1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Olga » środa, 4 maja 2005, 22:02

uprzejmie proszę o jakieś grzejniki na sali gimnastycznej! jesli będzie tak lodowato jak na próbnych to ja dziękuję ... co to za warunki do myślenia i pisania !! :lol:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez kamila » środa, 4 maja 2005, 22:48

Olga: masz racje. Na auli, sali gim. jest zimnota w razie W. ubierzcie się ciepło. Jak tu człek ma myśleć, skupić się na pisaniu jak mu paluszki drętwieją ;/ i odmawiają posłuszeństwa w pisaniu.
Ps. powodzenia :)
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olga » czwartek, 5 maja 2005, 15:10

składam zażalenie na krzesła!!! siedzenie przez 5 godzin na tych szczebalch to tortura dla kręgosłupa i przede wszystkim czterech liter !! ;/ ........ :lol:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez MeYa » czwartek, 5 maja 2005, 16:05

Olga napisał(a):składam zażalenie na krzesła!!! siedzenie przez 5 godzin na tych szczebalch to tortura dla kręgosłupa i przede wszystkim czterech liter !! ;/ ........ :lol:

Kordian cierpiał katusze po nieudanej probie samobojczej a ty sie martwisz o swoje cztery litery????no wiesz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MeYa
Ważniak

Postprzez Adit » czwartek, 5 maja 2005, 16:15

niech tym co wymyslili ta mature Zagloba z cala wataha z "potopu" stanie w gardle :P a co tam... :lol: :lol:
Adit
Ważniak

Postprzez MeYa » czwartek, 5 maja 2005, 16:32

Adit napisał(a):niech tym co wymyslili ta mature Zagloba z cala wataha z "potopu" stanie w gardle :P a co tam... :lol: :lol:

okoniem stanie :) lol
nie pozostalo nam nic innego jak smiac sie z tej maturki....do czasu az nam przysla swiadectwa. TO slonce gdzie idziemy po wakacjach? ZAchodniopomorska?? BWSH?? :D
MeYa
Ważniak

Postprzez Kulo » czwartek, 5 maja 2005, 17:56

smiac sie mozna, ale tematy byly tragiczne, a ja proponuje uniwersytet szczecinski...w kolobrzegu :D

hej wyzej cicho, bo was "zaadoptuje" :D.

ciekawe kiedy klucz, on uswiadomi czy matura z polaka byla trudna czy nie.

ale moim zdaniem ta matura byla za trudna dla rolnikow, jesli ktos wie o co chodzi. choc nie mowie ze dla mnie tez nie byla :P. ale przynajmniej jakis porzadny tekst ze zrozumieniem dali :D.
Kulo
Bywalec

Postprzez Adit » czwartek, 5 maja 2005, 20:51

MeYa napisał(a):
Adit napisał(a):niech tym co wymyslili ta mature Zagloba z cala wataha z "potopu" stanie w gardle :P a co tam... :lol: :lol:

okoniem stanie :) lol
nie pozostalo nam nic innego jak smiac sie z tej maturki....do czasu az nam przysla swiadectwa. TO slonce gdzie idziemy po wakacjach? ZAchodniopomorska?? BWSH?? :D

Kochanie ja juz z 10 osob z naszej klasy naliczylam,ktorzy deklaruja sie,ze razem z nami pojda do "zachodniopomorskiej" wiec bedzie "gites" :) :) :) ;D

[ Dodano: 2005-05-05, 21:51 ]
Kulo napisał(a):smiac sie mozna, ale tematy byly tragiczne, a ja proponuje uniwersytet szczecinski...w kolobrzegu :D

hej wyzej cicho, bo was "zaadoptuje" :D.

ciekawe kiedy klucz, on uswiadomi czy matura z polaka byla trudna czy nie.

ale moim zdaniem ta matura byla za trudna dla rolnikow, jesli ktos wie o co chodzi. choc nie mowie ze dla mnie tez nie byla :P. ale przynajmniej jakis porzadny tekst ze zrozumieniem dali :D.

zebysmy my Ciebie nie zaadoptowaly... :P :) poza tym pamietaj,zeby na dzien jutrzejszy nie zaspac :P :lol:
Adit
Ważniak

Postprzez MeYa » czwartek, 5 maja 2005, 20:56

Adit napisał(a):Kochanie ja juz z 10 osob z naszej klasy naliczylam,ktorzy deklaruja sie,ze razem z nami pojda do "zachodniopomorskiej" wiec bedzie "gites" :) :) :) ;D

tyyy.....to mozemy sie nie dostac !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MeYa
Ważniak

Postprzez qrczak » czwartek, 5 maja 2005, 21:19

okoniem stanie lol
nie pozostalo nam nic innego jak smiac sie z tej maturki....do czasu az nam przysla swiadectwa. TO slonce gdzie idziemy po wakacjach? ZAchodniopomorska?? BWSH??

Zdajcie maturę najpierw, później się śmiejcie. Nawet nie wiecie ilu "nadętych" absolwentów Kopernika ląduje zwłaszcza na tej pierwszej uczelni.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez MeYa » czwartek, 5 maja 2005, 21:25

qrczak napisał(a):Zdajcie maturę najpierw, później się śmiejcie. Nawet nie wiecie ilu "nadętych" absolwentów Kopernika ląduje zwłaszcza na tej pierwszej uczelni.

A bede sie smiac teraz. Bo po co mam sie stresowac??jeszcze przez dwa tygodnie?? no po co?? pomoze mi to? nie. pesymistyczny nastroj jeszcze mnie nigdy do niczego nie doprowadzil. i jak wyladuje jako jeden z 'nadetych' absolwentow kopernika w zachodniopomorskiej to tez sie bede smiac :P
MeYa
Ważniak

Postprzez Adit » czwartek, 5 maja 2005, 21:39

qrczak napisał(a):
okoniem stanie lol
nie pozostalo nam nic innego jak smiac sie z tej maturki....do czasu az nam przysla swiadectwa. TO slonce gdzie idziemy po wakacjach? ZAchodniopomorska?? BWSH??

Zdajcie maturę najpierw, później się śmiejcie. Nawet nie wiecie ilu "nadętych" absolwentów Kopernika ląduje zwłaszcza na tej pierwszej uczelni.

a zebys wiedzial,ze duzo.. a smiac sie bede..bo mi z tym dobrze. I z tym,ze chyba mam zbyt wygorowane ambicje.. :oops: tez :P Jezeli nie dostane sie tam gdzie chce i bede zmuszona isc do np. "zachodniopomorskiej" to wcale nie oznacza to,ze nie dopne swego :) :P :) :P
Adit
Ważniak

Postprzez Peny » czwartek, 5 maja 2005, 21:44

Kiniak, a kto cie zmusza zebys szla gdzies do jakiejs zachodniopomorskiej? WKU? Rodzice? :| ;)
Peny
Terminator

Postprzez MeYa » czwartek, 5 maja 2005, 21:46

Peny napisał(a):Kiniak, a kto cie zmusza zebys szla gdzies do jakiejs zachodniopomorskiej? WKU? Rodzice? :| ;)

Magda.....czytac ze zrozumieniem to ty jeszcze nie umiesz.
Do zachodniopomorskiej pojdzie jak sie nie dostanie gdzie indziej....:/
MeYa
Ważniak

Postprzez Adit » czwartek, 5 maja 2005, 21:48

mnie to glupawka zlapala...i same "debilnosci" sie mnie trzymaja... niech mnie ktos wywali z tego forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :help: potrzebuje lekarza
MadziX..do boju..angielski jutro czeka

[ Dodano: 2005-05-05, 22:52 ]
a tak w ogole,to do kiedy drugie i pierwsze klasy maja wolne?
Adit
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark