niech ten sezon sie juz skonaczy !
dosc amatorskiej koszykowki w tym miescie, potrzebne sa zmiany,ale przemyslane
Baltazar Gąbka napisał(a):Kotwica wygrala z Pyrakami dzisiaj

kulA napisał(a):Baltazar Gąbka napisał(a):Kotwica wygrala z Pyrakami dzisiaj
to jeszcze maja jeden osobisty pojedynek do rozstrzygniecia, i na tym meczu sie zjawie i kurde bedzie on w moje urodziny wiec maja mi prezent zrobic i wygrac
Mam nadzieje ze Pawla Surowke przyjmuja z kultura, bo przysluzyl sie kolobrzeskiej koszykowce i jest naprawde spoko gosciem. Poznalem go, nawet gralem z nim raz w jednej druzynie przeciwko Budowlance 
Baltazar Gąbka napisał(a):kulA napisał(a):Baltazar Gąbka napisał(a):Kotwica wygrala z Pyrakami dzisiaj
to jeszcze maja jeden osobisty pojedynek do rozstrzygniecia, i na tym meczu sie zjawie i kurde bedzie on w moje urodziny wiec maja mi prezent zrobic i wygrac
Na zatopieniu Tytanika bedziesz?Mam nadzieje ze Pawla Surowke przyjmuja z kultura, bo przysluzyl sie kolobrzeskiej koszykowce i jest naprawde spoko gosciem. Poznalem go, nawet gralem z nim raz w jednej druzynie przeciwko Budowlance

piter_Radzikowo napisał(a):no pewnie ze pawel bedzie dobrze przywitany,ale nie wiadomo jak to bedzie z piknikowa czescia publicznosci.zreszta juz raz pokazali jak szanuja bylych zawodnikow np Olszan zostal wygwiadany a gdy my zaczelismy skandowac jego nazwisko dopiero wtedy sie zamkneli...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości