Czy jesteś za zmianą nazwy ulicy Walki Młodych?

Tutaj można przeprowadzać ankiety na różne tematy.

Czy popierasz przemianowanie ul. Walki Młodych na Al. Jana Pawła II?

Tak, jestem za
9
11%
Nie, jestem przeciw
44
55%
Jestem za nadaniem tej nazwy innemu obiektowi w mieście
18
23%
Jestem przeciwny nazywaniu czegokolwiek imieniem Jana Pawła II
7
9%
Jest mi to obojętne
2
3%

Liczba głosów : 80

Czy jesteś za zmianą nazwy ulicy Walki Młodych?

Postprzez Wald » piątek, 8 lip 2005, 18:00

Rada miasta planuje zmianę nazwy ul. Walki Młodych na Aleję Jana Pawła II nie pytając mieszkańców miasta i tej ulicy o zdanie. Czy popierasz ten projekt? Czy wybierasz inną opcję?
Proszę o wypowiedzi i głosowanie. Niech panie i panowie Radni dowiedzą się, co o tej propozycji sądzą ich wyborcy! Czy uszanują wolę swojego elektoratu!
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Joey » piątek, 8 lip 2005, 18:05

Jestem za. Jakaś ulica powinna nosić nazwę JP II. Walki Młodych to dobra ulica. w centrum miasta (a nie gdzieś - ch.. wie gdzie :P). Jest rozpoznawalna przez mieszkańców Kołobrzegu i wogole niech będzie :P

Heh skoro już o ulicach. Skoro jest ulica Obi Wana, to może byśmy pomyśleli nad ulicą Dartha Vadera :twisted: :twisted:
Joey

Postprzez Olcia » piątek, 8 lip 2005, 18:06

nie.... :!: :!:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Joey » piątek, 8 lip 2005, 18:10

Ej no co wy :P czemu nie ? chcoiaż uzasadnijcie :P wiecie jaki szpan jak ktoś mowi:

A ja mieszkam na al. Johna Paula II i możecie mi nastukać :mg:
Joey

Postprzez Joey » piątek, 8 lip 2005, 18:18

WZT napisał(a):Wole zeby bylo naniej bezpiecnziej i kij mnie obchodzi jak sie ona nazywa....

Bezpiecznie już nie ujest nigdziee :/ U mnie na osiedlu (a mieszkam idelanie w centrum) leją się co drugi dzień :| Gdzie indziej palą się samochody, a gdzie niegdzie ludzie płoną zywcem :|
Joey

Postprzez Basketman » piątek, 8 lip 2005, 18:20

Jest na NIE. Dlaczego? Bo.. Napisałem w innym temace ;P
Basketman
V.I.P

Postprzez Joey » piątek, 8 lip 2005, 18:27

WZT napisał(a):ty to masz trudne dziecinstwo -jak na wojnie.....

nom ... z tymi Jedi wiecznie są kłopoty, ale została ich już tylko garstka, wojna sie nie długo skończy :lol: :lol:
WZT napisał(a):Ale zastanow sie jesli zmiana ullicysporo kosztuje to czy nielepiej wydac to na nacos innego co mialo by poprawic bezspieczenstwo???

poprawić bezpieczeństwo ? myślisze ze monitoring coś wniesie ? i tak by był na głownychulicach miasta. Zwiększyć liczbę patroli policji ? O 2 w nocy to Ci policjanci Ci tyle pomogą że naprawde ...
Joey

Postprzez Basketman » piątek, 8 lip 2005, 18:28

Mieszkasz w Brooklynie? Moze w Bronxie sę wychowujesz Joey? :lol: Ja mieszkałem na ogrodach - tam to się działo. Sam straciłem kiedyś swoje foremki w piaskownicy... :( :cry:
Basketman
V.I.P

Postprzez Joey » piątek, 8 lip 2005, 18:32

WZT napisał(a):
Joey napisał(a):
WZT napisał(a):ty to masz trudne dziecinstwo -jak na wojnie.....

nom ... z tymi Jedi wiecznie są kłopoty, ale została ich już tylko garstka, wojna sie nie długo skończy :lol: :lol:
.

Jaki jedi?!
Jesli cos przestales brac to zacznij to brac spworotem bo na jkis czas sie uspokoiles......a teraz znwou TObie odbija.....

nie ja zacząłem o wojnie :P
Joey

Postprzez Roman » piątek, 8 lip 2005, 18:38

Joey, jak chcesz mieszkać na ulicy John Paul II to zapłać za wymianę dokumentów tym wszystkim emerytom i innym mieszkańcom ul. Walki Młodych. To dopiero będzie szpan.
Roman
Mieszka tu

Następna strona

Powrót do :: ankiety