Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez yennefer » środa, 18 maja 2005, 00:26

Suzy napisał(a):Ps. tak ostatnio sie zastanawiam czy potrafię usiedzieć na tyłku bez ciągłego pośpiechu i uganiania się za czymś ..... :|

tez mnie to zastanawia... za duzo skrajnosci, za duzo abstrakcji, czas wreszcie podjac jakies konkretne, konstruktywne dzialanie.

jestem bardzo zawiedziona, kolejny raz zyskalam potwierdzenie, ze nie mozna byc zbyt ufnym. "najbardziej bola rany zadane ze strony osob, po ktorych najmniej bysmy sie tego spodziewali". coz, nie pozostaje nic innego, jak przejsc nad tym do porzadku dziennego. choc bedzie bardzo ciezko.. (chyba dopiero teraz zaczynam to sobie uswiadamiac).
:cry:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Adit » środa, 18 maja 2005, 00:38

yennefer napisał(a):
Suzy napisał(a):Ps. tak ostatnio sie zastanawiam czy potrafię usiedzieć na tyłku bez ciągłego pośpiechu i uganiania się za czymś ..... :|

tez mnie to zastanawia... za duzo skrajnosci, za duzo abstrakcji, czas wreszcie podjac jakies konkretne, konstruktywne dzialanie.

jestem bardzo zawiedziona, kolejny raz zyskalam potwierdzenie, ze nie mozna byc zbyt ufnym. "najbardziej bola rany zadane ze strony osob, po ktorych najmniej bysmy sie tego spodziewali". coz, nie pozostaje nic innego, jak przejsc nad tym do porzadku dziennego. choc bedzie bardzo ciezko.. (chyba dopiero teraz zaczynam to sobie uswiadamiac).
:cry:

ten sam problem.. :? ale trzeba byc silnym,bo tylko sila i wytrwalosc jest lekarstwem, ktore przyniesie slodkie owoce :) zycze powodzenia :spoko:
Adit
Ważniak

Postprzez yennefer » środa, 18 maja 2005, 00:48

Adit napisał(a):ten sam problem.. :? ale trzeba byc silnym,bo tylko sila i wytrwalosc jest lekarstwem, ktore przyniesie slodkie owoce :) zycze powodzenia :spoko:

;) no to wiesz, ze to nie jest takie proste, pewnie, ze latwo tak sobie zalozyc, ale jesli idzie o wykonanie - nie od razu wychodzi, najpierw trzeba zrozumiec
choc prawda, ze sila i wytrwalosc to najlepsze wyjscie.
w takim razie rowniez zycze powodzenia ;)
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Adit » środa, 18 maja 2005, 00:52

yennefer napisał(a):;) no to wiesz, ze to nie jest takie proste, pewnie, ze latwo tak sobie zalozyc, ale jesli idzie o wykonanie - nie od razu wychodzi, najpierw trzeba zrozumiec
choc prawda, ze sila i wytrwalosc to najlepsze wyjscie.
w takim razie rowniez zycze powodzenia ;)

przepraszam za OT.. Yennefer, zrozumiec uswiadomic i byc silnym :spoko:

a mi sie chce spaaaaaac :wink:
Adit
Ważniak

Postprzez RaCiK » środa, 18 maja 2005, 04:10

Dlaczego piekarnie otwierają dopiero o 6 ?? :|
RaCiK
Mistrz klawiatury

Postprzez ZAINTERESOWANA » środa, 18 maja 2005, 06:39

Dzisiaj z rana czuję się iście po japońsku, czyli "jako tako" :twisted: :spoko: :twisted:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez kurczaczek » środa, 18 maja 2005, 11:21

Właśnie odebrałam zdjęcia od fotograła. :doh:
Tragedia. :placze:
kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812

Postprzez Adit » środa, 18 maja 2005, 11:41

kurczaczek napisał(a):Właśnie odebrałam zdjęcia od fotograła. :doh:
Tragedia. :placze:

skad ja to znam,kazde wyjscie od fotografa lub od fryzjera konczy sie placzem :lol: :spoko:

a tak w ogole mam to wszystko GDZIES,chociaz nie widze nikogo dookola, zycia sie nie boje. Mam juz swoj plan(przewiduje pare potkniec) i wszystko mam gleboko.. zabijam wielkoluda w swoim sercu, budze sie, zrzucam kajdany (jak ktos ladnie napisal "kaganiec") TEJ odpowiedzialnosci i dotrwam.. tak bedzie,bo JA TAK CHCE. :spoko: :spoko: :D nie zapomne o slowach "pzepraszam" "dziekuje" i "porsze"
Adit
Ważniak

Postprzez anula » środa, 18 maja 2005, 15:17

oprocz tego ze jestem cholernie zmeczona i wszystko mnie boli,
jestem usmiechnieta :D
anula
Ważniak

Postprzez Baltazar Gąbka » środa, 18 maja 2005, 15:31

NataliaW napisał(a):Nastrój dziwny..... :| Nudno i leniwie. :oops:

to rusz doopsko :lol:
Baltazar Gąbka

Postprzez Baltazar Gąbka » środa, 18 maja 2005, 15:35