niko napisał(a):wszyscy, którzy jeszcze nie zdawaliście zdacie na max - ja "antytalencie z polskiego" zdobyłem 20 pkt.:D:D:D
Phi.. widać, że beztalencie.. nie mogłeś zdać lepiej?
:lol:Sylwia napisał(a):niko napisał(a):wszyscy, którzy jeszcze nie zdawaliście zdacie na max - ja "antytalencie z polskiego" zdobyłem 20 pkt.:D:D:D
Niko, przerywa babcia, jak skończy się czas czy pozwala mówić chwilkę dłużej?
:D
:D:D

ja w zeszłym roku odczuwałam
... nagle zrobiło się tak pustawo na holach ... brak widoku pewnych oryginalnych i popularnych twarzy był dziwny ... i ta myśl "teraz my jesteśmy najstarsi"
... ehhh to były czasy ....
Olga napisał(a):czy Wy - młodsi kopernikańscy towarzysze macie poczucie takiej wewnętrznej pustki po odejściu maturzystów?![]()
![]()
![]()
![]()
... nagle zrobiło się tak pustawo na holach ... brak widoku pewnych oryginalnych i popularnych twarzy był dziwny ... i ta myśl "teraz my jesteśmy najstarsi"
ale ja głupoty gadam .... wybaczcie .....

yennefer napisał(a):Olga napisał(a):czy Wy - młodsi kopernikańscy towarzysze macie poczucie takiej wewnętrznej pustki po odejściu maturzystów?![]()
![]()
![]()
![]()
taaa, ja wiem, ze bez nas juz nie bylo tak samo
ale coz... mialam podobnie po odejsciu rocznika przed nami... ehhh wtedy to byly dopiero pustki, dola mialam juz do konca roku szkolnego![]()
![]()
... znało się ludzi z widzenia więc Twojego widoku pewnie też mi brakowało .... tylko, że nie wiem jak wyglądasz 
Olga napisał(a):czy Wy - młodsi kopernikańscy towarzysze macie poczucie takiej wewnętrznej pustki po odejściu maturzystów?![]()
![]()
![]()
![]()
Choć wiem że taka jest kolej losu... <musimy to przejść>
i "wielkie nam uczynili pustki..."

Mariol napisał(a):Olga napisał(a):czy Wy - młodsi kopernikańscy towarzysze macie poczucie takiej wewnętrznej pustki po odejściu maturzystów?![]()
![]()
![]()
![]()
głupoty?? ja sobie nie wyobrażam że teraz od września na nas będą mówić "trzecioklasiści" a jak do tego dojdzie określenie "maturzyści" to już w ogóle...Choć wiem że taka jest kolej losu... <musimy to przejść>
Nom... starszy rocznik sobie odszedł...i "wielkie nam uczynili pustki..."
![]()
i bardzo miło jest ich widzieć kiedy przychodzą na matury i można ich na holu spotkać...
............. 
.............
[/quote]

Mariol napisał(a): i "wielkie nam uczynili pustki..."![]()
i bardzo miło jest ich widzieć kiedy przychodzą na matur

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości