1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez MeYa » czwartek, 28 kwi 2005, 21:38

MarcinR napisał(a): :D wiesz co marta :D Mam duzy bagaznik w samochodzie wiec wiesz co bedzie jak niezdasz ... :evil:

Marcinku....masz niecne zamiary??:P

nie chce zdawac matury juz mi sie znudzilo juz mi sie nie podoba!!!
nie jest fajnie
MeYa
Ważniak

Postprzez MarcinR » czwartek, 28 kwi 2005, 21:48

MeYa napisał(a):
MarcinR napisał(a): :D wiesz co marta :D Mam duzy bagaznik w samochodzie wiec wiesz co bedzie jak niezdasz ... :evil:

Marcinku....masz niecne zamiary??:P

nie chce zdawac matury juz mi sie znudzilo juz mi sie nie podoba!!!
nie jest fajnie

:P hmm Martusiu no wiesz kolezenskie zamiary mam :P wierze w ciebie i w twa kobieca inteligencje ktora jutro siegnie swoje apogeum i bedzie 20/20 albo 19/20 :] zobaczysz :spoko: :P niecne tzn .. :P bo ja taki przyglupawy jestem
MarcinR

Postprzez Kulo » czwartek, 28 kwi 2005, 22:43

wlasnie. ktos z tego forum napisal mi ze nagra mi wczorajszy mecz! a wiec???
poszedlem spac o 1, obudzilem sie 3.30 - obejzalem 1sza polowe i poszedlem spac bo myslalem ze nic sie nie zmieni a to remis 1-1 :P.
a prezentacja z polaka o 13.20 zostala oceniona na 75% - nie tak zle, zawsze moglo byc gorzej.
Kulo
Bywalec

Postprzez Peny » piątek, 29 kwi 2005, 09:27

juz po wszystkim..teraz tylko oczekiwanie na wyniki... :shock:
Peny
Terminator

Postprzez Adit » piątek, 29 kwi 2005, 13:23

"wynik..Panie wynik...plu czy minus?" :lol: :shock:
Adit
Ważniak

Postprzez MeYa » piątek, 29 kwi 2005, 16:27

matura ustna nauczyla mnie kilku rzeczy...
primo : nie warto brac ambitnych tematow...
secundo: nie warto wkladac tyle pracy bo jak sie kupi prace to efekt jest ten sam a nawet lepszy
tercio: jak nauczyciel lubi to i pytania latwe zada.....
MeYa
Ważniak

Postprzez Sylwia » piątek, 29 kwi 2005, 17:33

spoko... na pisemnych wszytko wyjdzie...

były osoby, nawet w mojej klasie, ktore prezentacje pisały dzień przed, i mialy wiecej punktow od niejednej osoby
nie chce mi sie wierzyć, ze taka prezentacja, pisana na szybko, była rownie madra, treściwa, co tych, ktozy jednak wlozyli w nia troche pracy i wysilku,
bywa...
Sylwia
V.I.P

Postprzez MeYa » piątek, 29 kwi 2005, 21:57

Sylwia napisał(a):spoko... na pisemnych wszytko wyjdzie...

były osoby, nawet w mojej klasie, ktore prezentacje pisały dzień przed, i mialy wiecej punktow od niejednej osoby
nie chce mi sie wierzyć, ze taka prezentacja, pisana na szybko, była rownie madra, treściwa, co tych, ktozy jednak wlozyli w nia troche pracy i wysilku,
bywa...

no bywa...i racja, na pisemnych wyjdzie. duza czesc wyszla juz na probnych.
najlepsze sa teksty typu 'nie marudz na pewno tak duzo nie pracowalas'....i to od osob od ktorych czlowiek najmniej sie tego spodziewa...az slow brakuje.
ale ustne sie nie licza, pisemne sa miarodajne...i pisemne niech daja do myslenia.
chociaz generalnie nie bylo tak zle ;)
MeYa
Ważniak

Postprzez Olga » wtorek, 3 maja 2005, 21:54

Kto pisał próbną maturę z angielskiego na auli?? mam pytanko co do zadań ze słuchu ... bo ponoć ci co siedzieli w ostatnich ławkach to słabo słyszeli nagranie! :cry: ... ja piszę teraz na auli i mnie ta wieść załamała! chcę mieć taki wynik jak po próbnych a obawiam się, że "supersprzęt" naszej szkoły mi to delikatnie mówiąc utrudni! jestem zła ;/
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Kulo » wtorek, 3 maja 2005, 23:18

Witam.

Jestem...kim jestem i pisze angielski na auli i takze chcialbym zapropoowac moje obuzenie tym melancholijnym faktem.Nie chce tu ewangelizowac mojego cierpienia, ale postawa placowki szkolnej o nazwie LO I w Kołobrzegu, jest nie na mjejscu i z tego powodu jest mi bardzo smutno:

Smutno mi boże, smutno mi boże
kto mi pomoże, kto mi pomoże?
Gdy zasiąde do ławki, słyszeć nie bede
i mimo staran, usłyszę tylko ruską gawęde

napisze, 3 zadania ze sluchu
mimo że bedzie burczec mi w brzuchu
opanuję me nerwy złowieszcze
i smutną porażkę pojutrze obwieszcze!

p.s. pisalem probna na auli. wylosowalem numer 1 siedzialem pod oknem nic nie slyszalem
oprocz belkotu. no dobra slyszlaem co 4 slowo, ale i tak mialem tylko 1 blad w tych zadaniach. wyszedlem godzine przed czasem. nie mialem zegarka i gdy nauczyciel powiedzial ze jest za 10, to pomyslalem ze koniec :P.
Kulo
Bywalec

Postprzez Olga » wtorek, 3 maja 2005, 23:24

nic nie słyszałeś prócz bełkotu, a miałeś tylko jeden błąd ... :| .... ciekawe to bardzo ....

kurcze teraz się boję! angielski jest taki ważny! jak oni mogą nam to robić! świadomie sadzać nas gdzies gdzie nic nie słychać! :cry: .... znając mojego pecha to wyląduję na końcu i z brzegu ... i zamiat 90% i 70% będzie 40% i 30%! :placze:
Olga
Rycerz forum

Postprzez Kulo » wtorek, 3 maja 2005, 23:39

slyszalem co 3 slowo i przez to mialem ten 1 glupi blad.
na rozszerzony przesiadlem sie na srodek auli i juz lepiej, ale jak konczyl sie 1 wyraz to byl taki dzwiek jakby sie odbijal w auli - jakby w zamknietej butelce :P.

ja sie boje polaka. bedzie super jakbybyla jakas lektura prosta, a wspaniale jak jakas ktora przeczytalem, a juz super duper puper jak lalka, przedwiosnie lub granica - najprostsze lektury. oby nie bylo Pana tadka, poplochu, dziadka 3 nie boskiej komedyji iii kordiego. i najleiej jeszcze wesela :P.
Kulo
Bywalec

Postprzez Olga » środa, 4 maja 2005, 15:18

:shock: ...... :shock: ........ jutro godzina 9.00 .... bedzie co ma być! głęboki wdech, wkraczam na salę gimnastyczną i zaczynam pisać! :D
Olga
Rycerz forum

Postprzez redlovebloodgirl » środa, 4 maja 2005, 20:38

Olga napisał(a)::shock: ...... :shock: ........ jutro godzina 9.00 .... bedzie co ma być! głęboki wdech, wkraczam na salę gimnastyczną i zaczynam pisać! :D

lawki na sali sa elegancko ustawione :D sama nadzorowalam 8) (tylko przez pol godziny ale ciiii bo sie wyda :lol: )

powodzenia maturzysci!! :)
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark