Cimoszek (Cimoszko, Cimoszka?) - to brzmi jak nazwisko jakiegoś ziomka Kargula i Pawlaka z Krużewników
pozdrawiam
też sądzę, że całkiem dobrze się zachował przed komisją
pokazał paru ludkom, że Polski teczkami się nie zbawi
Ja oglądalam, nerwy zszargałam, paczką chusteczek w 28 cali rzuciłam. Pani Bochniarz ładnie mówi naokrętkę, Pan Kaczyński jak zwykle o patologiach- tym razem w biznesie, Prof. Religa konkretnie, zwracał się prosto do zaproszonych gości,ale później też się rozmemłał, Pan Tusk się wypośrodkował. Wyszło na to, że ktokolwiek zostanie nowym prezydentem, to bida jaka była taka będzie. Zero pomysłów, zero rozwiązań.qrczak napisał(a):Pilsner napisał(a):ja mam 29 cm w zwisie
To pilnuj żeby był cały czas w zwisie bo w przeciwnym przypadku grozi Ci niedotlenienie mózgu.

na dodatek czlowiek ma glowe na karku i wydaje sie jedynym rozsądnym spośród bandy oszołomów...
Wald napisał(a):Najgorsze jest to, że ludzie myślą, że ich głos niewiele się liczy . Więc nie jest specjalnie - wegług nich - ważne na kogo głosują, bo co to jest jeden głos? Albo nie głosują wcale. (Z tą samą motywacją). A to błąd; na sumę głosów jakiegos kandydata składają się właśnie te pojedyncze głosy. Jak się nie idzie głosować, to oddaje się jeden głos mniej na tego, kogo sie popiera. Zyskuje wtedy ten głos jego przeciwnik polityczny...
Ergo: Idźmy i głosujmy na naszych kandydatów!
McCool napisał(a)::lol:
a najbardziej wkur[beeep]ące jest to, gdy najbardziej narzekają ci na jakiegoś prezydenta ci, którzy nie poszli w ogole głosować... i tak to potem jest, ze ktokolwiek by prezydentem nie byl, to i tak ludzie będą na niego psioczyć...
McCool napisał(a):a najbardziej wkur[beeep]ące jest to, gdy najbardziej narzekają ci na jakiegoś prezydenta ci, którzy nie poszli w ogole głosować... i tak to potem jest, ze ktokolwiek by prezydentem nie byl, to i tak ludzie będą na niego psioczyć...

Roman napisał(a):a mimo to tak się pchają na to stanowisko, na którym nic tylko ludzie na ciebie napsioczyć mogą

Polecam Szan.Panu http://www.naszdziennik.pl z 16-17.07. "Wybrać wreszcie Polskę".Wald napisał(a):Roman napisał(a):a mimo to tak się pchają na to stanowisko, na którym nic tylko ludzie na ciebie napsioczyć mogą
Bo to BARDZO prestiżowe, jakby nie patrzeć, stanowisko. Wyższego w Polsce nie ma! Choć zarobki wcale nie są tak duże, jakby sie wydawało...
Korekt:Wszystkim polecam, młodym i starszym.Oczy się otworzą!
Zobacz:www.naszdziennik/ostatnia strona "Geniusz między żubrami.WARTO! Kinoman napisał(a): Tylko proszę nie atakować, tylko rzeczowo argumentować."Geniusz między żubrami", w tym samym numerze.Report niech tez przeczyta i Wald, tylko dokładnie,nie po łebkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości