Malujesz, rysujesz, a może piszesz wiersze? To jest kawałek forum właśnie dla Ciebie - zaprezentuj się. W tym dziale piszemy o wszystkich innych dziedzinach sztuki. O teatrze, malarstwie, poezji, grafice komputerowej, rzeźbie i wszystkich innych sprawach które dotyczą twórczości człowieka i które da się nazwać sztuką.
przez MarcinR » wtorek, 13 wrz 2005, 08:48
fajne calkiem fajnie ..
-
MarcinR
-
przez Roman » wtorek, 13 wrz 2005, 13:20
ten nożyk jest fajny i puszka (ale to od góry)
no i łabądek (na tle wody jego główka)

-

Roman
- Mieszka tu
-
przez filomata » wtorek, 13 wrz 2005, 14:38
Blee, spodziewałem się po twoich zdjęciach czegoś lepszego. Podobają mi się dwa środkowe zdjęcia z pierwszego rzędu oraz ostatnie w drugim. Reszta jest taka sobie. Robisz tyle fotek to myślałem, że czymś zaskoczysz

-

filomata
- Dyskutant
-
przez filomata » wtorek, 13 wrz 2005, 15:37
KaucZ napisał(a):tak tylko ze ja robie glownie fotki ludziom, fajniejszym brykom i na imprezach

...
Bryke mamy ale pewnie ludzie brzydcy to nie dales

-

filomata
- Dyskutant
-
przez FiDo » czwartek, 6 paź 2005, 21:46
samochodzik z latarnia swietne, reszta sredniawka.. powinienes isc tropem tego zdjecia

to cadillac?
-

FiDo
- Arcymistrz
-
przez Nash Johnson » sobota, 4 mar 2006, 09:41
Myslę, że jesteś kiepskim fotografem! W porównaniu ze zdjeciami ludzi które je tutaj też zamieszczają, np Natalia W albo Fido to Twoje zdjęcia są moim zdaniem bardzo słabe! Jesli jkaieś podoba mi się trochę bardziej to tylko dlatego, że widać na nim fajny automobil....
-

Nash Johnson
- Ważniak
-
przez FiDo » sobota, 4 mar 2006, 13:04
Nash Johnson napisał(a):Myslę, że jesteś kiepskim fotografem! W porównaniu ze zdjeciami ludzi które je tutaj też zamieszczają, np Natalia W albo Fido to Twoje zdjęcia są moim zdaniem bardzo słabe! Jesli jkaieś podoba mi się trochę bardziej to tylko dlatego, że widać na nim fajny automobil....
dzieki, ale moje zdjecia tez pozostawiaja wiele do zyczenia. a zaczynalem od fotografowania myszki komputerowej i wykalaczek. czyli moje zdjecia byly gorsze niz Kaucza. nie jest kiepskim fotografem. jest rozwijajacym sie fotografem hobbista. im wiecej bedzie robil zdjec, tym lepsze beda efekty.
-

FiDo
- Arcymistrz
-
przez FiDo » sobota, 4 mar 2006, 13:09
11,18,25, 26 - najlepsze. tylko moglbys troche podciagnac kontrast - w tych zdjeciach sa tematy. reszta jest takim sobie pstrykaniem, dokumentacja. jezeli lubisz pstrykac samochody, zacznij to robic w akcji. stojace nie sa ciekawe. stan z apatatem przy glownej ulicy i panoramuj. wejdz na
http://www.onephoto.net w galerie akcja/sport, a moze motoryzacja (nie pamietam). zobacz jak ludzie uzyskuja efekty dynamiki. jakie sa mozliwosci. powodzenia
-

FiDo
- Arcymistrz
-
Powrót do :: inne dziedziny sztuki