Olga napisał(a):qrczak napisał(a):Sorry, ale jak to jest przedruk z "Faktów i mitów" to już widzę rzetelność tych wyliczeń.
Najpierw przeczytaj ..... a potem oceń rzetelność. Jak juz napisałam - ANGORA wzięła ten tekst. A oni wiedzą co drukują.
Nie chodzi mi o rzetelność artykułu tylko o rzetelność gazety.
[ Dodano: 2005-09-02, 23:38 ]
McCool napisał(a):a to przepraszam, zle zrozumialem. nie zmienia to jednak faktu, ze jakos reszcie kandydatow nie zostalo to zarzucone tym bardziej ze jak jest napisane w tamtej ustawie fundusze komisji wyborczej są jawne, dlatego zawsze mozna zweryfikowac jak to sie ma do reszty kandydatów... a jesli fundusze sa jawne, to przepis jest chyba w tej sytuacji latwy do wyegzekwowania.
prawnika wzialem z zapoznania sie z Twoimi wypowiedziami... myle sie? jak tak, to rowniez przepraszam.
Nie wiem czy jest tak łatwo, skoro większość komitetów rozlicza się grubo po terminie zazwyczaj.

.... chętnie to zobaczę. Mnie tam nerwowość (w tym przypadku całkowicie zrozumiała) Cimoszewicza nie przeszkadza. Ważne, że jest stanowczy, zdecydowany, ma klasę, siłę przebicia i wzbudza moje zaufanie. Wolę, żeby prezydent czasem krzyknął, zbuntował się i tupnął nogą niż ulegał, był potulny, rozlazły i robił to co mu każą.
I tak nie dojdziemy do porozumienia ... każde z nas ma własne zdanie ... tak mozna dyskutować do jutra ...
Ja też mam czas .... ale już chęci nie mam ... powiedziałam wszystko co myślę ... zdania nie zmienię ...