1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez redlovebloodgirl » środa, 13 kwi 2005, 17:47

to ja was dziewczyny pociesze taka informacja ze znam takich, co w ogole jeszcze prezentacji nie maja :? :lol:
zakonczenie jest na 7 i 8 godzinie lekcyjnej-czesc klas II zostala wywalona na balkon :P :twisted:
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Olga » środa, 13 kwi 2005, 18:01

redlovebloodgirl napisał(a):to ja was dziewczyny pociesze taka informacja ze znam takich, co w ogole jeszcze prezentacji nie maja :? :lol:
zakonczenie jest na 7 i 8 godzinie lekcyjnej-czesc klas II zostala wywalona na balkon :P :twisted:

no to ja im serdzecznie współczuję skoro nie mają prezentacji ...

na 7 i 8 godzinie?? rany drugie klasy wiedzą więcej niż maturzyści!

wywaleni na balkon? no to fajnie mają ... tam jest najlepiej ... (wy też? :) )... hmm ... to jak dadzą prezenty? :P ... chyba, że wyślą delegację ....
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez redlovebloodgirl » środa, 13 kwi 2005, 18:03

nas oczywiscie dano na balkon bo na dole podobno za duzo zamieszania bysmy narobili :wink: :twisted: szkoda tylko ze pozegnanie jest tak pozno, duzo osob pewno na nie juz nie dotrze...

ps-delegacje sa :lol: chlopiec i dziewczynka z kazdej klasy :P
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Peny » środa, 13 kwi 2005, 19:05

ja wole nie mierzyc czasu... ale powyrzucalam zbedne rzeczy i z 22 minut mam 14 z czyms.. i tak za duzo.. jeszcze musze miec czas na pokazanie zdjec... :placze:
dziwnie mi :|
Peny
Terminator

Postprzez Kulo » środa, 13 kwi 2005, 19:38

Peny napisał(a):ja wole nie mierzyc czasu... ale powyrzucalam zbedne rzeczy i z 22 minut mam 14 z czyms.. i tak za duzo.. jeszcze musze miec czas na pokazanie zdjec... :placze:

to po co go mierzysz codziennie na polskim??? :P
Kulo
Bywalec

Postprzez Morland » środa, 13 kwi 2005, 19:50

Kulo napisał(a):
Peny napisał(a):ja wole nie mierzyc czasu... ale powyrzucalam zbedne rzeczy i z 22 minut mam 14 z czyms.. i tak za duzo.. jeszcze musze miec czas na pokazanie zdjec... :placze:

to po co go mierzysz codziennie na polskim??? :P

Mierzy czas na polskim? Chce, żeby lekcja jak najszybciej się skończyła? Uuuu.. A pani Madzia wie o tym, jak lekceważy jej lekcje? :P
Morland
Weteran

Postprzez Peny » środa, 13 kwi 2005, 19:58

hehe.. ja jako jedyna moge miec legalnie komorke na lawce :lol: :P
mierze czas bo lubie :P
ide sie uczyc niemieckiego.. jestem zalamana. Umiem powiedziec: Iś hajse Magda und wołne in kołobrzeg. Iś kome aus Polen...
jak jakis niemiec sie mnie zapyta jak dojsc "gdzieś tam" powiem mu: grade aus :shock: :lol: :huh:
M A S A K R A
Peny
Terminator

Postprzez Morland » środa, 13 kwi 2005, 20:04

Peny napisał(a):hehe.. ja jako jedyna moge miec legalnie komorke na lawce :lol: :P
ide sie uczyc niemieckiego.. jestem zalamana. Umiem powiedziec: Iś hajse Magda und wołne in kołobrzeg. Iś kome aus Polen...
jak jakis niemiec sie mnie zapyta jak dojsc "gdzieś tam" powiem mu: grade aus :shock: :lol: :huh:
M A S A K R A

Dosłownie.. mój poziom niemieckiego jest dokładnie taki sam :P :shock:
Morland
Weteran

Postprzez Peny » środa, 13 kwi 2005, 20:14

Ale to nic ze TY jestes dopiero w 1 klasie :)
Jeszcze da sie ciebie czegos nauczyc :P
Peny
Terminator

Postprzez Morland » środa, 13 kwi 2005, 20:18

Peny napisał(a):Ale to nic ze TY jestes dopiero w 1 klasie :)
Jeszcze da sie ciebie czegos nauczyc :P

Moja mieć nadzieja.. moja iść na korepetycja i moja mieć nadzieja na nauczenie moja czegoś..
Morland
Weteran

Postprzez MeYa » środa, 13 kwi 2005, 20:28

Sylwia napisał(a):hehe, ja od nikogo nie słyszałam aby 15 min mu wystarczyło, spoko

to ja Ci jutro powiem to uslyszysz :P. za kazdym razem jak ja prezentuje (chomikowi bo nikt inny nie slucha....chociaz z jego zainteresowanie rowniez watpie, jest dosc niekomunikatywny) to wychodzi mi ok 14 minutek :)

Peny napisał(a):hehe.. ja jako jedyna moge miec legalnie komorke na lawce :lol: :P

musze Cie rozczarowac ale...osobnik siedzacy kolo mnie komorke na lawce ma od 3 lat :P

redlovebloodgirl napisał(a):zakonczenie jest na 7 i 8 godzinie lekcyjnej-czesc klas II zostala wywalona na balkon :P :twisted:

wszystkie II klasy beda?? :shock: tzn. cale??
Ostatnio edytowano środa, 13 kwi 2005, 20:36 przez MeYa, łącznie edytowano 3 razy
MeYa
Ważniak

Postprzez Olga » środa, 13 kwi 2005, 20:31

MeYa napisał(a):
Sylwia napisał(a):hehe, ja od nikogo nie słyszałam aby 15 min mu wystarczyło, spoko

to ja Ci jutro powiem to uslyszusz. za kazdym razem jak ja prezentuje (chomikowi bo nikt inny nie slucha....chociaz z jego zainteresowanie rowniez watpie, jest dosc niekomunikatywny) to wychodzi mi ok 14 minutek :)

:o ........ rany!!! zazdroszczę! jak ty żeś to zrobiła?? hmm .... pewnie masz po prostu temat wymagający podania mniejszej ilości informacji :( ..... albo jesteś geniuszem!!
Olga
Rycerz forum

Postprzez MeYa » środa, 13 kwi 2005, 20:33

Olga napisał(a):
MeYa napisał(a):

to ja Ci jutro powiem to uslyszusz. za kazdym razem jak ja prezentuje (chomikowi bo nikt inny nie slucha....chociaz z jego zainteresowanie rowniez watpie, jest dosc niekomunikatywny) to wychodzi mi ok 14 minutek :)

:o ........ rany!!! zazdroszczę! jak ty żeś to zrobiła?? hmm .... pewnie masz po prostu temat wymagający podania mniejszej ilości informacji :( ..... albo jesteś geniuszem!!

no nie wiem czy temat 'Mroczna strona natury ludzkiej. ZAnalizuj zlozonosc psychiki czlowieka' wymaga podania malej ilosci informacji....poprostu podaje wszystko 'w pigulce' inaczej nie moge....od poczatku skracalam.
MeYa
Ważniak

Postprzez Olga » środa, 13 kwi 2005, 20:38

MeYa napisał(a):no nie wiem czy temat 'Mroczna strona natury ludzkiej. ZAnalizuj zlozonosc psychiki czlowieka' wymaga podania malej ilosci informacji....poprostu podaje wszystko 'w pigulce' inaczej nie moge....od poczatku skracalam.

ooo ... to ma coś wspólnego z jednym z wątków mojej prezentacji ..... Dr Jekyll i Pan Hyde ... u mnie nawet ta "pigułka" to za dużo ....
Olga
Rycerz forum

Postprzez quad » środa, 13 kwi 2005, 20:38

MeYa napisał(a):wszystkie II klasy beda?? :shock: tzn. cale??

Nie no co ty, tylko te ktore posiadaja faktyczna wladze. ;)
A tak na powaznie to chyba tak, wiec bedzie calkiem ciasno*.

--
* kochana osobo ktora umiescilas nas na luznym balkonie a nie na zatloczonej auli, niech ci sie w dzieciach wynagrodzi
quad

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark