2LO ... Potocznie Gromek (reaktywacja)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez McCool » niedziela, 22 maja 2005, 13:00

nie pyknął im ten krąg ;] chcialem pomachac do kamery ale to tez mi nie wyszlo :( bleee :P w sumie to jeszcze ja tam tez sie kręciłem i nie wiem jak Madziulku moglas mnie pominąć Ty... Ty... :x nie wazne :P :P
McCool
Rycerz forum

Postprzez gapcio » niedziela, 22 maja 2005, 14:35

McCool napisał(a):nie pyknął im ten krąg ;] chcialem pomachac do kamery ale to tez mi nie wyszlo :( bleee :P w sumie to jeszcze ja tam tez sie kręciłem i nie wiem jak Madziulku moglas mnie pominąć Ty... Ty... :x nie wazne :P :P

O ile sie nie myle to machanie do kamery nam wszytskim wyszło najlepiej chyba wczoraj ... napewno bedzie nas widac ... tyle wokół pustego miejsca a w środku my :P :P
gapcio

Postprzez McCool » niedziela, 22 maja 2005, 18:26

hehe fakt :P az sie doczekac nie moge gdy nas w tkk pokażą :D chyba ze wycieli ten fragment co jest calkiem prawdopodobne :P zastanawiam sie tylko, czemu wlasnie wokół nas było tyle tego pustego miejsca?! :| czyzbysmy narobili przypału? :D chyba nieeeee! :P
McCool
Rycerz forum

Postprzez McCool » poniedziałek, 23 maja 2005, 23:20

Szkoła jest otwarta, więc mozesz wpadać tutaj do woli bez żadnych wiekszych zobowiązań :P A tęsknota odejdzie Cie zapewne w raz z pójściem na studia ;) Tam jest raczej o wiele ciekawiej niz w GromQ :P
McCool
Rycerz forum

Postprzez sezamek » wtorek, 24 maja 2005, 10:06

Ostatnio pojawilam sie w szkole po roku nieobecnosci i myslam ze tak wiele nie zmieni sie przez ten rok, ale jednak mylilam sie. Pierwsze co bylo nie tak to brak przy drzwiach z pekiem kluczy naszej Szkolej Gwiazdy :wink: Miss Wandy. Ci co sa w tej szkole krotko nie zrozumieja tego :P Nastepnie te kamery, poczulam lekki dyskonfort ;/ ale mozna o nich zapomniec z biegiem czasu. Zdziwilo mnie to rowniez ze ta szkola jest taka kolorowa, pelno na niej jakis rysunkow, plakatow. No chyba ze ja trafilam na taki dzien kolorowy 8) Nowi nauczyciele i oczywiscie uczniowie- normalka. Chcialam zadac jedno pytanko :) Czy dziewczyny sa dalej gnebione za swoj wyglad :?:
sezamek
Rozgrzewa się

Postprzez sezamek » wtorek, 24 maja 2005, 10:34

to nie jest tak zle. Jak dobrze pamietam wychowawczynie nie ktore poprostu zazdroscili ubierania sie. Nie ze ktos ma bluzeczke krotka czy mini. O tym nie bylo nawet mowy, ale ogolnie o sam styl ubierania sie. Szczegolnie te mlode wychowawczynie :] Nie lubilay nigdy jak ktos sie ubiera modnie, wolaly juz jak dziewczyny przychodza w podartych spodniach i czerwonych wlosach :wink:
Moja wychowawczyni to juz przesadzila bo zaczela rozmiawiac na ten temat na wywiadowce, co doprowadzilo do tego ze wyladowala na dywaniku u dyrektora i cofnieto jej premie :] Po tym dopiero mielismy z nia przeboja ale tylko przez jakis czas, pozniej jej przeszlo. Nie lepsi sa tez uczniowie, szczegolnie chlopcy. Nie znaja dziewczyn a ich styl sie nie spodoba to zrobia kolezanace niezla opinie. O sobie to slyszlalam takie historie ze sama bym w zyciu nie wymyslila takich. A pozniej wiadomo jak to jest wszyscy sie na ciebie patrza jak wchodzisz do szkoly i przyszywaja ci opinie gwiazdy :twisted:
sezamek
Rozgrzewa się

Postprzez Roman » wtorek, 24 maja 2005, 15:32

moja wychowawczyni nie lubi jak facetowi dzięki krótkim spodenkom widać włosy na nogach

co robić?

golić? :)
Roman
Mieszka tu

Postprzez MadziUlka » wtorek, 24 maja 2005, 17:35

McCool napisał(a):nie pyknął im ten krąg ;] chcialem pomachac do kamery ale to tez mi nie wyszlo :( bleee :P w sumie to jeszcze ja tam tez sie kręciłem i nie wiem jak Madziulku moglas mnie pominąć Ty... Ty... :x nie wazne :P :P

hmmm faktycznie mi się trochę zapomniało
no ale liczę że mi wybaczysz :wink:
MadziUlka
Mistrz klawiatury

Postprzez sezamek » wtorek, 24 maja 2005, 18:30

Roman napisał(a):moja wychowawczyni nie lubi jak facetowi dzięki krótkim spodenkom widać włosy na nogach

:lol: jak se dobrze przypominam chłopakom Stokłosa kazała golić nogi przed pójściem na polski
sezamek
Rozgrzewa się

Postprzez Roman » wtorek, 24 maja 2005, 20:47

sezamek napisał(a):
Roman napisał(a):moja wychowawczyni nie lubi jak facetowi dzięki krótkim spodenkom widać włosy na nogach

:lol: jak se dobrze przypominam chłopakom Stokłosa kazała golić nogi przed pójściem na polski

a skąd wiesz, że to "Alice in chains"? :wink:
Roman
Mieszka tu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark