Adit napisał(a):
(...)
a tak w ogole,to do kiedy drugie i pierwsze klasy maja wolne?
click
a jak nie chce Ci się klikać, to w poniedziałek wracają do szkoły

Adit napisał(a):mnie to glupawka zlapala...i same "debilnosci" sie mnie trzymaja... niech mnie ktos wywali z tego forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
potrzebuje lekarza
MadziX..do boju..angielski jutro czeka
[ Dodano: 2005-05-05, 22:52 ]
a tak w ogole,to do kiedy drugie i pierwsze klasy maja wolne?
MeYa napisał(a):Olga napisał(a):ehh ... matury maturami ale podczas przerw brakowało widoku młodszych klas ...... tak pusto i cicho było ...
no nie wiem czy bedzie sie dobrze pisalo jak halas bedzie
.... więc w czasie maturki o ciszę proszę, a w podczas przerwy chcę się poczuć tak jakbym nadal uczennicą Kopernika była
.... Boże ale ja dziś bredzę
... to wszystko przez to, że poczytałam odpowiedzi do polskiego i mam dziwne odczucia 
Mariol napisał(a):groszeq napisał(a):Ech Mariol... mój ojciec powiedział, że nie da złamanego grosza na ten telewizor. Wystarczy, że z kieszonkowego potrżcił mi te 6 zł![]()
młoda iść z tobą do niego...![]()
![]()
wiesz większa siła...![]()
groszeq napisał(a):Mariol napisał(a):groszeq napisał(a):Ech Mariol... mój ojciec powiedział, że nie da złamanego grosza na ten telewizor. Wystarczy, że z kieszonkowego potrżcił mi te 6 zł![]()
![]()
co dwie kobity to nie jedna

MeYa napisał(a):groszeq napisał(a):Mariol napisał(a):groszeq napisał(a):Ech Mariol... mój ojciec powiedział, że nie da złamanego grosza na ten telewizor. Wystarczy, że z kieszonkowego potrżcił mi te 6 zł![]()
![]()
co dwie kobity to nie jedna
zapraszam na gg albo PW a nie....tam mozecie sobie pogadac.
jessoooo juz w czwartek historia...nie chce![]()
![]()

Mariol napisał(a):odpocznij sobie troche od tej nauki..., bo widze że sie stresujesz najmniejszym drobiazgiem![]()
)
MeYa napisał(a):Mariol napisał(a):odpocznij sobie troche od tej nauki..., bo widze że sie stresujesz najmniejszym drobiazgiem![]()
nie badz taka do przodu....
i moze wyjasnij mi jak rozumiesz 'stresujesz sie' bo nie widze zwiazku z prosba o to bys prywatne sprawy nie majaca zwiazku z tematem zalatwiala na gg
(mat-fiz nie upowaznia do nieznajomosci sensu wyrazow)
btw. matma podobno trudniejsza niz probna i ludzie nie za bardzo sa zadowoleni.
<np.kto gdzie z kim o czym rozmawia>

Mariol napisał(a):widać że sie stresujesz bo mówisz że nie chcesz żeby czwartek tak szybko nadszedł dlatego radze odpoczynek
[ Dodano: 2005-05-09, 22:08 ]![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości