i co tu duzo mowic .olkakg napisał(a):jaaa....
mam coś dziwnego z węzłami...![]()
musze brać antybiotyki....![]()
i w dodatku te dziwne węzły strasznie bolą![]()
(ale zlosliwy braciszek zemnie cio
)
normalnie zajebiscie .. zaraz cos roz[beeeep] a ten kto mnie zna to wiec do czego [beeeeep] wujek jest zdolny ..

MarcinR napisał(a):wyciac siostrzyczko wyciac(ale zlosliwy braciszek zemnie cio
)
a tak poza tym to nastroj calkiem pozytywny oprocz tego ze strzela mnie qurwica ... niemam co robic ..co chwile kicham kaszle , rano mi krew napierdzielala z nosanormalnie zaje[beeep] .. zaraz cos roz[beeeep] a ten kto mnie zna to wiec do czego wkur[beeeeep] wujek jest zdolny ..
O i znowu mi leci krew [beep] cala klawiatura w krwi
a wyciąć to Ty se możesz coś...
i jeszcze na basen mam iść... 
olkakg napisał(a):MarcinR napisał(a):wyciac siostrzyczko wyciac(ale zlosliwy braciszek zemnie cio
)
a tak poza tym to nastroj calkiem pozytywny oprocz tego ze strzela mnie qurwica ... niemam co robic ..co chwile kicham kaszle , rano mi krew napierdzielala z nosanormalnie zaje[beeep] .. zaraz cos roz[beeeep] a ten kto mnie zna to wiec do czego wkur[beeeeep] wujek jest zdolny ..
O i znowu mi leci krew [beep] cala klawiatura w krwi
Jak siostrzyczka chora to i brat![]()
Pamiętaj, zawsze może być gorzej...a wyciąć to Ty se możesz coś...
![]()
![]()
a co do nastroju.. dowiedziałam sie, że jutro musze iść do szkoły... [czyli znów musze sie nauczyć na ten [beep] francuski...i jeszcze na basen mam iść...
a na basenie zawsze moze ktos cie utopic ..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości