Malujesz, rysujesz, a może piszesz wiersze? To jest kawałek forum właśnie dla Ciebie - zaprezentuj się. W tym dziale piszemy o wszystkich innych dziedzinach sztuki. O teatrze, malarstwie, poezji, grafice komputerowej, rzeźbie i wszystkich innych sprawach które dotyczą twórczości człowieka i które da się nazwać sztuką.
przez FiDo » sobota, 25 cze 2005, 13:17
WZT napisał(a):NataliaW napisał(a):dobrze ze jak bede mial w domu cyfraka to bede mogl kombinowac do woli..... tylko musze zwiazac moja mala kuzynke aby mi w czasie "tworczej"sesji mi nie uciekla....jak dobrze miec cyfraka bo na ananlogu to bym chyba z torami poszedl.....
Brutalu-nie wolno nikogo związywać....
A co do ekonomii-to święta racja....
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
gdybys wiedziala jaka ona jest jak jej sie nudzi........
A zrobie tak aby niebylo widac sznorkow na zdjeciach

:d
Fido masz jakas ksiazke o tym facecie i tym strefowym pomiarze swiatla Ansela Adamsa bo co gogle odpoalam to mi sie wiesza kopm a ksiazk moge sobie poczytac w wolnym czasie.....
mam fajna ksiazeczke napisana przez mojego doktorka z uczelni. 'podstawy fotografii'.. moge ci pozyczyc do skserowania tego co cie interesuje, bo sam z niej w wakacje bede korzystal i rozgryzal. nr telefonu znasz.. a tutaj masz najlepszy artykul na necie jaki o tym znalazlem.. jest to troche skomplikowane, ale efekty sa zdumiewajace
link z tym, ze musisz miec obcykanego manuala w aparacie i punktowy pomiar swiatla. i dobrze by bylo rozumiec swiatlo w fotografii
-

FiDo
- Arcymistrz
-
przez FiDo » sobota, 25 cze 2005, 14:35
centralno-wazony to nie jest punktowy, bo mierzy swiatlo w calej scenie i ustawia ekspozycje po srodku.punktowy to taki, ktorym mozesz zmierzyc dane miejsce w scenie
-

FiDo
- Arcymistrz
-
przez kamila » sobota, 25 cze 2005, 22:46
pociagajacy na tym swiecie jestem ja i tylko ja, zapamietaj to sobie

, Złociutki, zapamiętam, ale w innym wcieleniu

-
kamila
- Arcymistrz
-
- Gadu-Gadu: 0
przez Pigul » niedziela, 26 cze 2005, 10:26
NataliaW napisał(a):Mój litościwy serwer przyjął kolejną już ostatnią porcję zdjęć.....
Widze Nati ze odkupilas serwer od Flo

a powinnas miec swoj od TKK

-

Pigul
- Twardziel
-
przez Pigul » poniedziałek, 27 cze 2005, 12:11
NataliaW napisał(a):A Ty, Pigul może byś foty skomentował, już nie mówiąc o tym, że do galerii by już wypadało coś wrzucić nowego...
Masz racje Nati - jednak narazie malo co ganiam z aparatem a wrzucac byle co to chyba nie wypada
A Twoje fotki - co tu komentowac, jak zawsze rewelacja. podoba mi sie Twoje podejscie do uwieczniania kadrow

-

Pigul
- Twardziel
-
przez Garis » piątek, 1 lip 2005, 18:19
Niezłe fotografie Natalia, robią wrażenie. Jedynie numerek 2 mi się mało podoba z powodu nadmiaru czernej przestrzeni. Ta dziewczyna ginie na tej fotce jakby pochłaniała ją czarna dziura...
[ Dodano: 2005-07-08, 15:02 ]Zapraszam do siebie na sztuczne ognie
[ Dodano: 2005-07-10, 00:39 ]
Halo! Halo ! Nie śpimy ! Twórczość wymiera ?

-
Garis
- Twardziel
-
przez MarcinR » wtorek, 13 wrz 2005, 10:25
Smiem prosic o nowa porcje zdjec

-
MarcinR
-
przez MarcinR » poniedziałek, 26 wrz 2005, 15:42
No no no , pieknie

-