pełna optymizmu ... nagle to przyszło ale faktem tym niezwykle uhahana jestem ...

Sylwia napisał(a):jesooo...
za dużo wrażeń jak dla mnie, wczorajszy wieczór był okropny!
przepraszam Agę, Piotrka, Kamilę, Marcina, Basię i całą reszte, której wczoraj marudziłam

Pelson napisał(a):MarcinR napisał(a):Pelson napisał(a):Dzionek zaczelem od kupienia kwiatow dla mamusi z okazji jej swiata.A potem bylem w minimalu i ujrzalem pieknosc, ktora chodzila do mnie do szkoly.Dlatego bede tam codziennieJednym slowem jest: ZAJEFAJNIE
!!!!!!!!!!
aSIa..
? powiedz ze tak ....
![]()
ja chce zeby ona znowu chodzila do naszej szkoly
Zgadles.Jak byla piekna tak jest nadal.Ale ubierasie inaczej niz w szkole.A szkoda.
prosze (moge ci prace domowe odrabiac i pisac sciagi na sprawdzianyMarcinR napisał(a):Pelson napisał(a):MarcinR napisał(a):Pelson napisał(a):Dzionek zaczelem od kupienia kwiatow dla mamusi z okazji jej swiata.A potem bylem w minimalu i ujrzalem pieknosc, ktora chodzila do mnie do szkoly.Dlatego bede tam codziennieJednym slowem jest: ZAJEFAJNIE
!!!!!!!!!!
aSIa..
? powiedz ze tak ....
![]()
Zgadles.Jak byla piekna tak jest nadal.Ale ubierasie inaczej niz w szkole.A szkoda.
AsIU wroc do nas .....prosze (moge ci prace domowe odrabiac i pisac sciagi na sprawdziany
.Trzeba bedzie sie przywitac z nia 
Pelson napisał(a):MarcinR napisał(a):Pelson napisał(a):MarcinR napisał(a):Pelson napisał(a):Dzionek zaczelem od kupienia kwiatow dla mamusi z okazji jej swiata.A potem bylem w minimalu i ujrzalem pieknosc, ktora chodzila do mnie do szkoly.Dlatego bede tam codziennieJednym slowem jest: ZAJEFAJNIE
!!!!!!!!!!
aSIa..
? powiedz ze tak ....
![]()
AsIU wroc do nas .....prosze (moge ci prace domowe odrabiac i pisac sciagi na sprawdziany
Asia to jest poprostu................. Asia.Trzeba bedzie sie przywitac z nia
:( 
MarcinR napisał(a):Pelson napisał(a):MarcinR napisał(a):Pelson napisał(a):MarcinR napisał(a):Pelson napisał(a):Dzionek zaczelem od kupienia kwiatow dla mamusi z okazji jej swiata.A potem bylem w minimalu i ujrzalem pieknosc, ktora chodzila do mnie do szkoly.Dlatego bede tam codziennieJednym slowem jest: ZAJEFAJNIE
!!!!!!!!!!
aSIa..
? powiedz ze tak ....
![]()
Asia to jest poprostu................. Asia.Trzeba bedzie sie przywitac z nia
BYLEM W Minimalu ale asi nie bylooo:(

markolimp napisał(a):hmmmm co wiecej moge powiedziec po dzisiejszym dniu!!!!!!!!!!! hmmm mimo tego ze jutro jade do wojska to szczesliwy!!!!!hmmmm m..................................
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości