1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Morland » niedziela, 17 kwi 2005, 09:12

Adit napisał(a)::shock: to juz jutro... :wow: :szok: a ja nic nie umiem.. :cry: :placze:

To się naum.. masz na to całą dobę, nie licząc nocy :P
I w tej chwili przypomniała mi się lekcja PO: ".. och(r)ona dób(r) kultu(r)y.. nie dup, tylko dób(r)" :P
Morland
Weteran

Postprzez MeYa » niedziela, 17 kwi 2005, 11:46

Adit, slońce...ja tez sie szybko zabralam do tego niemca. az normalnie wczoraj :) oswiecilo mnie ze mam mature. wiec zegnam Was i ide sie poddac germanizacji..... :( :( :( :(
MeYa
Ważniak

Postprzez kawon » niedziela, 17 kwi 2005, 12:42

Olga napisał(a):
coś w stylu "nauczyciel ma obowiązek" tak?? :lol: :lol: ..... 6 miesięcy w Koperniku to widać za mało, aby przekonać się, iż to nie zawsze tak działa ... :D ... no ale macie przed sobą jeszcze ponad dwa lata żeby dojść do takiego wniosku ...

Cos w tym jest, ostatnio jak sie klocilem o blad w sprawdzianie dostalem od nauczyciela info, ze w ksiazce zle pisza i mam pecha:)
Ale Pani G. tak czesto sie powolywala na swoj PSO ze az szkoda by sie bylo z nia nie klocic...
Pozatym ja sie lubie klocic z nauczycielami :twisted: :twisted: :twisted:
kawon
Dyskutant

Postprzez Peny » niedziela, 17 kwi 2005, 13:01

jestem zalamana... ja nie chce... :cry:
jutro 12.10, bede stała jak ten kołek (bez urazy Tomek), z miną mniej wiecej taką: :shock: lub taka: :|
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Ich mag Deutsch nicht
Peny
Terminator

Postprzez Olga » niedziela, 17 kwi 2005, 13:04

Peny napisał(a):jestem zalamana... ja nie chce... :cry:
jutro 12.10, bede stała jak ten kołek (bez urazy Tomek), z miną mniej wiecej taką: :shock: lub taka: :|
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Ich mag Deutsch nicht

ja będę stała o godzinie 11.00 z miną taką :cry: :o .......... nie boję się jakoś zbytnio własnych umiejętności z języka angielskiego tylko tematu, który mi się dostanie ... :(

[ Dodano: 2005-04-17, 14:06 ]
kawon napisał(a):Cos w tym jest, ostatnio jak sie klocilem o blad w sprawdzianie dostalem od nauczyciela info, ze w ksiazce zle pisza i mam pecha:)
Ale Pani G. tak czesto sie powolywala na swoj PSO ze az szkoda by sie bylo z nia nie klocic...
Pozatym ja sie lubie klocic z nauczycielami :twisted: :twisted: :twisted:

ze swoją wychowawczynią Panią N. też się kłócisz? odważny jesteś :lol: .....
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez yennefer » niedziela, 17 kwi 2005, 13:23

maturzysci, zycze powodzenia jutro, na pewno dacie rade ;)
reprezentujcie godnie szkole :twisted:
(ehh i pomyslec, ze rok temu przezywalam to samo :| jak ten czas szybko leci :? :lol:)
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Olga » niedziela, 17 kwi 2005, 13:26

yennefer napisał(a):maturzysci, zycze powodzenia jutro, na pewno dacie rade ;)
reprezentujcie godnie szkole :twisted:
(ehh i pomyslec, ze rok temu przezywalam to samo :| jak ten czas szybko leci :? :lol:)

NIE DZIĘKUJĘ!! :D

wolałabym przeżywac to co Ty przeżywałas rok temu czyli "starą maturę" .... ta nowa spędza nam sen z powiek, ogranicza nas i podcina skrzydła ... jest niesprawiedliwa i krzywdząca .... :(
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Adit » niedziela, 17 kwi 2005, 13:36

MeYa napisał(a):Adit, slońce...ja tez sie szybko zabralam do tego niemca. az normalnie wczoraj :) oswiecilo mnie ze mam mature. wiec zegnam Was i ide sie poddac germanizacji..... :( :( :( :(

ej..w ogole.. nie wiem czy to jest dobry pomysl,ze zdajemy zaraz po sobie.. :P :) :P :)
Adit
Ważniak

Postprzez MeYa » niedziela, 17 kwi 2005, 13:42

Adit napisał(a):
MeYa napisał(a):Adit, slońce...ja tez sie szybko zabralam do tego niemca. az normalnie wczoraj :) oswiecilo mnie ze mam mature. wiec zegnam Was i ide sie poddac germanizacji..... :( :( :( :(

ej..w ogole.. nie wiem czy to jest dobry pomysl,ze zdajemy zaraz po sobie.. :P :) :P :)

eee tam bedzie dobrze. raz dwa i po wszystkim. dobrze ze zdajemy przynajmniej nie bedziemy sie stresowac:P

p.s. germanizacji ciag dalszy.... :beer:
MeYa
Ważniak

Postprzez ktosik » niedziela, 17 kwi 2005, 17:00

no i dostaliśmy domowe z matematyki na apelu ;) - rozwiązania matematyczka chce dostać za 30 lat - tak napisała :lol: czyżby nie chciała nas widzieć wcześniej? nie wierzę...

No i masz rację Sylwio, że nie wierzysz!
Jest mi przykro, że tak zrozumiałaś.
Nie było napisane "czekam za 30 lat" tylko "czekam przez 30 lat" (stary problem z czytaniem ze zrozumieniem?).
Poza tym, nie wiem jak rozumieć Waszą obietnicę z piątkowego popołudnia, że zadbacie również o moje zdrowie? Od piątkowego wieczoru jestem porządnie przeziębiona (może to Wy nie chcecie mnie widzieć?) !
Młodszych proszę, żeby się nie martwili - jak zwykle do poniedziałku wyzdrowieję :D
ktosik
Nowicjusz

Postprzez MeYa » niedziela, 17 kwi 2005, 17:22

ktosik napisał(a):n
Poza tym, nie wiem jak rozumieć Waszą obietnicę z piątkowego popołudnia, że zadbacie również o moje zdrowie? Od piątkowego wieczoru jestem porządnie przeziębiona (może to Wy nie chcecie mnie widzieć?) !
Młodszych proszę, żeby się nie martwili - jak zwykle do poniedziałku wyzdrowieję :D

sugerujesz, że na ognisku bylo zimno??? kimkolwiek jestes ;) :) 8)

z powodu gosci moją germanizacje szlag trafil, ale probuje dalej moze cos jednak wyjdzie.....wrr....

Mit welchen Transportmitteln kann man den Urlaub verbringen?-Mit Kamel.....
MeYa
Ważniak

Postprzez Morland » niedziela, 17 kwi 2005, 17:36

Koniec weekendu, jutro znowu do szkoły.. Idę nacieszyć się ostatnimi chwilami lenistwa, by jutro wypoczęty powrócić do naszej szkoły.. Ehh.. Dlaczego nie mogliby wymyślić jutro jakiegoś wyjątkowego święta, żeby nie było lekcji? :P
Morland
Weteran

Postprzez Sylwia » niedziela, 17 kwi 2005, 19:00

ktosik napisał(a):no i dostaliśmy domowe z matematyki na apelu ;) - rozwiązania matematyczka chce dostać za 30 lat - tak napisała :lol: czyżby nie chciała nas widzieć wcześniej? nie wierzę...

No i masz rację Sylwio, że nie wierzysz!
Jest mi przykro, że tak zrozumiałaś.
Nie było napisane "czekam za 30 lat" tylko "czekam przez 30 lat" (stary problem z czytaniem ze zrozumieniem?).

yyy... pani S. ?
jeżeli tak, to muszę napisać, że zgodnie z obietnicą wypiliśmy pani zdrowie :mg:
Sylwia
V.I.P

Postprzez Adit » niedziela, 17 kwi 2005, 19:01

ej...pisalam juz,ze nic kompletnie nie umiem..?! :D :)
eh..czerwone mury wzywaja :P
Adit
Ważniak

Postprzez Peny » niedziela, 17 kwi 2005, 19:30

A wiecie co ja wam powiem???
nic wiecej sie nie naucze.. gdzies mi sie zubily te cudowne karteczki ze zwrotami od pana Kiesia...
Ostatnia godzine bylam spokojna... a teraz.. dostalam w ciagu 10 minut, pięć smsów z zyczeniami zdania matury :shock: znow sie stressuje :|
ide spac..
do bra noc :?
Peny
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark