Kandydaci na prezydenta

Tutaj można przeprowadzać ankiety na różne tematy.

Na którego kandydata na prezydenta RP zamierzasz głosować?

Ankieta wygasła niedziela, 28 sie 2005, 14:16

Marka Borowskiego
8
12%
Włodzimierza Cimoszewicza
27
40%
Lecha Kaczyńskiego
7
10%
Andrzeja Leppera
2
3%
Zbigniewa Religę
7
10%
Donalda Tuska
17
25%

Liczba głosów : 68

Postprzez KAROLLA-- » środa, 7 wrz 2005, 15:26

WZT napisał(a):Ludzie popadacie w paranoje.....
Tusk jest oki bo cierpial przez komune i moze miec niescislosci w budzecie kampani ale Cimoszewicz nie moze bo juz byl czerwonym.....

Czy Tusk ma niscislosci w kampani okaze sie po kampani bo kampania trwa. I to nie chodzi tylko, ze cierpial przez komune, bo i komunisci cierpieli przez komune HA !! Tylko chodzi o to, ze cos robil narazajac sie w imie idei w ktore wirzy i ktore okazaly sie sluszne i ze nie zajmuje sie polityka po to tylko, zeby byc przy zlobie, bo jak by tak bylo to by nalezal do PZPR.

Cimoszewicz nie powinien, tak jak kazdy PZPRowiec bo ci panowie juz sie popisali tym co potrafia. A na koniec nie patrzyli co jest dobre dla KRAJU tylko PRYWATYZOWALI tak, zeby im jak najwiecej zostalo w kieszeni /korupcja/ i tak zeby sie ustawili na przyszlosc.

I jak im mozna teraz ufac ?? TO JEST WLASNIE PARANOJA, ze sa jeszcze tacy co im ufaja. Wystarczyc powinno, ze nie poszli do odsiadki a wielu z nich powinno. A juz dopuszczanie do wladzy i wybieranie ich SWIADOMIE spowrotem TO JEST WLASNIE PARANOJA - OT CO !!
KAROLLA--

Postprzez Vin » środa, 7 wrz 2005, 19:00

No nic innego mi nie pozostaje jak zagłosować na Tolka Banana, on chyba nie był w nic umoczony. :? :)
Vin
Uzależniony

Postprzez KAROLLA-- » środa, 7 wrz 2005, 19:20

no to ja przebijam
Markiem Piegusem

--------------

jak sie nic nie robi to sie nie robi bledow

Tusk !! Tusk !! Tusk !!
KAROLLA--

Postprzez Wald » środa, 7 wrz 2005, 19:21

Kalynka napisał(a):Z Borowskiego i Tuska, zdecydowalam sie na Donalda. Nawet skubany list mi wyslal! :lol:

A Tusk to kto? Nie Donald? Z Tuska na Donalda?!
A wiesz za czyje pieniądze ten list?
Ale jeśli przekonuje cię pustosłowie?...
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Slayer » środa, 7 wrz 2005, 21:30

Wald napisał(a):
Kalynka napisał(a):A wiesz za czyje pieniądze ten list?

za pieniadze banku ofkorz, wkoncu jak kazda partia przed wyborami, tak i PO wzielo kilkumilionowy kredyt... jesli wygraja wybory to moga liczyc na zwrot czesci pieniedzy.
Slayer
Terminator

Postprzez Slayer » środa, 7 wrz 2005, 21:32

troche nie pyklo mi to cytowanie, mialo byc quote=wald, a nie Kalynka... ale niestety NIE MA OPCJI EDYTUJ... :suchy:
Slayer
Terminator

Postprzez KAROLLA-- » środa, 7 wrz 2005, 21:41

Slayer napisał(a):[..]

za pieniadze banku ofkorz, wkoncu jak kazda partia przed wyborami, tak i PO wzielo kilkumilionowy kredyt... jesli wygraja wybory to moga liczyc na zwrot czesci pieniedzy.

no wiec sie wyjasnilo skad pieniadze

Tusk !! Tusk !! Tusk !!

tylko zeby nie pomylili Donalda z Kaczorem :lol:
KAROLLA--

Postprzez julianpp » środa, 7 wrz 2005, 22:43

KAROLLA-- napisał(a):
Slayer napisał(a):[..]

no wiec sie wyjasnilo skad pieniadze

Tusk !! Tusk !! Tusk !!

tylko zeby nie pomylili Donalda z Kaczorem :lol:

Karollo coś Ci podpowiem: Donald to ksywa, a na listach wyborczych musza być rzetelne personalia, a więc ksywy nie szukaj lecz listę sześć i tam jest Cześ.
A w temacie Cimoszki KAROLLOmam takie samo zdanie jak Ty, betony już były i pokazały jak dbać o swoich, ale też tylko najbliższych towarzyszy. I ta obłuda, na przykładzie Gładkiego. Nie wstyd temu faciowi w bucikach studenckich chyba z klamerkami, obłudnie udawać miłość do Kołobrzegu? Co dla tego miasta i ich mieszkąńców zrobił? A Kulisy powinnyt ogłosić dla siebie rok 2005 ROKIEM GŁadkiego. A gdzie był wcześniej? Kołobrzeżanie ani go widzieli , ani o nim słyszeli.
julianpp

Postprzez Czesiumłodszy » czwartek, 8 wrz 2005, 08:26

julianpp napisał(a): szukaj lecz listę sześć i tam jest Cześ.

Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od takiej agitacji.
Czesiumłodszy

Postprzez Slayer » czwartek, 8 wrz 2005, 15:10

mam nadzieje ze czesc poslow lewicy ktos poda pod trybunal, za dzialanie na szkode i celowe obnizenie bezpieczenstwa energetycznego panstwa... oczywiscie mam na mysli rurociag miedzy Rosja a Niemcami, ktorym 'zalatwiono' nas na dobre kilkadziesiat lat przez ktore bedziemy calkowicie zalezni od ruskiego gazu, ale o tym przekonamy sie dopiero za kilka lat, gdy ludzie juz zapomna o rzadach SLD, a Rosja zacznie wywierac wplyw na nasza polityke zagraniczna (tak, tak teraz to nie mrzonki, to jak najbardziej realne)... lewica zacisnela petle na szyji III RP...

pomyslec tylko ze moglismy podpisac umowe z Norwegami (wynegocjowana przez rzad Buzka), co prawda niezbyt oplacalna finansowo (w tym wypadku to akurat malo istotne), ale zablokowalibysmy wszelkie mozliwosci zbudowania rurociagu po dnie baltyku miedzy rosja a niemcami (nitki nie moga sie krzyzowac), moglismy to rozegrac tak, ze to my trzymalibysmy reke na kurku, bo kazda nowa nitka rurociagu musialaby juz przechodzic przez Polske, a chcac odciac gaz nam ,musieliby to samo zrobic Niemcom i reszcie europy... ale ktos z naszego kochanego czerwonego rzadu wzial niebotyczne pieniadze za zatrzymanie tej umowy... ojj a skutki tego poczujemy juz wkrotce.
Slayer
Terminator

Postprzez KAROLLA-- » czwartek, 8 wrz 2005, 15:34

no wlasnie to uzaleznienie od Ruskich to zasluga ekipy Millera.
to przyklad dzialan bylych CZERWONYCH dopuszczonych DOBROWOLNIE do wladzy.

i teraz jeszcze dalej sie rozpatruje jakies ich kandydatury do Rzadu !!
O ZGROZO !!

" ..i nowa przypowiesc Polak sobie kupi, ze przed szkoda i po szkodzie GLUPI"

OJ KUPIL OJ KUPIL
KAROLLA--

Postprzez Joey » piątek, 9 wrz 2005, 10:51

WZT napisał(a):Karolla polecam TObie ta stronke :
[url]
http://www.ojczyzna.pl[/url]

bardzo ciekawe tematy tam poruszaja i nawet jest pewien osobni z kozackimi loczkami... poczytaj rozne artykuly sa w bardzo radyklanym tonie utrzymane-tak samo jak twe posty....
Tę stronę poleciłem ja-Joey właśnie WZT udaje, że ją odkrył niczym Amerykę.WZT i Karolla pozdro.Polecam z "Wybiórczej" art. o idolu ankiety W. C. htpp://serwisy.gazeta.pl/kraj/
Joey

Postprzez MzK » piątek, 9 wrz 2005, 11:00

tutaj poprawiony link, bo twoj Joey nie bangla :D

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/
MzK
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: ankiety