1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Adit » środa, 13 kwi 2005, 11:45

Morland napisał(a):Nie lubić [glow=green]niemiecki[/glow]. Nie lubić bardzo.
Ale na szczęście dzisiaj nie będzie mnie na lekcji.. i dobrze.. nie potrafię sklecić nawet paru sensownych zdań, a mam własnymi słowami opowiedzieć bajkę o Kopciuszku. Mhm.. :suchy:

buhahaha.. biedactwo..lepiej o Kopciuszku niz o II wojnie swiatowej..wiesz ile tam jest trudnych slowke :P :P
Adit
Ważniak

Postprzez Morland » środa, 13 kwi 2005, 11:52

Jakoś mnie to nie cieszy.. Kieś wymaga od nas więcej niż uczy.. przez całą lekcję ziewa, bawi się komórką, cieszy z smsów, potem robi za nas jakieś ćwiczenia i myśli, że czegoś nas nauczył.. Idę gdzieś prywatnie na niemiecki.. Bo w szkole niczego się nie nauczę..
Morland
Weteran

Postprzez Adit » środa, 13 kwi 2005, 11:59

Morland napisał(a):Jakoś mnie to nie cieszy.. Kieś wymaga od nas więcej niż uczy.. przez całą lekcję ziewa, bawi się komórką, cieszy z smsów, potem robi za nas jakieś ćwiczenia i myśli, że czegoś nas nauczył.. Idę gdzieś prywatnie na niemiecki.. Bo w szkole niczego się nie nauczę..

skad ja to znam? :D :D
a slyszeliscie sygnal nadjescia SmS w jego komorce...extra..jak spadajace szpileczki.. Pani Dyja z kolei woli standnardowe dzwieki :P :P
Adit
Ważniak

Postprzez Morland » środa, 13 kwi 2005, 12:15

Jeszcze nie słyszałem.. zawsze ma wyłączone dźwięki :)
Morland
Weteran

Postprzez Olga » środa, 13 kwi 2005, 12:28

Morland napisał(a):Jakoś mnie to nie cieszy.. Kieś wymaga od nas więcej niż uczy.. przez całą lekcję ziewa, bawi się komórką, cieszy z smsów, potem robi za nas jakieś ćwiczenia i myśli, że czegoś nas nauczył.. Idę gdzieś prywatnie na niemiecki.. Bo w szkole niczego się nie nauczę..

:smiech: ... taaaaak ... skąd ja to znam ... miałam tak przez trzy lata .... :lol: .... po pewnym czasie można się przyzwyczaić ...

a czy przypadkiem nie rysuje szlaczków na kalendarzyku?? :lol:

bądź co bądź lekcje niemieckiego były zawsze fajne i śmieszne ... miłe wspomnienia :cry: (może poza rekcją i formami podstawowymi) ...
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez MeYa » środa, 13 kwi 2005, 13:35

Ale na szczęście dzisiaj nie będzie mnie na lekcji.. i dobrze.. nie potrafię sklecić nawet paru sensownych zdań, a mam własnymi słowami opowiedzieć bajkę o Kopciuszku. Mhm.. :suchy:

no co ty....o Aschenputtlu nie umiesz opowiadac...ojjjjjj :)
przeciez to takie fajne :)
MeYa
Ważniak

Postprzez RaCiK » środa, 13 kwi 2005, 14:37

Adit napisał(a):
RaCiK napisał(a):Jeśli chodzi o prezenty dla maturzystów to ... po prostu jakaś niespodzianka(drobiazg), która będzie miłym wspomnieniem... a zresztą Wy i tak wiecie najlepiej...

taaa...chcesz lizaka? to ja Ci kupie.. :D

jasne, że chcę, czyli dostanę go w piątek ? :P Najlepiej podaruj mi dwa lizaki, tak do pary, bo jednemu będzie smutno :D :P.

kurczaczek napisał(a):
RaCiK napisał(a):Jeśli chodzi o prezenty dla maturzystów to ... po prostu jakaś niespodzianka(drobiazg), która będzie miłym wspomnieniem...

Kinder niespodziankę i różowy długopis, mogą być? :>

hmm a co miałaś w jajku niespodziance? :P
Ostatnio edytowano środa, 13 kwi 2005, 14:38 przez RaCiK, łącznie edytowano 1 raz
RaCiK
Mistrz klawiatury

Postprzez Adit » środa, 13 kwi 2005, 14:37

MeYa napisał(a):

no co ty....o Aschenputtlu nie umiesz opowiadac...ojjjjjj :)

taaa..zaloze sie,ze MeYa z pewnoscia moze Ci opowiedziec owa bake,nawet jesli ja obudzisz o 2 w nocy...opowie,jezeli wczesniej Cie nie zabije...bo ona lubi spac :P :P :P
Adit
Ważniak

Postprzez kurczaczek » środa, 13 kwi 2005, 14:49

RaCiK napisał(a):hmm a co miałaś w jajku niespodziance? :P

Pingwinka :P
kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812

Postprzez quad » środa, 13 kwi 2005, 16:44

MeYa napisał(a):no co ty....o Aschenputtlu nie umiesz opowiadac...ojjjjjj :)

Aschenputtel... brrr... to jakos tak barbarzynsko brzmi.... po raz kolejny przekonalem sie ze trafilem do wlasciwej grupy jezykowej :mg:
quad

Postprzez Sylwia » środa, 13 kwi 2005, 17:02

IId : byle oryginalnie :)
(mówię o upominku)
Sylwia
V.I.P

Postprzez Olga » środa, 13 kwi 2005, 17:10

dzisiaj na holu usłyszałam rozmowę kilku osób z drugiej klasy o tym, że w poniedziałek mają chyba jakąś pracę klasową, a przez cały przyszły tydzień będą musieli kuć do kartkówek itp ............ :cry: :cry: :cry: .................. co ja bym dała żeby móc tak powiedzieć! żeby mieć świadomość, że czeka mnie praca klasowa w przyszłym tygodniu! że jeszcze będę w tej szkole .... będę sie uczyć, pisać kartówki itd i przde wszystkich,że będę mogła gadac o tym ze znajomymi!! :cry: :cry: :cry: :cry: a tu koniec ...... :(

może ja jakaś nienorlmalna jestem ..... ale tak czuję ..... :(
Olga
Rycerz forum

Postprzez Sylwia » środa, 13 kwi 2005, 17:16

ja się martwię tym, że prezentacje mam na ponad 18 minut :/ :/ :/
a co najlepsze - już nie mam co wyzucić :huh:
Sylwia
V.I.P

Postprzez Olga » środa, 13 kwi 2005, 17:28

Sylwia napisał(a):ja się martwię tym, że prezentacje mam na ponad 18 minut :/ :/ :/
a co najlepsze - już nie mam co wyzucić :huh:

:lol: .......... no co ty nie powiesz!!! mi tez 15 minut nie wystarczy na opowiedzenie wszystkiego! nie ma szans! miałam wszystko tak pięknie napisane .... ładnym powaznym językiem .... obszernie i na prawdę z pasją ..... no i wyszły z tego chyba 22 minuty! skróciłam juz do 16 i nie mam co wyrzucić! i tak juz spłaszczyłam prezentacje i wcale nie podoba mi się tak jak na początku! do tego mówię bardzo szybko (choć wyraźnie ) !! te durnowate 15 minut wymyslił chyba ktoś kto uważa, że maturzyści to ludzie którzy nie mają nic do powiedziena i maja problem z dobrnięciem do 10 minut! kretyn! niech mi teraz przy moim temacie powie co mam zrobić żeby się zmieścić skoro taki mądry jest! zapłacę! ;/

znam aż jedną osobę dla której 15 minut jest w sam raz!
Olga
Rycerz forum

Postprzez Sylwia » środa, 13 kwi 2005, 17:41

no właśnie... systematycznie ją skracałam, wczoraj skrociłam już maksymalnie, nie mogę bardziej :/ i jak PRZECZYTAŁAM wyszło ponad 18 min :| [beeep]...
hehe, ja od nikogo nie słyszałam aby 15 min mu wystarczyło, spoko...

może mi ktoś napisać o ktorej jest zakończenie? mamy być w szkole o 13:45?
Sylwia
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark