Za
pierwsze, że zasłużył jak wielu świętych nie za bardzo
drugie, że nawet jakby papieża nie kanonizowali, to i tak byłby przez ludzi czczony (i co, KK znowu by udowadniał ludziom, kto tu ma rację?)
kulA napisał(a):McCool napisał(a):oczywiscie ze jestem zaa ci co byli przeciw to chyba tylko na przekór reszcie...
i po co taki komentarz, moze ktos rzeczywiscie nie uwaza JPII za nikogo swietego tylko za zwyklego czlowieka
Suzy napisał(a):kulA napisał(a):McCool napisał(a):oczywiscie ze jestem zaa ci co byli przeciw to chyba tylko na przekór reszcie...
i po co taki komentarz, moze ktos rzeczywiscie nie uwaza JPII za nikogo swietego tylko za zwyklego czlowieka
to teraz czas na moja wypowiedź... nie chciałam by sie nią ktoś sugerował... ja niestety uważam papieża - z całym szacunkiem oczywiscie - za wspaniałego - aczkolwiek - zwyczajnego czlowieka... i to nie jest na przekór reszcie ...
kulA napisał(a):Suzy napisał(a):kulA napisał(a):McCool napisał(a):oczywiscie ze jestem zaa ci co byli przeciw to chyba tylko na przekór reszcie...
to teraz czas na moja wypowiedź... nie chciałam by sie nią ktoś sugerował... ja niestety uważam papieża - z całym szacunkiem oczywiscie - za wspaniałego - aczkolwiek - zwyczajnego czlowieka... i to nie jest na przekór reszcie ...
no wlasnie, i masz do tego prawo, ale w polsce juz go ludzie wyswiecili i teraz kazdy kto uwaza ze nie jest swietym bedzie uwazany za czlowieka ktory jest przeciwnikiem wiary, przeciwnikiem kosciola etc. a rydzyk to powie ze to zyd, mason i komunista

Suzy napisał(a):kulA napisał(a):Suzy napisał(a):kulA napisał(a):McCool napisał(a):oczywiscie ze jestem zaa ci co byli przeciw to chyba tylko na przekór reszcie...
no wlasnie, i masz do tego prawo, ale w polsce juz go ludzie wyswiecili i teraz kazdy kto uwaza ze nie jest swietym bedzie uwazany za czlowieka ktory jest przeciwnikiem wiary, przeciwnikiem kosciola etc. a rydzyk to powie ze to zyd, mason i komunista
o matko... uświadomiłeś mnie... jestem więc żydem, masonem i komunistą.... i do tego pewnie ze mnie złodziej, "bo każdy pijak to złodziej"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości