Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Easy Rider » poniedziałek, 20 cze 2005, 16:08

Kola przysłał smsa że dziękuje ale nie przyjmuje propozycji prowadzenia zespołu. Polnia wawa chce skubnąć Radwana, a Witos żąłuje że ma jeszcze sezon w Kotwie, bo też się nim interesują inne kluby -AZS, cZARNI, Polonia

[ Dodano: 2005-06-20, 17:09 ]
Odpowiadając Kuli, oficjalnie jeszcze nie potwierdzają, ale w kuluarach to juz fakt dokonany
Easy Rider
Terminator

Postprzez ponti » poniedziałek, 20 cze 2005, 20:16

trener trenerem, ale czy ktoś mi powie kto jest faktycznym i prawdziwym prezesem klubu? Pytam, bo wiem, że z papierów wynika, że prezesuniem Kotwy jest jeden z Piotrusiów, a w serwisie PAP z dzisiejszego dnia, że Jasio Lubiński.
"Po rezygnacji Nikołaja Tanasejczuka, który poinformował nas o tym sms-em, najpoważniejszym kandydatem jest Wojciech Krajewski. Będziemy rozmawiać z trenerem o warunkach pracy najprawdopodobniej w niedzielę, bo do soboty uczestniczy on w szkoleniu trenerskim w Bydgoszczy - powiedział prezes Kotwicy Kołobrzeg Janusz Lubiński."- PAP-informacja z serwisu "Gazety Wyborczej".
Jeżeli w takich sprawach trwa kołowrotek to ja mglisto widzę tę ekstraligę... :wink: Easy powiedz coś :wink: może Ty wiesz jak to jest z prezesem... :wink:
ponti
Rozgrzewa się

Postprzez qrczak » poniedziałek, 20 cze 2005, 21:07

to ja mglisto widzę tę ekstraligę

Nawet tak nie mów, bo zostaniesz zjechany. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Baltazar Gąbka » poniedziałek, 20 cze 2005, 22:18

w Kotwicy stanowisko prezesa zawsze bylo obsadzone jakims pseudoidiota
Baltazar Gąbka

Postprzez Easy Rider » wtorek, 21 cze 2005, 09:06

Piotr pełni tę funkcję tylko formalnie od 18.03.
28.06 nowe rozdanie i wszystko się zmieni. klimczak podobno odpada, ale może Gromek?
Easy Rider
Terminator

Postprzez kulA » wtorek, 21 cze 2005, 10:07

Baltazar Gąbka napisał(a):w Kotwicy stanowisko prezesa zawsze bylo obsadzone jakims pseudoidiota

a klubem rzadzil Rysio Czarnecki
kulA
Rycerz forum

Postprzez ponti » wtorek, 21 cze 2005, 13:00

Easy Rider napisał(a):klimczak podobno odpada, ale może Gromek?

ja pierdziu, ale bajzel. Politycy od klubu precz! Co prawda wybory samorządowe dopiero za rok, ale widzę, że niektórzy będą chcieli sobie robić kampanię kosztem klubu, co nie Easy :wink: :wink:
ponti
Rozgrzewa się

Postprzez Easy Rider » wtorek, 21 cze 2005, 14:48

kulA napisał(a):
Baltazar Gąbka napisał(a):w Kotwicy stanowisko prezesa zawsze bylo obsadzone jakims pseudoidiota

Roman Czerwona Marynara

[ Dodano: 2005-06-21, 15:49 ]
ponti napisał(a):
Easy Rider napisał(a):klimczak podobno odpada, ale może Gromek?

ja pierdziu, ale bajzel. Politycy od klubu precz! Co prawda wybory samorządowe dopiero za rok, ale widzę, że niektórzy będą chcieli sobie robić kampanię kosztem klubu, co nie Easy :wink: :wink:

Doookładnie :wink:
Easy Rider
Terminator

Postprzez Baltazar Gąbka » wtorek, 21 cze 2005, 14:55

kulA napisał(a):

taaaa :brawo:
Baltazar Gąbka

Postprzez kulA » wtorek, 21 cze 2005, 15:20

ekhm no imie mi sie soc pomylilo, ale i tak wszyscy wiedza o kogo chodzi :p
kulA
Rycerz forum

Postprzez Baltazar Gąbka » wtorek, 21 cze 2005, 15:44

kulA napisał(a):ekhm no imie mi sie soc pomylilo, ale i tak wszyscy wiedza o kogo chodzi :p

Za dlugo Cie nie ma i juz zapominasz :P
Baltazar Gąbka

Postprzez kulA » wtorek, 21 cze 2005, 16:43

Baltazar Gąbka napisał(a):
kulA napisał(a):ekhm no imie mi sie soc pomylilo, ale i tak wszyscy wiedza o kogo chodzi :p

Za dlugo Cie nie ma i juz zapominasz :P
aj bo jak z nim rozmwailm to jakos nigdy nie zwracam sie do niego po imieniu, ale za 2 tygodnie wracam i znowu bede sie zapewne dosc regularnie z nim spotykal
kulA
Rycerz forum

Postprzez ponti » piątek, 24 cze 2005, 21:10

no i słychać coś nowego w klubie? Będziemy mieli jakiegoś muzina :wink: dużego bądź małego?
ponti
Rozgrzewa się

Postprzez Easy Rider » wtorek, 28 cze 2005, 10:02

Krajewski trenerem na bank, Radwan chyba do Polonii, Witos jeszcze sezon w Kotwie choć mu się to nie usmiecha, Juszczak na pewno gra, dzisiaj o 17 tej walne w sali konf hali Milenium, jutro o 15 spotkanie z prezydentem Kołobrzegu, Liga rusza 15 października.

[ Dodano: 2005-06-28, 18:32 ]
Wszystko jasne- skład zarządu SKK -Janusz Lubiński, Bogdan Łazarczyk, Witold Rogoża, Henryk Bieńkowski, Czesław Klimczak.
Kto w ciągu 3 godzin zgadnie kto pierwszy ( uczciwie) powie kto jest prezesem stawiam 5 browarów. adaś

[ Dodano: 2005-06-28, 18:32 ]
Wszystko jasne- skład zarządu SKK -Janusz Lubiński, Bogdan Łazarczyk, Witold Rogoża, Henryk Bieńkowski, Czesław Klimczak.
Kto w ciągu 3 godzin zgadnie kto pierwszy ( uczciwie) powie kto jest prezesem stawiam 5 browarów. adaś

[ Dodano: 2005-06-28, 18:35 ]
Chciałem edytować, ale już nie mogę, sorry za replaya
Easy Rider
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport