qrczak napisał(a):A kto Ci powiedzial ze Lecha juz w ogole nie ma? Wez Ty qrczak wyjedz z tego miasta, raz ze pieprzysz glupoty, dwa masz w dupie rodzimy klub a trzy sam sobie wymysl
A ty jakiś nerwowy jesteś.
Po prostu staram się myśleć obiektywnie, a nie ulegać nagłemu hurraoptymizmowi.
Pożyjemy zobaczymy, oby tylko ten awans się Kotwicy nie odbił czkawką.
P.S. Zbyt pochopnie wyciągasz wnioski, poza tym jak na razie mi się podoba w Kołobrzegu i na przekór Tobie zostanę.
Krzyżak z Quidyna
24.04.2005, 21:10 Pani rzecznik PZKosz chyba nie do końca zna regulamin zwiazku. Komisarz nie może przyznać walkowera o tym decyduje chyba Wydział Gier i Dyscypliny Polskiego Związku Koszykówki. Klub ma prawo na podpisanie protestu i w ciągu 48 godzin złożenie motywacji. Więc sprawa może byc najwcześniej rozpatrywana we wtorek. Za wypowiadanie i publikowanei oficjalnie do PAP takich informacji, a przede wszystkim za nieznajomość regulaminów Pani rzecznik niech się poda do dymisji. Uczciwość przede wszystkim. Kuntakinte akurat sie zgodze z baltazarem. Trza sie cieszyc z tego co jest EBL nawet jeden sezon to fajowa sprawa a czy odpadna to sie okaze.
DeeJay napisał(a):
- Kod: Zaznacz cały
Krzyżak z Quidyna
24.04.2005, 21:10 Pani rzecznik PZKosz chyba nie do końca zna regulamin zwiazku. Komisarz nie może przyznać walkowera o tym decyduje chyba Wydział Gier i Dyscypliny Polskiego Związku Koszykówki. Klub ma prawo na podpisanie protestu i w ciągu 48 godzin złożenie motywacji. Więc sprawa może byc najwcześniej rozpatrywana we wtorek. Za wypowiadanie i publikowanei oficjalnie do PAP takich informacji, a przede wszystkim za nieznajomość regulaminów Pani rzecznik niech się poda do dymisji. Uczciwość przede wszystkim.
qrczak napisał(a):Kuntakinte akurat sie zgodze z baltazarem. Trza sie cieszyc z tego co jest EBL nawet jeden sezon to fajowa sprawa a czy odpadna to sie okaze.
Ja nie mówię, że to nie jest sukces i nie należy się cieszyć. Jest to niewątpliwie wielki sukces. I nie chodzi mi też o to, że mogą spaść po jednym sezonie. Życzę im żeby poszło im jak najlepiej.
Z drugiej strony jednak wiele jest klubów w Polsce, które awansowały do najwyższej klasy rozgrywek czy to w piłce nożnej czy też w koszykówce. Potem okazywało się, że jednak finansowo i organizacyjnie kluby te nie są kompletnie przygotowane do poradzenia sobie z tym sukcesem. Dzisiaj wielu z tych klubów po prostu juz nie ma. Patrząc realnie na Kotwicę to naprawdę nie jest ona przygotowana zwłaszcza finansowo na grę w EBL.
Baltazar Gąbka napisał(a):rymek napisał(a):Baltazar Gąbka napisał(a):rymek napisał(a):Trzeba bedzie znowu zaczac chodzic na mecze
trza bylo chodzic w tym sezonie
Masz jakies pretensje do mnie ?
zadnychAle teraz ludzie sobie o Kotwicy przypomna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość