zakonczenie jest na 7 i 8 godzinie lekcyjnej-czesc klas II zostala wywalona na balkon

redlovebloodgirl napisał(a):to ja was dziewczyny pociesze taka informacja ze znam takich, co w ogole jeszcze prezentacji nie maja![]()
![]()
zakonczenie jest na 7 i 8 godzinie lekcyjnej-czesc klas II zostala wywalona na balkon![]()
)... hmm ... to jak dadzą prezenty?
... chyba, że wyślą delegację ....
szkoda tylko ze pozegnanie jest tak pozno, duzo osob pewno na nie juz nie dotrze...
chlopiec i dziewczynka z kazdej klasy 
Peny napisał(a):ja wole nie mierzyc czasu... ale powyrzucalam zbedne rzeczy i z 22 minut mam 14 z czyms.. i tak za duzo.. jeszcze musze miec czas na pokazanie zdjec...
dziwnie mi

Kulo napisał(a):Peny napisał(a):ja wole nie mierzyc czasu... ale powyrzucalam zbedne rzeczy i z 22 minut mam 14 z czyms.. i tak za duzo.. jeszcze musze miec czas na pokazanie zdjec...
dziwnie mi
to po co go mierzysz codziennie na polskim???

Peny napisał(a):hehe.. ja jako jedyna moge miec legalnie komorke na lawce![]()
mierze czas bo lubie
ide sie uczyc niemieckiego.. jestem zalamana. Umiem powiedziec: Iś hajse Magda und wołne in kołobrzeg. Iś kome aus Polen...
jak jakis niemiec sie mnie zapyta jak dojsc "gdzieś tam" powiem mu: grade aus![]()
![]()
M A S A K R A

Sylwia napisał(a):hehe, ja od nikogo nie słyszałam aby 15 min mu wystarczyło, spoko
. za kazdym razem jak ja prezentuje (chomikowi bo nikt inny nie slucha....chociaz z jego zainteresowanie rowniez watpie, jest dosc niekomunikatywny) to wychodzi mi ok 14 minutek 
Peny napisał(a):hehe.. ja jako jedyna moge miec legalnie komorke na lawce![]()
mierze czas bo lubie

redlovebloodgirl napisał(a):zakonczenie jest na 7 i 8 godzinie lekcyjnej-czesc klas II zostala wywalona na balkon![]()
tzn. cale??MeYa napisał(a):Sylwia napisał(a):hehe, ja od nikogo nie słyszałam aby 15 min mu wystarczyło, spoko
to ja Ci jutro powiem to uslyszusz. za kazdym razem jak ja prezentuje (chomikowi bo nikt inny nie slucha....chociaz z jego zainteresowanie rowniez watpie, jest dosc niekomunikatywny) to wychodzi mi ok 14 minutek
........ rany!!! zazdroszczę! jak ty żeś to zrobiła?? hmm .... pewnie masz po prostu temat wymagający podania mniejszej ilości informacji
..... albo jesteś geniuszem!!Olga napisał(a):MeYa napisał(a):Sylwia napisał(a):hehe, ja od nikogo nie słyszałam aby 15 min mu wystarczyło, spoko
to ja Ci jutro powiem to uslyszusz. za kazdym razem jak ja prezentuje (chomikowi bo nikt inny nie slucha....chociaz z jego zainteresowanie rowniez watpie, jest dosc niekomunikatywny) to wychodzi mi ok 14 minutek
........ rany!!! zazdroszczę! jak ty żeś to zrobiła?? hmm .... pewnie masz po prostu temat wymagający podania mniejszej ilości informacji
..... albo jesteś geniuszem!!
MeYa napisał(a):no nie wiem czy temat 'Mroczna strona natury ludzkiej. ZAnalizuj zlozonosc psychiki czlowieka' wymaga podania malej ilosci informacji....poprostu podaje wszystko 'w pigulce' inaczej nie moge....od poczatku skracalam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości