WZT napisał(a):Fido ty to masz fajnie ja mam codziennie spacer 10 km.....
uuuu no to wspolczuje
.... ja w zeszlym roku docieralem do uczelni 40 minet. teraz bedzie lepiej o ile zdecyduje sie na to mieszkanie.WZT napisał(a):Fido ty to masz fajnie ja mam codziennie spacer 10 km.....
.... ja w zeszlym roku docieralem do uczelni 40 minet. teraz bedzie lepiej o ile zdecyduje sie na to mieszkanie.FiDo napisał(a):Rymek_Hunter napisał(a):Mam chatęna tej samej ulicy co uczelnia
10 minut drogi
a ja mam chate jakies 5 min drogi1,5 min do najblizszego budynku uczelni
jeszcze musze ja obejrzec w srodku.. ale zapowiada sie ladnie
pewnie też czegoś innego poszukam, brałem co było praktycznie, ciężko tak coś znaleźć przez neta. Ostatnio z lokatorami byliśmy umówieni z babką od mieszkania, kiedy do niej praktycznie szliśmy okazało się, że już nieaktualne. Ale póki co jest sehr gut, przynajmniej fajna chata 
kurczaczek napisał(a):Wyszło że bede mieszkała na Kołobrzeskiej na Przymorzu
Los tak chciał ze od Kołobrzegu nie moge sie raz na zawsze oderwac
Nemo napisał(a):kurczaczek napisał(a):Wyszło że bede mieszkała na Kołobrzeskiej na Przymorzu
OOOO!!! Na tej ulicy mieszka moja znajoma ( w Gdańsku) , no prosze jaki ten swiat jest mały!!!:)
WZT trzymaj sie!!!!!!!
ale wierze ze bedzie dobrze

Nemo napisał(a):kurczaczek napisał(a):Wyszło że bede mieszkała na Kołobrzeskiej na Przymorzu
OOOO!!! Na tej ulicy mieszka moja znajoma ( w Gdańsku) , no prosze jaki ten swiat jest mały!!!:)
WZT trzymaj sie!!!!!!!

Agnes napisał(a):Nemo napisał(a):kurczaczek napisał(a):Wyszło że bede mieszkała na Kołobrzeskiej na Przymorzu
WZT trzymaj sie!!!!!!!
no Nemo o siostrze zapomnialas
a tak ps. trzymam kciuki za ciebie![]()
![]()
ale wierze ze bedzie dobrze
![]()
![]()
moje wielkie odliczanie ,,,, zostalo mi 12 dni !@!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości