nie bede usprawiedliwial tego zdjecia. traktuje je bardziej jako ciekawostke 
), mozna sie poczuc jakby sie przenioslo w czasie. jak dla mnie ok;)

yennefer napisał(a):no no, te 2 ostatnie zdjecia sa super![]()
pierwsze swietnie oddaje nastroj uliczek sprzed kilkudziesieciu lat, no i jeszcze ci panowie... (tak na marginesie skad oni sie tam wzieli?), mozna sie poczuc jakby sie przenioslo w czasie. jak dla mnie ok;)
a martwa natura tez ma swoj urok, ktory poteguje ciekawa gra swiatel,
jednym slowem, jestem pod wrazeniem
skad sie wzieli? reklamuja jakas kawiarnie.
sanddra napisał(a):A krzesła wyglądają mi na wprawki 'skojarzeniowo-szkoleniowe', które sama robię i zawsze mam problem z pokazaniem ich komuś, bo zdaję sobie sprawę z tego, że to mają masę błędów kompozycji, złotego podziału, czy jak to jeszcze teoria nazywa.
Czuję się kompletnym laikiem w dzisiejszym świecie fotografii, ale z pokorą próbuję cos dłubać i coś widzieć w zdjęciach.
Podobają mi się wasze dyskusje na temat teorii pod fotami, ostatecznie nie ma nic lepszego niż sensowna krytyka poparta wiedzą czy własnym gustem.
Pozdrawiam
jakies forum fotograficzne. wydaje mi sie (i tak jest w moim przypadku), ze konstruktywna krytyka jednym z najwazniejszych czynnikow na drodze do robienia dobrych zdjec . 
NataliaW napisał(a):a oto to samo krzeslo, ale asynchronicznie
hmmm....a to mi się jakoś nie podoba.....Coś mnie tu gryzie i nie w pozytywnym znaczniu....Mam wrażenie, że jest to zrobione tak na szybkiego w 15 min i troche jakoś tak nie dokładnie-ale moge się mylić-to tylko takie moje odczucie....
ale nie bede sam robil i sam ocenial, bo to sie myli z celem
troche to poprawie Garis napisał(a):Zdjęcie rowerków jest wyczesaneKrzesła wyszły jak najbardziej poważnie tylko rzuca się w oczy coś zielonego na oparciu.

FiDo napisał(a):moim zdaniem powinnas wystawic te foty na krytyke. najlepiej tam, gdzie czlowieka najbardziej za nie jada, ale jednoczesnie konstruktywniejakies forum fotograficzne. wydaje mi sie (i tak jest w moim przypadku), ze konstruktywna krytyka jednym z najwazniejszych czynnikow na drodze do robienia dobrych zdjec .
))sanddra napisał(a):FiDo napisał(a):moim zdaniem powinnas wystawic te foty na krytyke. najlepiej tam, gdzie czlowieka najbardziej za nie jada, ale jednoczesnie konstruktywniejakies forum fotograficzne. wydaje mi sie (i tak jest w moim przypadku), ze konstruktywna krytyka jednym z najwazniejszych czynnikow na drodze do robienia dobrych zdjec .
Bez obawa, dałam do krytyki na plfoto, ale sama nadal widzę więcej błędów, niż tam wytykają))
polecam cyberfoto.pl; onephoto.netPowrót do :: inne dziedziny sztuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości