Wszyscy będą w ciągu...

SAVARY napisał(a):Suzy napisał(a):tym razem może się wybiorę.... choć "incognito" , by nie zostać zdekonspirowanym...![]()
02 lipca mam egzamin , wiec 01 i 03 lipca raczej odpadają... przychylam sie do 08 i 09 lipca.... ale to takie małe, delikatne sugestie.... chyba zresztą bez znaczenia, gdyż na forum i tak znam tylko trzy osoby
nie masz się czego obawiać, nikt cię nie zje, a ja porozmawiam z tobą o paradzie![]()

Suzy napisał(a):SAVARY napisał(a):Suzy napisał(a):tym razem może się wybiorę.... choć "incognito" , by nie zostać zdekonspirowanym...![]()
02 lipca mam egzamin , wiec 01 i 03 lipca raczej odpadają... przychylam sie do 08 i 09 lipca.... ale to takie małe, delikatne sugestie.... chyba zresztą bez znaczenia, gdyż na forum i tak znam tylko trzy osoby
nie masz się czego obawiać, nikt cię nie zje, a ja porozmawiam z tobą o paradzie![]()
z przyjemnością wdam się w dyskusję z godnym dysput przeciwnikiem ... tylko ostrzegam , że jak mam rację nie daję za wygraną... rozmowa w takiej sytuacji może być wyjątkowo burzliwa

Suzy napisał(a):SAVARY napisał(a):Suzy napisał(a):tym razem może się wybiorę.... choć "incognito" , by nie zostać zdekonspirowanym...![]()
z przyjemnością wdam się w dyskusję z godnym dysput przeciwnikiem ... tylko ostrzegam , że jak mam rację nie daję za wygraną... rozmowa w takiej sytuacji może być wyjątkowo burzliwa
Gwarantuję ci, że potrafię rozmawiać bez rękoczynów.

Baltazar Gąbka napisał(a):Suzy napisał(a):SAVARY napisał(a):Suzy napisał(a):tym razem może się wybiorę.... choć "incognito" , by nie zostać zdekonspirowanym...![]()
znaczy sie beda rekoczyny

SAVARY napisał(a):Suzy napisał(a):SAVARY napisał(a):
To mam nadzieję, że okażę się godnym dysput no może rozmówcą a nie przeciwnikiem, bo takowym dla ciebie nie jestem![]()
Gwarantuję ci, że potrafię rozmawiać bez rękoczynów.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No może po kilku![]()
![]()
"MadziUlka napisał(a):Ja się wyłamię i proponuję
15 lipiec![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości