za 3 lata czy więcej nieważne 
Rymek_Hunter napisał(a):Spoko i tak cały kopernik spotka się w klubie AAza 3 lata czy więcej nieważne
??
Olga napisał(a):kto ma lekcje z Panem Markiem K. jutro o 12.45?? ..... chyba pół mojej klasy idzie zaliczać REKCJĘ CZASOWNIKA..... za jakie grzechy
![]()
....

kurczaczek napisał(a):Olga napisał(a):kto ma lekcje z Panem Markiem K. jutro o 12.45?? ..... chyba pół mojej klasy idzie zaliczać REKCJĘ CZASOWNIKA..... za jakie grzechy
![]()
....
widzę że zaliczanie rekcji czasownika u Pana Kiesia to już tradycja

Olga napisał(a):
tradycja? heh ... chyba wiekszą tradycją jest odmiana czasownika .... zaliczaliśmy to jakieś 7 razy ... a rekcja to tak żeby oceny w dzienniku były .... dla nas to koszmar!!
odmiana to swoją droga

kurczaczek napisał(a):A wszystko przez "unikanie" lekcji jezyka niemieckiego
.... rekcja i odmiana to zemsta ... no ale nie róbmy tu czata na temat Pana Kiesia!
....Olga napisał(a):
taaaaa .... 100% frekfencja była zawsze na pierwszej lekcji niemieckiego w roku i na ostatniej .... w środku ... heh .. cóż ... bez komentarza.... rekcja i odmiana to zemsta ... no ale nie róbmy tu czata na temat Pana Kiesia!
....

Olga napisał(a):Adit napisał(a):wiecie co?! bede za Wami tesknic.
za kim? za wszystkimi? nawet za tymi których nie znasz? heh .... to tak jak ja ....
Ty też będziesz za mną tęsknić, tylko jeszcze o tym nie wiesz 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości