1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. czyżby do punktu skupu żywca
12.
13.
14. koneser sztuki

doczepie sie tylko do jednej rzeczy: po co pokazywac prawie to samo zdjecie kilka razy? nie mozna wybrac jednego najlepszego i opublikowac?wredniak napisał(a):Moze teraz ode mnie kilka slow na temat tych zdjec. 3,4 i 5 celowo zamiescilem bez kadrowania i przerobek. Zafascynowal mnie efekt jaki stworzyla sama natura i dlatego zrobilem 3 rozne ujecia.
i żeby teraz wszystkim utrzeć nosa, wrzuć te same fotki po obróbce
Wszyscy tu się zachowują jakby żaden z nich nie obrabiał zdjęć, wychodzą pstrykają zdjęcia i natentychmiast tu wrzucają
A my z otwartymi ustami wpadamy w zachwyt, wierząc, że to ogromny talent i nie wspomagali się niczym
że to światło, kolory, czystość zdjęcia jest oryginalna
Wyluzuj sie troche. Pozory czasami myla. Ponoc jestem wredny,ale rowniez otwarty na krytyke.Jesli czegos nie wiem, nie umiem to nie wstydze sie pytac. Dlatego zamiescilem 3 prawie takie same zdjecia latarni. SatH^Raa twierdzi, ze 4 po obrobce moze wygladac dobrze - zobaczymy. Mozesz smialo jechac, nie obraze sie/cos na wstepie obiecalem/ Powrót do :: inne dziedziny sztuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości