Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez FiDo » czwartek, 9 cze 2005, 14:22

FiDo
Arcymistrz

Postprzez keeper » czwartek, 9 cze 2005, 14:49

keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 9 cze 2005, 14:49

Baltazar Gąbka

Postprzez ten obcy » czwartek, 9 cze 2005, 14:54

Słucham Klape w kołobrzeskim radiu. Co za chamstwo! Ten Wieczorek i rafiński owinni sie wstydzić, żeby tak ochydbnie mówic o kobietach, porównywać do psów mówic o wyciskaniu pryszczy i nabijac sie z ich urody. sami sa piękni, jeden zasuszony drugi napuchnięty, czyściutki jeden i drugi , pachnący obaj. Ale wracam do kobiety: chamstwo. Tylko jak to wytępic, jak nawet nie sprawdzają dziennikarzy czy byli karani, a co dopoiero czy sa kulturalni?

Baltazar pyta czy ten obcy go lubi. ten obcy lubi ludzi. Znam takich którzy lubią ludzi niszczyć. baltazar nie niszczy? takich by ten obcy nie lubił. Bo takich od Klapy to lubi tylko jak sa smieszni, ale nie lubi jak sa chamscy.
ten obcy
Bywalec

Postprzez Suzy » czwartek, 9 cze 2005, 15:50

kawa.... papieros... kawa ... papieros... kawa... papieros.... nastrój naukowej irytacji ....

Ps. "Ewa B. wniosła 20.02.2005 pozew o ustalenie nieistnienia stosunku najmu między nią a pozwanym Markiem R. Pozew został doręczony Markowi R. 25.02.2005. , 28.02.2005 wniósł on do tego samego sądu pozew o zasądzenie na jego rzecz od Ewy B. kwoty 6.000 zł tytułem zaległego czynszu. Sąd odrzucił pozew ze względu na stan sprawy w toku. Czy sąd postąpił słusznie? " :shock: HELP!!!!!!!!!!!!!
Suzy
Gwiazdor

Postprzez keeper » czwartek, 9 cze 2005, 16:32

keeper
Rycerz forum

Postprzez groszeq » czwartek, 9 cze 2005, 16:57

groszeq
Mistrz klawiatury

Postprzez Easy Rider » czwartek, 9 cze 2005, 17:47

[quote="ten obcy"]Słucham Klape w kołobrzeskim radiu. Co za chamstwo! Ten Wieczorek i rafiński owinni sie wstydzić, żeby tak ochydbnie mówic o kobietach, porównywać do psów mówic o wyciskaniu pryszczy i nabijac sie z ich urody. sami sa piękni, jeden zasuszony drugi napuchnięty, czyściutki jeden i drugi , pachnący obaj. Ale wracam do kobiety: chamstwo. Tylko jak to wytępic, jak nawet nie sprawdzają dziennikarzy czy byli karani, a co dopoiero czy sa kulturalni?

Baltazar pyta czy ten obcy go lubi. ten obcy lubi ludzi. Znam takich którzy lubią ludzi niszczyć. baltazar nie niszczy? takich by ten obcy nie lubił. Bo takich od Klapy to lubi tylko jak sa smieszni, ale nie lubi jak sa chamscy.[/quote
Oj kolo , szkoda mi Ciebie.Wspomniani przez Ciebie goscie ,nigdy nie jada po nazwiskach osób prywatnych, publiczne -owszem,ale zauważ doopo obesrana że zawsze się przedstawiaja,w przeciwieństwie do Ciebie anonimowa kupo giuuwna.Easy- Adaś Wieczorek
Easy Rider
Terminator

Postprzez keeper » czwartek, 9 cze 2005, 17:49

Easy-- easy i chill out :wink:
keeper
Rycerz forum

Postprzez kamila » czwartek, 9 cze 2005, 18:37

Wyczekiwanie na wynik, spowoduje łysine na mej głowie :| . Ciepła herbatka, jutro już piąteczek :mg:
kamila
Arcymistrz

Postprzez Mariol » czwartek, 9 cze 2005, 20:07

Easy nie wkurzaj się... nie warto :)

Nastrój nader wspaniały... Zdobyło się pare szósteczek i piąteczek... Kupiło się trunki bombelkowe...
I jest suuuppperrr...!!

O boshe... :shock:
Mojego Jureczka zostawiłam w szkole.... Co ja teraz zrobie...?? :cry:
A jak zgłodnieje?? :shock:

groszeq wiesz o czym mówie... :lol: :lol:
Mariol

Postprzez FiDo » czwartek, 9 cze 2005, 20:08

@NataliaW, Baltazar, groszeq.. i zanosi sie na to, ze pojade... choca mi troche nie lezy :)
dlaczego zawsze jak mam zamiar sie lenic, trafia sie okazja?! :shock:
nastroj :spoko:
FiDo
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark