[ Dodano: 2005-05-14, 22:11 ]
nastrój pozytyw... chyba ... w poniedziałek gegra

NataliaW napisał(a):Rymek_Hunter, a tak w ogole czo poza tym.....Ja matoore mam jush tera tak jak ty.....i też się bojem....![]()
![]()
![]()
![]()
Mój nastrój....hmm....zmęczona, ale radosna.....
NataliaW napisał(a):Rymek_Hunter, nie no czo Ty? ja gegografii nie Ómiem.....ja z Wosu zdajem ....Niestety dziś wzhotu nie było, ale może bedzie zahutI plose nie zamykaj mnie w kaltce....
![]()
![]()
Nastrój dobry....Tylko jakoś czas mi dziś szybko leci. I zjadła bym coś słodkiego, a w domu nic nie mam....do sklepu też mi się nie chce iść....ehhh....jaki ze mnie leń....![]()

NataliaW napisał(a):Baltazar Gąbka napisał(a):NataliaW napisał(a):Rymek_Hunter, nie no czo Ty? ja gegografii nie Ómiem.....ja z Wosu zdajem ....Niestety dziś wzhotu nie było, ale może bedzie zahutI plose nie zamykaj mnie w kaltce....
![]()
![]()
Nastrój dobry....Tylko jakoś czas mi dziś szybko leci. I zjadła bym coś słodkiego, a w domu nic nie mam....do sklepu też mi się nie chce iść....ehhh....jaki ze mnie leń....![]()
ja ide zaraz do sklepu, ale nic Ci nie kupie pochlaniaczu
Oj....ale to pewnie przez nasze maleństwo mam takie zachcianki....Powinieneś mi choć troszke pomóc.....
Kup jakąś czekoladke i wpadaj.....
![]()
![]()
na razie chłone kogiel-mogiel w akcie desperacji....![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 14 gości