Piotras - galeria zdjęć

Malujesz, rysujesz, a może piszesz wiersze? To jest kawałek forum właśnie dla Ciebie - zaprezentuj się. W tym dziale piszemy o wszystkich innych dziedzinach sztuki. O teatrze, malarstwie, poezji, grafice komputerowej, rzeźbie i wszystkich innych sprawach które dotyczą twórczości człowieka i które da się nazwać sztuką.

Piotras - galeria zdjęć

Postprzez Piotras » poniedziałek, 20 cze 2005, 15:18

No to ja tez wrzuce jakies zdjecia... :)

1.
Obrazek
2.
Obrazek
3.
Obrazek
4.
Obrazek
5.
Obrazek
6.
Obrazek
7.
Obrazek
Piotras
Bywalec

Postprzez Garis » poniedziałek, 20 cze 2005, 15:39

No bardzo ładne zdjęcia... bardzo ładne :) the best of the best - rzekłbym. Nr 7 trochę przerażające, ale dobre. Gdzie jest taki "straszny most" w morzu ? W focie 4-tej nie podchodzi mi ta butelka nabita na drzewo. Mało to estetyczne i nieekologiczne. Konkurs wygrywa nr 3 - super klimat - coś między Quake'iem, a mrocznym filmem. Nr 1 już wcześniej widziałem, więc może dlatego nie robi na mnie bardzo dużego wrażenia. Ciekawe, jakie będą następne...
Kurcze 7 fota zaczyna mi się coraz bardziej podobać :twisted:
Garis
Twardziel

Postprzez FiDo » wtorek, 21 cze 2005, 13:53

a mi sie najbardziej podoba 5 i 6 :)

wloski zolnierz plus polska budka telefoniczna.. telekomunikacja polska, laczy nas.. coraz blizej :)

zdjecie z butelka moim zdaniem jest najslabsze. ostrosc jest nie tam gdzie powinna, to butelka jest tutaj nietypowa i ona powinna byc tematem, nie galaz.
zdjecie z ptakiem tez mnie nie przekonuje. chyba dlatego, ze nie widze w obrazach smierci nic interesujacego. za duzo juz sie ich ogladalem na roznych galeriach. jest taki slabny fotograf, Watkins, ktory z cial ludzkich w prosektorium ukladal kompozycje i fotografowal je. zdjecia szokujace, ale nie taka fotografie wole ;)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez kamila » wtorek, 21 cze 2005, 21:20

do siódemki - :shock:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Garis » wtorek, 21 cze 2005, 21:50

7 zdjęcie trzeba zrozumieć. To ma głębię... Obraz który widać jest czysty, naświetlony barwami, które wzbudzają we mnie jednocześnie spokój i strach. Dwie energie przeplatają się wzajemnie tworząc piękno i smutek. Ciepłe wibracje to błękitne niebo, delikatne fale i rześka morska woda. W ten klimat wkrada się ukryte zło - bezwzględny żywioł, osamotnienie, a nawet śmierć. Widok martwego ptaka i samotnych pali połączonych sznurem wzbudza we mnie strach i negatywne odczucia, które neutralizuje błękitne niebo, promienie słońca i obmywająca woda - znak życia i czystości. Oto cały majestat otaczającego nas świata.

Kurcze wzięło mnie na filozofowanie :P
Ja bym tą fotkę wysłał na jakiś konkurs... W kategorii "żywioł" może miałaby spore szanse :wink:
Garis
Twardziel

Postprzez Sato » wtorek, 21 cze 2005, 22:03

siódemka... :dobani:
Sato
Dyskutant

Postprzez yennefer » środa, 22 cze 2005, 00:20

Garis napisał(a):7 zdjęcie trzeba zrozumieć. To ma głębię... Obraz który widać jest czysty, naświetlony barwami, które wzbudzają we mnie jednocześnie spokój i strach. Dwie energie przeplatają się wzajemnie tworząc piękno i smutek. Ciepłe wibracje to błękitne niebo, delikatne fale i rześka morska woda. W ten klimat wkrada się ukryte zło - bezwzględny żywioł, osamotnienie, a nawet śmierć. Widok martwego ptaka i samotnych pali połączonych sznurem wzbudza we mnie strach i negatywne odczucia, które neutralizuje błękitne niebo, promienie słońca i obmywająca woda - znak życia i czystości. Oto cały majestat otaczającego nas świata.

Kurcze wzięło mnie na filozofowanie :P

podobnie to interpretuje :ok: mozna jeszcze dodac: oto widzimy smierc na oczach Natury,
ktorej zycie toczy sie swoim wlasnym trybem,
ptak umarl, ale nijak sie to ma do zywiolu, ktory wciaz niezmiennie wyraza swoja sile. to tez pokazuje odwieczny motyw - zycie i smierc, zlaczone razem, kruchosc zycia obok potegi przyrody. rzeczywiscie - dobre zdjecie do filozoficznych rozwazan ;)

ale pierwsza moja reakcja na ta fotke byla podobna jak u Kamili: :? :shock: :o

a 1 fotka podoba mi sie ze wzgledu na ten budzacy niepokoj rozszalaly zywiol - wzbudza respekt. :twisted:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez groszeq » środa, 22 cze 2005, 13:36

Ładne i oryginalne

siódemka :shock:
groszeq
Mistrz klawiatury

Postprzez Mariol » środa, 22 cze 2005, 17:09

1, 3, 5... Mi się najbardziej podobają...
:)

Ale nr 7... O zgrozo..!! :shock:
Mariol

Postprzez Piotras » piątek, 19 sie 2005, 20:31

8.
Obrazek
9.
Obrazek
Piotras
Bywalec

Postprzez Sato » piątek, 19 sie 2005, 21:35

"jestem biedronką... oddycham przeponką..." :lol: <- G. Halama

swietna ta biedroneczka :wink:
Sato
Dyskutant

Postprzez qrczak » piątek, 19 sie 2005, 21:38

Trójka najlepsza, siódemka, no cóż bardzo martwa natura :wink: , a biedronka z 9 jak będzie tyle palić to skończy jak ptak z 7. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: inne dziedziny sztuki