1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez groszeq » środa, 14 wrz 2005, 16:55

Na festyn można przygotować wszystko:
od frytków i ciastków po rzucanie jajkiem w idiotę :lol: :lol: :lol:
groszeq
Mistrz klawiatury

Postprzez Olcia » środa, 14 wrz 2005, 17:04

groszeq napisał(a):Na festyn można przygotować wszystko:
od frytków i ciastków po rzucanie jajkiem w idiotę :lol: :lol: :lol:

:lol:
to ja wpisze te rzucanie na liste... :twisted:
dzieki :P
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Budyn » środa, 14 wrz 2005, 18:00

jak bedzie takie cosik to moze i ja wpadne na wasz kiermasz :P
Budyn
V.I.P

Postprzez Olga » środa, 14 wrz 2005, 18:25

olkakg napisał(a):czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat festynu??
co można zrobić??
:shock:
starsze klasy - pomocy!! :oops:

Polecam zrobienie dużej ilości ciast i załatwienie sobie miejsca blisko bramy wejściowej. Moja klasa robiła ciasta przez trzy lata i zawsze sporo na tym zarabialismy. W I klasie zajęlibyśmy pierwsze miejsce gdyby nie to, że zabraliśmy 30zł bo nam się spotkanie integracyjne szykowało :P Więc oficjalnie zarobiona kwota była mniejsza :P. W II klasie też było sporo kasy i przekazaliśmy ja na remont sali gimnastycznej. No a III klasa ... heheh ... 20% zarobionych pieniędzy miało pójśc zdajsie na radiowęzeł. No to dokonalismy małego sfałszowania danych i wyszło na to, że zarobilismy jakies 80% mniej niz rzeczywiście. Ahh ... jak miło było robić takie przekręty :D. Dlatego polecam ciasta!!! To idzie zawsze i szybko ...
I jeszcze jedno. Ten festyn nigdy nie był reklamowany w miescie i ludzie po prostu nie wiedzieli ze cos takiego jest. Przechodzili i przypadkiem załapywali sie. Dlatego jeśli chcecie mieć utarg to polecam zrobienie kilku plakatów. Z rozwieszeniem ich np. w sklepach nie będzie problemu. Albo zróbcie to w zakresie waszej klasy i zareklamujce swoje 'produkty' albo dogadajcie sie z innymi klasami i wpiszce na taki plakat wszystko co będzie dostepne na kiermaszu. To ściagnie ludzi. Informacja o tanich ciastach domowych, grilu, popcornie, surówkach, sałatkach itd. zachęci ludzi. Takich plakatów niestety brakowało w poprzednich latach ale moja klasa nie miała tyle mobilizacji żeby się tym zając. Było tylko duzo gadania ;/
Tak miło wpominam te festyny. Az sie łezka w oku kręci na myśl, że juz nigdy nie będę brała w nich udziału :cry:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Olcia » środa, 14 wrz 2005, 19:42

Olga dzięki za dobrą rade :flowers:
no jako 'gospodarz', postaram sie zmobilizować moją klase do zrobienia kilku plakatów.. :spoko: i może wpadniesz na festyn??
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Olga » środa, 14 wrz 2005, 19:51

olkakg napisał(a):Olga dzięki za dobrą rade :flowers:
no jako 'gospodarz', postaram sie zmobilizować moją klase do zrobienia kilku plakatów.. :spoko: i może wpadniesz na festyn??

Ależ prosze bardzo. Trzy lata spędziłam w tej szkole więc w kilku różnych kwestiach zawsze mogę pomóc dobrą radą :D

A czy wpadnę to nie wiem. W sumie chętnie bym pochodziła między stoiskami i powspominała stare czasy :cry:
Olga
Rycerz forum

Postprzez Peny » czwartek, 15 wrz 2005, 10:29

oo..festyn... a kiedy bedzie? z checia przyjde :)
Peny
Terminator

Postprzez Olcia » czwartek, 15 wrz 2005, 11:51

Peny napisał(a):oo..festyn... a kiedy bedzie? z checia przyjde :)

jak dobrze sie orientuje to 24 września.. :wink:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez MeYa » czwartek, 15 wrz 2005, 21:37

olkakg napisał(a):
Peny napisał(a):oo..festyn... a kiedy bedzie? z checia przyjde :)

jak dobrze sie orientuje to 24 września.. :wink:

ehh tez bym sobie przyszla ale 24 to ja juz bede 'meblowac' kawalerke z miskiem w gdansku ;)
MeYa
Ważniak

Postprzez Rymek_Hunter » czwartek, 15 wrz 2005, 22:18

:cenzura: :dzizys: pewnie że przyjdę! Dam komuś zarobić(temu kto będzie miał frytki)mam tylko nadzieje ze nie bede stał 80 minut w kolejce :lol: z tego miejsca pragnę pozdrowić sprzedawczynie od klasy (teraz) 2e (chyba) :lol:
Rymek_Hunter
Dyskutant

Postprzez Olga » poniedziałek, 19 wrz 2005, 18:00

Ha!! Wreszcie dotarłam do Kopernika. Przesiedziałam tam 2,5 godziny :D Ale to nadal za mało .... w środę lub czwartek zamierzam iść na dłużej. Tylko proszę mnie nie uznać za szaloną. To po prostu tęsknota :lol: Poza tym może załapię się na jakąś lekcję. Np. na j. polski do pani N.
Olga
Rycerz forum

Postprzez Olcia » poniedziałek, 19 wrz 2005, 18:12

Olga napisał(a):Ha!! Wreszcie dotarłam do Kopernika. Przesiedziałam tam 2,5 godziny :D Ale to nadal za mało .... w środę lub czwartek zamierzam iść na dłużej. Tylko proszę mnie nie uznać za szaloną. To po prostu tęsknota :lol: Poza tym może załapię się na jakąś lekcję. Np. na j. polski do pani N.

szalona? hm.. psychiczna :twisted: :P kto siedzi 2,5 h na zielonym?? :P ale przynajmniej miałam z kim pogawędzić przed wychowawczą [smilie=geek.gif]
a pani N. jak dobrze się kojarze to uczy mat-fizów.. (1d) :P
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Olga » poniedziałek, 19 wrz 2005, 18:23

olkakg napisał(a):
Olga napisał(a):Ha!! Wreszcie dotarłam do Kopernika. Przesiedziałam tam 2,5 godziny :D Ale to nadal za mało .... w środę lub czwartek zamierzam iść na dłużej. Tylko proszę mnie nie uznać za szaloną. To po prostu tęsknota :lol: Poza tym może załapię się na jakąś lekcję. Np. na j. polski do pani N.

szalona? hm.. psychiczna :twisted: :P kto siedzi 2,5 h na zielonym?? :P ale przynajmniej miałam z kim pogawędzić przed wychowawczą [smilie=geek.gif]
a pani N. jak dobrze się kojarze to uczy mat-fizów.. (1d) :P

Psychiczna :lol: Dzięki :P
Nie siedziałysmy 2,5 godziny na zielonym. Byłyśmy w bibliotece, a potem w bufecie :P (ładne stoły macie). Poza tym 2,5 godziny na zielonym to i tak mało. W klasie maturalnej potrafilismy tam siedziec przez 5 godzin bo nikt nas nie informował, że lekcji nie będzie ;/ :lol:
tak czy inaczej do zobaczenia w środę lub czwartek :P
Olga
Rycerz forum

Postprzez Olcia » poniedziałek, 19 wrz 2005, 18:40

Olga napisał(a):Psychiczna :lol: Dzięki :P
Nie siedziałysmy 2,5 godziny na zielonym. Byłyśmy w bibliotece, a potem w bufecie :P (ładne stoły macie). Poza tym 2,5 godziny na zielonym to i tak mało. W klasie maturalnej potrafilismy tam siedziec przez 5 godzin bo nikt nas nie informował, że lekcji nie będzie ;/ :lol:

no mam nadzieje, że jeszcze nas odwiedzisz :twisted: i masz być w sobote (festyn ma się zacząć tak po 10).. a co do bufetu.. jakbyście wcześniej wpadły (tak tydzień :P ) to jeszcze byście sie załapały na te super wygodne krzesełka :roll: :P
Olcia
Rycerz forum

Postprzez MeYa » poniedziałek, 19 wrz 2005, 19:06

Olga napisał(a): Poza tym 2,5 godziny na zielonym to i tak mało. W klasie maturalnej potrafilismy tam siedziec przez 5 godzin bo nikt nas nie informował, że lekcji nie będzie ;/ :lol:

ha ha ha :P
to trza bylo sie dowiadywac :P my wiecej niz 3 nie siedzielismy....bo po przekroczeniu tej krytycznej granicy 3 godzin z reguly szlismy do domu:P
no i ja Ciebie dzisiaj widzialam na miescie z Yennefer chyba :]

btw. Olkakg tak w ogole to w jakiej klasie jestes i kogo za wychowawce??
MeYa
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark