUJJJ

Postprzez Budyn » wtorek, 20 wrz 2005, 17:14

Zwracam sie z prosba o aktywacje opcji edytuj post. Moja prosbe motywuje roznymi pomylkami nie nie mozliwoscia ich zmiany od razu tylko trzeba czekac na sznownego pana moderatora albo admina
Budyn
V.I.P

Postprzez Slayer » wtorek, 20 wrz 2005, 17:15

niestety na tym boardzie nie mozna ponoc ustawic czasowej edycji posta (czyli tak jak bylo wczesniej 10min.), wiec wylaczono ta opcje calkowicie.
Slayer
Terminator

Postprzez Budyn » wtorek, 20 wrz 2005, 18:11

taaaaaaaaaaaaaaaa nie mozliwe a ciekawe dlaczego rano forum sie wysypalo :P

kazda sciema jest dobra to jest PHP i tu da sie all zrobic tylko pewnie nasi admini niemaja az takeij wiedzy albo raczej checi zeby to zrobic.
Budyn
V.I.P

Postprzez r00t » wtorek, 20 wrz 2005, 18:14

Budyn napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaaa nie mozliwe a ciekawe dlaczego rano forum sie wysypalo :P

kazda sciema jest dobra to jest PHP i tu da sie all zrobic tylko pewnie nasi admini niemaja az takeij wiedzy albo raczej checi zeby to zrobic.

taaa.... "alla" jeszcze nie robielm w php.

posty sie pisze a potem wysyla.. a nie wysyla a potem poprawia.
r00t
Administrator

Postprzez Budyn » wtorek, 20 wrz 2005, 18:26

a jak jest taka sytuacja jak wczoraj zamiast pw z moimi danymi postawilem posta no i co teraz jak mam go zmienic zeby nikt niepowolany tego nie zobaczyl, wem moj blad spieszylo mi sie i za szybko to zrobilem kliknolem nie to co trzeba, ale forum powinno byc przyjazne uzytkownikom.
Budyn
V.I.P

Postprzez Budyn » wtorek, 20 wrz 2005, 18:27

albo jak juz tak chcecie robic to zespol moderujacy powinnein sie zwiekszyc zeby szybki i sprawnie naprawaic takie bledy
Budyn
V.I.P

Postprzez r00t » wtorek, 20 wrz 2005, 19:32

...idąc dalej tym tokiem rozumowania może samochody na ulicach powinny jeździć 30 km/h wszędzie.... żeby w razie czego nie popełnić błędu i nie wejść na drogę prosto pod pędzący samochód....

dlaczego na innych chcesz zwalić obowiązek uważania na to co się robi... ?
r00t
Administrator

Postprzez Slayer » wtorek, 20 wrz 2005, 21:30

r00t napisał(a):dlaczego na innych chcesz zwalić obowiązek uważania na to co się robi... ?

czemu na innych, przeciez sam chce sobie wyedytowac i prosi jedynie o taka mozliwosc?

btw. nie przesadzasz aby z tymi porownaniami? smiertelne nierzadko zagrozenia na drodze do edytowania postow na forum nijak do siebie pasuja...
Slayer
Terminator

Postprzez r00t » wtorek, 20 wrz 2005, 22:20

Slayer napisał(a):czemu na innych, przeciez sam chce sobie wyedytowac i prosi jedynie o taka mozliwosc?

btw. nie przesadzasz aby z tymi porownaniami? smiertelne nierzadko zagrozenia na drodze do edytowania postow na forum nijak do siebie pasuja...

na innych czyli zóbcie to zróbcie tamto... bo mi się nie chce myśleć przy wysyłaniu posta...

tak logicznie, co daje te 10 minut ? przecież można używać podglądu do znudzenia aż post będzie poprawny....

chodzi o to że na forum się wchodzi i pisze z rozwagą.. a nie wpada sadzi kilka zdań w tempie błyskawicznym, naciska wyślij..... a potem dopiero czyta co się napsiało...

nie przesadzam z porównaniami.. chodziło mi o mechanizm ... a nie o stawianie znaku równości między edycja postów a samoachodami...
r00t
Administrator

Postprzez Budyn » środa, 21 wrz 2005, 05:39

ale wiele osob tak robi i wprowadzancie dyktature na forum nie dajac mozliwosc zmiany postow, a co do samochodow jakby jezdzily tak wolno to by bylo wiecej wypadkow b wolna jazda mozze wiecej szkod narobic niz dynamiczna
Budyn
V.I.P

Postprzez Budyn » środa, 21 wrz 2005, 05:41

wiec zwracam sie z uprzejma prosba o aktywacje guzika edytuj post albo zwiekszenie ilosci moderatorow ktorzy beda to robic w szybszym tempie
Budyn
V.I.P

Postprzez r00t » środa, 21 wrz 2005, 08:20

Budyn napisał(a):wiec zwracam sie z uprzejma prosba o aktywacje guzika edytuj post albo zwiekszenie ilosci moderatorow ktorzy beda to robic w szybszym tempie

to że wielie osób coś robi nie oznacze że to jest dobre.. i że ty też masz tak robić.

a ja zwracam się z uprzejma prosbą o myslenie podczas pisania i nie naciskanie przycisku "wyślij" zanim post nie będzie skończony...
r00t
Administrator

Postprzez qrczak » środa, 21 wrz 2005, 09:56

Przycisku Edytuj nie będzie dlatego, że panom moderatorom się po prostu nie chce, a ich odpowiedzi na prośby są naprawdę na poziomie. r00t to może już lepiej napisz s***********e wszyscy bo jesteście g***i i mo wielki poziom inteligencji nie pozwala mi na dyskusje z wami.
Powiedz mi przy okazji co jest z prywatnymi wiadomościami, że ich dostać nie można, a te wysyłane idą w kosmos.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Slayer » środa, 21 wrz 2005, 14:28

qrczak napisał(a):Przycisku Edytuj nie będzie dlatego, że panom moderatorom się po prostu nie chce, a ich odpowiedzi na prośby są naprawdę na poziomie.

panowie moderatorzy raczej nie maja z tym nic wspolnego... problemem jest pan administrator :)
Slayer
Terminator

Postprzez qrczak » środa, 21 wrz 2005, 14:57

Slayer napisał(a):
qrczak napisał(a):Przycisku Edytuj nie będzie dlatego, że panom moderatorom się po prostu nie chce, a ich odpowiedzi na prośby są naprawdę na poziomie.

panowie moderatorzy raczej nie maja z tym nic wspolnego... problemem jest pan administrator :)

No to jemu się po prostu nie chce, zamiast cos zrobić lepiej pouczać wszystkich naokoło.
qrczak
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: forum