wtorek bede panem z pałka bede mowic do mnie hwdp

zasypalam sie dobra lektura, zeby swiat nie przypomnial sobie o mnie..az do odwolania

keeper napisał(a):Pecha ciąg dalszy. Dzisiaj złodzieje weszli do mojego mieszkania, zabrali jakies drobiazgi, wypuścili psa, który po czasie odnalazł się w schronisku. Koszmar. Zamykajcie drzwi na klucz, nawet gdy jesteście w mieszkaniu.

SAVARY napisał(a):keeper napisał(a):Pecha ciąg dalszy. Dzisiaj złodzieje weszli do mojego mieszkania, zabrali jakies drobiazgi, wypuścili psa, który po czasie odnalazł się w schronisku. Koszmar. Zamykajcie drzwi na klucz, nawet gdy jesteście w mieszkaniu.
Ot tak po prosu??? kurczę......
Czuje się fatalnie. Pyknę zaraz jakiś horror klasy F.( komputera mi nie wynieśli).keeper napisał(a):SAVARY napisał(a):keeper napisał(a):Pecha ciąg dalszy. Dzisiaj złodzieje weszli do mojego mieszkania, zabrali jakies drobiazgi, wypuścili psa, który po czasie odnalazł się w schronisku. Koszmar. Zamykajcie drzwi na klucz, nawet gdy jesteście w mieszkaniu.
Ot tak po prosu??? kurczę......
Niestety. Złodzieje do mieszkań zazwyczaj wchodzą ot tak po prostu, tylko w bankach krzyczą: to jest napadCzuje się fatalnie. Pyknę zaraz jakiś horror klasy F.( komputera mi nie wynieśli).

keeper napisał(a):Pecha ciąg dalszy. Dzisiaj złodzieje weszli do mojego mieszkania, zabrali jakies drobiazgi, wypuścili psa, który po czasie odnalazł się w schronisku. Koszmar. Zamykajcie drzwi na klucz, nawet gdy jesteście w mieszkaniu.
Głowa do góry M. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 11 gości