Kandydaci na prezydenta

Tutaj można przeprowadzać ankiety na różne tematy.

Na którego kandydata na prezydenta RP zamierzasz głosować?

Ankieta wygasła niedziela, 28 sie 2005, 14:16

Marka Borowskiego
8
12%
Włodzimierza Cimoszewicza
27
40%
Lecha Kaczyńskiego
7
10%
Andrzeja Leppera
2
3%
Zbigniewa Religę
7
10%
Donalda Tuska
17
25%

Liczba głosów : 68

Postprzez Wald » sobota, 2 lip 2005, 11:54

WZT napisał(a):ja bgdym robil ankiete to bym te wszsytkie "drobnice"bym, tez uwzglednil.....tym bardziel ze Religa tez jest ciekawostka i moze byc jednym z wielu przegranych....

Nie wiem, czy Religa to taka ciekawostka... Moim zdaniem taki znakomity kardiochirurg powinien tylko leczeniem ludzi sie zajmować, a nie bawić sie w politykę. Bo w tej dziedzinie, to on jest cieniusi... Ludzie go popierają, bo jest znakomitym lekarzem, ale w polityce za wiele nie zwojuje. I zbyt wile głosów nie dostanie, ale...
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Kinoman » sobota, 2 lip 2005, 15:31

Kołobrzeg zawsze kochał "CZERWONYCH".Niektórzy są z Was za młodzi ,aby to pamiętać.Dlatego nieświadomie piszecie dyrdymały,ale to nie Wasza wina.Cimoszka ma ratować SLD-owskie,dlatego uległ namowom "opinii publicznej"/dop.SLD-owskie tyłki/.Koryto się oddala i Cimoszka ma sprawić,aby zachować statut quo w PRL-bis.
Kinoman

Postprzez Bruno » sobota, 2 lip 2005, 15:37

Kinoman napisał(a):Kołobrzeg zawsze kochał "CZERWONYCH".Niektórzy są z Was za młodzi ,aby to pamiętać.Dlatego nieświadomie piszecie dyrdymały,ale to nie Wasza wina.Cimoszka ma ratować SLD-owskie,dlatego uległ namowom "opinii publicznej"/dop.SLD-owskie tyłki/.Koryto się oddala i Cimoszka ma sprawić,aby zachować statut quo w PRL-bis.

O prosze, jasnie oswiecony sie trafil...
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Kinoman » sobota, 2 lip 2005, 16:17

Argumenty to macie "mocne".Pozazdrościć !
Kinoman

Postprzez Bruno » sobota, 2 lip 2005, 16:24

Kinoman napisał(a):Argumenty to macie "mocne".Pozazdrościć !

Hmmm, kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien...
Pokaz gdzie podales swoje "mocne" arumenty. Tylko jakies widzimisie... (wlasnie jakie misie??)
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kulA » sobota, 2 lip 2005, 16:27

Kulo napisał(a):obawiam sie ze kaczynski zostanie prezydentem, pis wygra.
prezydent - l.kaczak
premier - j.kaczak

tak a Romuś Giertych bedzie wicepremierem
kulA
Rycerz forum

Postprzez Kinoman » sobota, 2 lip 2005, 16:39

W tej ankiecie kandydatów na prezydenta promuje się ludzi w większości skomprowitowanych.Cimoszewicz:powódz 1997 "Trzeba się było ubezpieczać".Tusk:"Na słowo Polska,dostaję alergii".Kaczyński do jednego z wyborców:"Spieprzaj ,dziadu".O innych szkoda słów.Jeżeli tacy mają być mężowie stanu ,to "serdecznie dziękuję"!
Kinoman

Postprzez Wald » sobota, 2 lip 2005, 22:03

Kinoman napisał(a):Kołobrzeg zawsze kochał "CZERWONYCH".Niektórzy są z Was za młodzi ,aby to pamiętać.Dlatego nieświadomie piszecie dyrdymały,ale to nie Wasza wina.Cimoszka ma ratować SLD-owskie,dlatego uległ namowom "opinii publicznej"/dop.SLD-owskie tyłki/.Koryto się oddala i Cimoszka ma sprawić,aby zachować statut quo w PRL-bis.

Drogi 47-latku! Widzę, że pozjadałeś wszystkie rozumy z racji swojego wieku i młodszych od siebie uważach za głupszych. To ja mam ich w takim razie więcej (tych rozumów), niż Ty, bo jestem od ciebie parę ładnych lat starszy - niestety. I dłużej żyłem za "Czerwonych" więc zdążyłem trochę przeżyć doświadczyć. Z cała pewnością więcej, niż Ty "Kinomanie".
Wiem jednak, że wraz z wiekiem niekoniecznie sie mądrzeje; bywaja wyjątki (!).
A tak a propos - w Kołobrzegu żyją całkiem niegłupi ludzie...
P.S. Kinomanie! Jak się pisze, to po kropce i przecinku należy wstawić spację.
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Joey » niedziela, 3 lip 2005, 01:27

Chater_ napisał(a):Jakbym mógł, to na Cimoszewicza.

jakbym mogł to na Kaczora.... Donalda :]
Joey

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: ankiety