Fajny film wczoraj widziałem/am

Tutaj piszemy o filmie w szerokim znaczeniu tego słowa. Czyli o każdej jego odmianie. Jeżeli chcesz się podzielić wrażeniami lub masz ochotę napisać recenzję zrób to w tym miejscu. Jeżeli zajmujesz się filmem amatorsko to jest to dział dla Ciebie.

Postprzez Baltazar Gąbka » sobota, 4 cze 2005, 01:25

NataliaW napisał(a):
Baltazar Gąbka napisał(a):Dirty Dancing - tak tak ogladalem to with Natalka. Zostalem nijako zmuszony, ale ciekawe widoki mi to zrekompensowaly :lol:

hmm.....a co Ty takiego widziałes..... :lol: Film miły i przyjemny, znakomite wprowadzenie dzisiejszej nocy.... :wink:

oplywowe ksztalty :twisted:
Baltazar Gąbka

Postprzez kamila » sobota, 4 cze 2005, 01:28

cushu: Nie wiem czy beznadziejny czy nie, bo nie oglądałam wszystkich odcinków, tylko ten jeden- wczoraj. Dlatego, aby wysunąć takie wnioski jak Ty, musiałabym obejrzeć 10 odcinków. Charakteryzacja 'popażonego' mi się spodobała i 'nie żyjąca' dziewczynka, nie wiem kim była, bo z 1 odcinka się nie dowiedziałam.
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Ged » sobota, 4 cze 2005, 07:04

kamila- w necie mozna to znalezc i tajemnymi silami przyciagnac do siebie =)
Ged

Postprzez Tomas » sobota, 4 cze 2005, 07:49

kamila napisał(a):Mam pytanie:
Na TVP1 leciał 9 odcinek Stephena Kinga, Szpital "Królestwo", odcinków jest 10, także ostatni jeszcze obejrze, ale ma prośba, pytanie brzmi: Czy jest tu ktoś, kto nagrywał wcześniejsze odcinki? Była bym bardzo, ekhm ... 'dźwięczna' :wink:

Ja mam na kompie odcinki 4,5,6
Tomas
Bywalec

Postprzez kamila » sobota, 4 cze 2005, 12:31

Ged napisał(a):kamila- w necie mozna to znalezc i tajemnymi silami przyciagnac do siebie =)

:wink:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez groszeq » niedziela, 5 cze 2005, 12:39

Ostatnio oglądałam Klątwę (The Grudge), ale niestety nie obejrzałam do konca, z powodu pewnej osóbki... :roll: :wink: a mógł to być naprwdę dobry horror :lol:
groszeq
Mistrz klawiatury

Postprzez Slayer » niedziela, 5 cze 2005, 13:54

Pulp Fiction, kultowy film, jak zawsze dobrze sie oglada :) az ciezko uwierzyc ze swego czasu dostal Zlota Maline...
Slayer
Terminator

Postprzez kawon » niedziela, 5 cze 2005, 14:28

Slayer napisał(a):Pulp Fiction, kultowy film, jak zawsze dobrze sie oglada :) az ciezko uwierzyc ze swego czasu dostal Zlota Maline...

I Złotą Palmę ;)
kawon
Dyskutant

Postprzez Slayer » niedziela, 5 cze 2005, 16:12

i zloty glob, oscara za scenariusz... taka spora roznorodnosc, a Zlota malina jakos do tego nie pasuje :)
Slayer
Terminator

Postprzez SAVARY » niedziela, 5 cze 2005, 20:29

Ogłądałem wczoraj "Królestwo Niebieskie", nie powiem, lubię tę tajemniczą epokę i dużo czytałem o wyprawach krzyżowych, ale ten film mimo, że bardzo dobrze zrobiony i oddaje klimat epoki (zwłaszcza muzyka jest rewelacyjna) to jakoś mnie lekko rozczarował. Trochę za płytki, po drugie można wywnioskować między wierszami, że w średniowieczu chciano tam stworzyć "nowy świat" co się nie udało, ale udało się stworzyć "nowy świat" w USA (film był przecież też adresowany do Amerykanów) czyli huuuuuraaaaaa jesteśmy lepsi od barbarzyńców ze średniowiecza :wink: :lol: :lol: :lol: Sorry ale takie refleksje miałem po tym filmie :) - mimo wszystko polecam :wink:
SAVARY
Terminator

Postprzez Olcia » niedziela, 5 cze 2005, 22:12

nareszcie udalo mi sie obejrzec Resident Evil 2 ... trzyma w napieciu przez polowe filmu.. reszta to bijatyka... itp..
ale ogolnie calkiem fajnie sie go oglada :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Olcia » poniedziałek, 6 cze 2005, 18:27

pastor napisał(a):"Mechanik" - kapitalne zdjecia, doskonala gra aktorow, trzyma w napieciu, koncowka juz nie taka piorunujaca, polecam film na dluugi wieczor...poniewaz po nim mozna popasc w tzw "myślącą".... :twisted: :twisted: :twisted:

eee tam.. końcówka musiała taka być :D
ale film naprawde bardzo fajny :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Ged » wtorek, 7 cze 2005, 08:21

Serial Desperate Housewives. To drugi obok LOST amerykanski serial, ktory mocno wciaga.

polecam
Ged

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: film