2,5 godziny szukałam
) .... w TV nic nie ma .... czytać już mi się nie chce ...... maruda nad matrudami
a mimo to jest całkiem ok
2,5 godziny szukałam
) .... w TV nic nie ma .... czytać już mi się nie chce ...... maruda nad matrudami
Baltazar Gąbka napisał(a):Morland napisał(a):Idę spać.. dzisiaj nie biegałem, więc jutro muszę wstać o 6, żeby to odrobić.. Nastrój ogólnie dobry, wakacje za progiem, oceny wystawione i.. co najważniejsze.. nareszcie mam święty spokój..
wez sie w garsc, nie zachowuj sie jak baba
keeper napisał(a):Ze zlamanym palcem w szynie, nic nie jest takie samo. Wiem cos o tym. Wlasnie probowalam umyc wlosy. Mama pomogla, o malo sie nie utopilam

HI-HOT napisał(a):i tak dobiegl konca jakze piękny i kompletnie bezproduktywny dzien...quote]
u mnie to juz drugi tego typu dzien, zadziwiajace![]()
mam nadzieje, ze od jutra wlaczy mi sie lampka ostrzegawcza z napisem: to juz koniec tego nic nierobienia
a tymczasem jeszcze bede sie upajac kolejna ciepla, (tym razem oficjalnie juz letnia), noca, a co tam...![]()
[ Dodano: 2005-06-21, 01:13 ]HI-HOT napisał(a):i tak dobiegl konca jakze piękny i kompletnie bezproduktywny dzien...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości