FiDo napisał(a):jak jak o ktora... o ta co dlugo jej tu nie bylo, te blondyne o niebieskich oczach
NIebieskie to ja nosze soczewki
Flo - jesli bede juz po sesji,to chetnie sie zjawie na ognisku
i przypomne o swoim istnieniu 
FiDo napisał(a):jak jak o ktora... o ta co dlugo jej tu nie bylo, te blondyne o niebieskich oczach
i przypomne o swoim istnieniu 
zamknę to okno. Poza tym, jest dobrze
nastrój senno niesenny, ale no zaraz idę spać, jutro muszę o 10 wstać PARANOJA ! Ostatnio cały czas wstaję o 12
, a kładę się o 5-7
, no ale raz trzeba się przemęczyć. Dziś picie w saxie z klasą
bomba, wypas

MarcinR napisał(a):600zlotych kary od plus gsm ..kocham ich ..... matko boska .... dzisiaj nawet golocie bym do[beeep] ..
czyli jest do #@%@#
jest zle tak powiem ..
PFFFFFF!
dowiedz sie, czy mozesz podpisac reaktywacje w salonie firmowym w koszalinie, a jesli nie to plac i placzGed napisał(a):MarcinR napisał(a):600zlotych kary od plus gsm ..kocham ich ..... matko boska .... dzisiaj nawet golocie bym do[beeep] ..
czyli jest do #@%@#
jest zle tak powiem ..
PFFFFFF!
hehhe mixplusa przestales zasilac?dowiedz sie, czy mozesz podpisac reaktywacje w salonie firmowym w koszalinie, a jesli nie to plac i placz

NataliaW napisał(a):Zrzucałam wczoraj z balkonu na beton wszytkie głupie myśli, spadły i roztrzaskały się o beton. Wyrwałam serce podtrzymalam nad przepaścią, schowałam do kieszeni....."a może jednak sie przyda..."-pomyślałam. Wróciłam do domu i zobaczyłam samotnego ptaszka, to wystarczający cel istnienia jak na dobry początek....
kurczaczek napisał(a):Gdzie to słońce?!

ZAINTERESOWANA napisał(a):Słoneczko!!!! Hurra!!!![]()
![]()
![]()
I już lepiej...
smutno mi 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 13 gości