(2 infy, 2 matmy) i badanie wyników nauczania z fizyki... ojjj będą laczki będą, chyba wyjde po 5 minutach ...szybciej w domu będe 
(2 infy, 2 matmy) i badanie wyników nauczania z fizyki... ojjj będą laczki będą, chyba wyjde po 5 minutach ...szybciej w domu będe 
znajdą się na sali również klasy 'trzecie', czyli te które nic nie robią

przecież bierzemy w tym udział
jest jeden wysłannik klasy 3 D w końcu
(niestety ja)
raz było nawet tak, że chciała wżiąś kogoś do odpowiedzi, a wskazana osoba powiedziałą, że jej nie ma 
a byłeś na lekcji w klasie pierwszej?
Podalem sie za jakiegos kolesia
Tylko dla mnie to sie wydaje dziwne, bowiem w mojej szkole (Gromku) takie numery nie przechodzą i nauczciel po prostu zauważa że coś jest nie tak... Doszedlem do wniosku ze Ci nauczyciele z Kopra to jedne wielke osobliwości (każdy to osobny przypadek, osobna historia) 
heh, swoją drogą tam wszystko jest możliwe, pamiętam jak chłopacy zmojej klasy nie chodzili na historę, inni odpowiadali za nich "obecny", a historyczka do tej pory nie może połapać się który to który, najczęściej myliła chyba Rymka i Racika Smile raz było nawet tak, że chciała wżiąś kogoś do odpowiedzi, a wskazana osoba powiedziałą, że jej nie ma
U nas takie wałki nie przechodzą choćby nie wiem co
Szkoda że tam nie poszedłem 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości