cushu napisał(a):IMHO w Albumie jest opcja "Galerie użytkowników » Twoja prywatna galeria" i tam powinno dawac sie zdjecia. Bo to forum dyskusyjne, a monologi (nawet te obrazkowe) mozna umieszczac albo w Blogu, albo wlasnie w galerii. Po co oddzielny temat z galeria kogostam, jesli nikt tego nie komentuje i nie dyskutuje?
Cushu chyba Ci się galerie pomyliły. Do tych galerii w Albumie nikt nie zagląda i nie komentuje, bo zagmatwane to jest i trzeba się naklikać, a galerie w dziale "inne dziedziny sztuki" są wygodne w wymianie poglądów i łatwo dostępne. Dlatego w tych drugich jest ciągły ruch, a z Albumu prawie nikt nie korzysta. Zanim utworzyłem swoją galerię sprawdziłem te dwie możliwości i wybrałem lepszą, co nie znaczy - niepoprawną.
[ Dodano: 2005-05-31, 14:16 ]WZT napisał odnośnie swojej galerii zdjęć
a do mojeje juz nikt nie zaglada i nie komentuje
WIna jest chyba skryptu bo nie pokazuje ze sa nowe posty w tym temacie...
To prosty przykład dlaczego w postach z galeriami zdjęć nie powinno być "łączenia postów". W końcu forum jest dla użytkowników i niektóre zasady można dopasować na prośbę większości użytkowników.
r00t czy jesteś w stanie wyłączyć to "łączenie postów" w tematach z galeriami zdjęć ? Może zróbmy ankiete, kto jest za, a kto przeciw ?
[ Dodano: 2005-05-31, 14:48 ]r00t dzięki za zrobienie porządku w mojej galerii

Zlikwidowałeś błąd, uporządkowałeś fotki i skasowałeś moje narzekanie na błąd - dzięki serdeczne

Jeszcze jakby przeszedł ten pomysł z nie łączeniem postów

To byłbyś The Greatest r00t & admin na wszystkich forach świata i wszystkich systemów operacyjnych

BTW - podobają Ci się moje foty ? To niebywały zaszczyt ujrzeć komentarz głównego moderatora forum w swoim temacie z galerią zdjęć