Kandydaci na prezydenta

Tutaj można przeprowadzać ankiety na różne tematy.

Na którego kandydata na prezydenta RP zamierzasz głosować?

Ankieta wygasła niedziela, 28 sie 2005, 14:16

Marka Borowskiego
8
12%
Włodzimierza Cimoszewicza
27
40%
Lecha Kaczyńskiego
7
10%
Andrzeja Leppera
2
3%
Zbigniewa Religę
7
10%
Donalda Tuska
17
25%

Liczba głosów : 68

Postprzez Joey » piątek, 9 wrz 2005, 12:32

WZT napisał(a):
Joey napisał(a):
WZT napisał(a):Karolla polecam TObie ta stronke :
[url]
http://www.ojczyzna.pl[/url]TUTAJ!!!

bardzo ciekawe tematy tam poruszaja i nawet jest pewien osobni z kozackimi loczkami... poczytaj rozne artykuly sa w bardzo radyklanym tonie utrzymane-tak samo jak twe posty....
Tę stronę poleciłem ja-Joey właśnie WZT udaje, że ją odkrył niczym Amerykę.WZT i Karolla pozdro.Polecam z "Wybiórczej" art. o idolu ankiety W. C. htpp://serwisy.gazeta.pl/kraj/

a gdzie ja kurde napisalem ze ja to znalazlem?????
Patrz uważnie.
Joey

Postprzez EmDeKa » środa, 14 wrz 2005, 12:01

EmDeKa

Postprzez Olga » środa, 14 wrz 2005, 13:03

Tak ... odpadł. GRATULUJĘ! To się nazywa skuteczne załatwienie sprawy. BRAVO! To był fantastyczny pokaz tego jak można idealnie zgnoić człowieka i zaatakowac jego rodzinę po to, aby wynieść się na piedestał i stanąć w blasku fałszywej sławy. Myślę, że każdy wie o kim mówię. Jeszcze raz gratuluję. Nieopierzony, cwaniaczkowaty żółtodziób bez doświadczenia na prezydenta!! Tak Tak!

Choc z jednej strony bardzo mi przykro, że Cimoszewicz zrezygnował, to jednak mu się nie dziwię i stwierdzam, że było to dobre posunięcie. Teraz widać kto ma klasę. Nie pchał się za wszelką cenę i po trupach innych do władzy. Wiedział kiedy powiedzieć STOP. Nadal jest moim kandydatem nr1.

Teraz wiem jedno. Do wyboru kandydata ręki nie przyłożę. Niech się dzieje co chce. Głosować nie będę. Nie mam na kogo.
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Roman » środa, 14 wrz 2005, 13:36

to teraz zadał kaczorowi i donaldowi, bo oni sobie obaj ostrzyli dzioby na pojedynek z Cimoszewiczem w drugiej turze
Roman
Mieszka tu

Postprzez MzK » środa, 14 wrz 2005, 14:40

Dobre WZT, dobre !! :lol: .... i wszystko jasne ...
MzK
Dyskutant

Postprzez qrczak » środa, 14 wrz 2005, 15:19

To dla kogo idzie te 27 głosów z ankiety :?:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez McCool » środa, 14 wrz 2005, 19:38

qrczak napisał(a):To dla kogo idzie te 27 głosów z ankiety :?:

najlepiej jakby dla nikogo bo w moim mniemaniu nie ma juz kandydata na ktorego mozna oddac swoj glos...
McCool
Rycerz forum

Postprzez ZAINTERESOWANA » środa, 14 wrz 2005, 22:09

McCool napisał(a):

najlepiej jakby dla nikogo bo w moim mniemaniu nie ma juz kandydata na ktorego mozna oddac swoj glos...

Nie przesadzasz "lewicowy" kolego? :?:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez qrczak » środa, 14 wrz 2005, 23:10

McCool napisał(a):

Tobie też serce krwawi :?: :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez McCool » środa, 14 wrz 2005, 23:24

ZAINTERESOWANA napisał(a):
McCool napisał(a):

Nie przesadzasz "lewicowy" kolego? :?:

nie przesadzam, bo jedno uwazam, ze - moze i opinia jest czysto subiektywna - reszta kandydatow jest dla mnie bandą oszołomów bez wiekszego doswiadczenia (chocby taki jednokadencyjny Tusk), co najwyzej Borowski, ktory cos soba reprezentuje... to druga kwestia jest taka, ze nie nalezą im sie te glosy w sytuacji, gdy mieliby je uzyskac na szkodzie drugiej osoby i tym samym byłoby to zwieńczeniem ich sukcesu rychłego upadku autorytetu Cimoszewicza...

wcale mu sie nie dziwie ze tak postapil. zrobil bardzo dobrze. pokazal, ze stołek prezydencki to nie jest rzecz, za którą mógłby zaprzedać swoją rodzine!
McCool
Rycerz forum

Postprzez Stavro » czwartek, 15 wrz 2005, 12:55

Faktycznie nie ma juz na kogo glosowac... Obawiam sie frekwencja w wyborach na prezydenta bedzie bardzo niska... i pan T. ma szanse wygrac juz w I rundzie... Zbiza sie katastrofa przy ktorej Katrina to maly pikus :shock: :shock:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Roman » czwartek, 15 wrz 2005, 14:09

Borowski stracił u mnie resztki szacunku (szacunku?), po tym jak po rezygnacji Cimoszewicza powiedział, że (cytuję z pamięci) "Cimoszewicz rezygnując pogrzebał szanse na odbudowanie po wygranej silnej lewicy w Polsce". Mi w naiwności wydawało się, że prezydent ma dbać o kraj, a nie o lewicę, prawicę, czy inną srawicę.
Roman
Mieszka tu

Postprzez dankul » czwartek, 15 wrz 2005, 19:23

pastor napisał(a):Religa - sluzba zdrowia, koles co chce byc prezydentem a ludzie go wybiora bo beda myslec ze on uzdrowi NFZty, lekarzy i inne dupowate organizacje, praktycznie nie ma programu.

Kaczynski - psychopata, ktory tanczy jak mu zagraja, dopasowuje sie do sytuacji i tak czesto zmienia zdania jak skarpetki, uzekl mnie swoja wypowiedzia na temat prezydentury, ze ograniczy wladze sejmu do minimum a sam jako prezydent bedzie mial wlasciwie wladze absolutna gdzie bedzie mogl sobie robic co mu sie spodoba, a do tego to kurdupel i jest malo reprezentatywny, a chcac pokazac sie z jak najlepszej strony to sprzeciwil sie gejom, przez niego PiS zamienia sie w nasze male NSDAP.

Giertych - pokazal sie w Stanie Wojennym, a Romus chce przez Tatusia dopchac sie do wladzy i prowadzic swoje faszystowskie zagrywki... no commnet, nie lubie kombinatorow.

Lepper - Solaris, jak on zostanie prezydentem emigruje do Indii...

Kurde w tych wyborach jest ciezki wybor, bo praktycznie zerowy i nikt sie nie nadaje na glowe panstwa, ew. mysle o oddaniu glosu na pana Tuska, zobaczymy jeszcze co sie wydarzy... :twisted: :twisted: :twisted:

Podobnie jak na razie brak afer z jego udziałem jak i solidny program, hmm co to znaczy solidny to ze maja jakiś realny pomysł na zmiany miejmy nadzieje ku lepszemu a pozostali z braku tak owego planu na przyszłość wola atak i wyciąganie brudów. Brak ewentualnych dobrych pomysłów na rozsądny wybór, ale lepiej (szkoda ze tak) wybrać kogoś, kto chodź w przybliżonym minimalnym stopniu nam odpowiada wydaje się być właściwą osoba niż oddać inicjatywę zwolennika samoobrony bądź LPR z całym szacunkiem dl nich i ich idei
dankul
Twardziel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: ankiety