Oscary przyznano głównie w kategoriach "technicznych" i się temu nie dziwię.
Oscary przyznano głównie w kategoriach "technicznych" i się temu nie dziwię.
I skąd tam się wzięły elfy, no ale nie wnikam
Podróz Frodo z Samem była dobra

James Francis Ryan napisał(a):...lecz jeśli chodzi o sam film to padam na kolana przed twórcami tego wspaniałego dzieła.

filomata napisał(a):James Francis Ryan napisał(a):...lecz jeśli chodzi o sam film to padam na kolana przed twórcami tego wspaniałego dzieła.
Mógłbyś troche to uargumentować. Film robi wrażenie ale chyba nie aż takie, wielki to on jest jedynie ze strony techinicznej

kosmosky napisał(a):Filomata mowisz ze Aragorn niby ginie a potem niewiadomo skad sie pojawia.
Ja mam wersje rezyserska(maksymalnie rozszezona)na dvd i wszystko tam jest pokazane co i jak.moze ogladales jakas troche okrojona wersje,a jest ich sporo.Elfy w helmowym jarze wziely sie stad ze przyslal ich Elrond (tego pewnie tez nie bylo w wersji co ogladales).
naprawde ja tez ogladalem inne wersje LOtra przed tym jak dostalem ta na dvd i mowie ci ze naprawde duuzo filmu ucieli.trzeba obejrzec rezyserska i wtedy all sie wyjasnia.
James Francis Ryan napisał(a):No jasne stary - nakręć coś takiego , to pogadamy .
Bo ja prócz strony techniczej nie widze w nim niczego wielkiego.James Francis Ryan napisał(a):No jasne stary - nakręć coś takiego , to pogadamy .
Bo ja prócz strony techniczej nie widze w nim niczego wielkiego.[/quote]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości