Coś mnie łupie w kręgosłupie

Peny napisał(a):heh..a ja nie wiem co sie dzieje ze ten temat ma tylko 6 stron![]()
![]()
Coś mnie łupie w kręgosłupie![]()

............2,5 godziny na dworzu..........z czego 1,5 godziny przesiedziałam na ławce......zimno.......brrrrr.........ale fajnie było
keeper napisał(a):Czuję się jak sparaliżowana śmiechem mrówka. Mój KTOSIU skomponował dla mnie love songa i osobiście go wykonał przy akompaniamencie gitary bez jednej struny. Tekst jest zbyt osobisty do zaprezentowania, zresztą mało kto zrozumiałby tę radosną twórczość

cushu napisał(a):keeper napisał(a):Czuję się jak sparaliżowana śmiechem mrówka. Mój KTOSIU skomponował dla mnie love songa i osobiście go wykonał przy akompaniamencie gitary bez jednej struny. Tekst jest zbyt osobisty do zaprezentowania, zresztą mało kto zrozumiałby tę radosną twórczość
To ten ktosiu to normalnie jakis fajny ktos musi byc, ze tak ci przygrywa w wolnych chwilach radosne piosenki, chociaz stawialbym na to, ze to pani ktosia jest taka fajna, ze nie da sie nie nucic dla niej love songow na szczerbatej gitarejros

kurczaczek napisał(a):Masakrejszen.![]()
Dlaczego spadają na mnie wszystkie nieszczęscia?![]()
Czy kiedykolwiek będe szczesliwa?
, byłam z przyjaciółmi i dobrze się bawiłam...
Życzę tego samego innym... Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości