ktos coś do mnie mówi, zaraz sie wydzieram albo płacze..
mam nadzieje, że jutro mi to minie...

.... cały dzień czuję na żołądku te wczorajsze kiełbaski
.... cały dzień mam wahania nastrojów - od głupawki
po mordercze instynkty
..... cały dzień się drapię
(jestem popuchnięta przez te latające paskudztwa, które się wczoraj na mnie uwzięły) .... cały dzień myślę o tym, czy aby na pewno moje podania dotrą do Torunia
, przez ostatnie dni tyle się dzieje, że nie mam czasu się nudzić ani zastanawiać nad czymkolwiek negatywnym
kurczaczek napisał(a):WZT napisał(a):kurczaczek napisał(a):SAVARY napisał(a):Świat bez Ciebie byłby smutny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No raczej!![]()
![]()
![]()
Tak na marginesie dalej padam na piersi!![]()
![]()
Wiki ma jednak lepszy organizm od Ciebie kurko dorga:P![]()
Dzisiaj znowu chelnsko![]()
Wiki to ma swoje lata i mu wszystko lata.
ja już o 23 grzecznie chrapałam w łożeczku.
Teraz psychicznie nastawiam się na egzaminy, zero alkoholu.

ZAINTERESOWANA napisał(a):Jak mogłaś wybrać łóżeczko zamiast spotkania z nami na ognisku?![]()
kurczaczek napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Jak mogłaś wybrać łóżeczko zamiast spotkania z nami na ognisku?![]()
Wybacz, ale po weekendzie pełnym pracy padłam na twarz i zasnęłam.
Wiki przyszedł w pomarańczowej koszulce ja musiałam ja jak najszybciej ściągnąć.
Poprawie się na następny raz.
Tydzień zapowiada się w moim wydaniu bardzo pracowicie.
Już jutro jadę do Gdańska na egzaminy i będę wyciskać z siebie siódme poty, aby wszystko się udało.
A potem praca w weekend.
Ogólnie rzecz biorąc jestem zestresowana.
, powodzenia na egzaminach, będę trzymała kciuki 
NataliaW napisał(a):Poddenerwowana.![]()
Jutro trzeba się spakować i mimo, że planowałam zabrać lekką torbę, co by mi za ciężko nie było, to jak ustalam co musze spakować, to rośnie ona do gigantycznych rozmiarów.....![]()
Rodzi się we mnie coraz więcej wątpliwości . Po co ja jade na te egzaminy?....Przecież ja się na tym kompletnie nie znam.....
i nie sądze aby mnie oświecilo do piątku...
To jakieś nieporozumienie......
![]()
Dobrze, że chociaż na sercu mi jakoś tak cieplutko.....

ZAINTERESOWANA napisał(a):W takim razie jesteś usprawiedliwiona, powodzenia na egzaminach, będę trzymała kciuki
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 11 gości