1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez MeYa » poniedziałek, 14 mar 2005, 15:18

orientuje się ktoś kiedy dokladnie jest dzien teatru i jak to ma wygladac??
MeYa
Ważniak

Postprzez Olga » poniedziałek, 14 mar 2005, 15:23

agentWomen napisał(a):Jutro idę do szkoły :D

Olga wszystkiego najlepszego :wink:

czy ty wiedzieć kim ja być?? :)
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Y.Eternity » poniedziałek, 14 mar 2005, 16:08

MeYa? Ludzisz sie, ze moze jakichs lekcji nie bedzie? :P
Y.Eternity

Postprzez MeYa » poniedziałek, 14 mar 2005, 16:09

Y.Eternity napisał(a):MeYa? Ludzisz sie, ze moze jakichs lekcji nie bedzie? :P

hehhhe ano ludze sie :) a co ty to niby nie??
MeYa
Ważniak

Postprzez Y.Eternity » poniedziałek, 14 mar 2005, 17:16

Ja tam wole wygrac znowu konkurs na wystroj sali :D Mam wprawe :D
Y.Eternity

Postprzez MeYa » poniedziałek, 14 mar 2005, 17:39

Y.Eternity napisał(a):Ja tam wole wygrac znowu konkurs na wystroj sali :D Mam wprawe :D

jak to bylo....
"nie zaszkodzi jeszcze raz wygrac" hehheheenie no teraz oddajemy chyba ten wystroj 1 klasie co?? czy nie??
wiesz jak nie to ja bardzo chetnie moge tam cos podekorowac ( pozamiatac np....) bo to zawsze mniej lekcji :)
MeYa
Ważniak

Postprzez Morland » poniedziałek, 14 mar 2005, 17:48

MeYa napisał(a):
Y.Eternity napisał(a):Ja tam wole wygrac znowu konkurs na wystroj sali :D Mam wprawe :D

jak to bylo....
"nie zaszkodzi jeszcze raz wygrac" hehheheenie no teraz oddajemy chyba ten wystroj 1 klasie co?? czy nie??
wiesz jak nie to ja bardzo chetnie moge tam cos podekorowac ( pozamiatac np....) bo to zawsze mniej lekcji :)

To pomożecie nam ją dekorować i wygramy wspólnymi siłami :P
Morland
Weteran

Postprzez Y.Eternity » poniedziałek, 14 mar 2005, 18:31

Heh, nie.. Morland.. my wam oddamy te klase.. Juz nie mam ochoty smigac z Adit po drabinie zawieszajac zaslony, ktore mialy byc kurtyna, przybijac je gwozdziami do sufitu, przesuwac lawek, biurka, i narazac sie na wscieklosc nauczycieli, ze nie maja jak lekcji prowadzic. Nastepnie nie mam ochoty na nachalna promocje tej klasy i sciemnianie, ze sie ja specjalnie udekorowalo na Mloda Polske (przy czym wtedy jeszcze nasza wiedza na temat tej epoki byla naprawde nikla, wiec efekt byl niezamierzony). Tak wiec powodzenia, a w razie co sluzymy dobra rada :P

a tak btw.. MeYa, Peny.. To byly jeszcze czasy IVd.. Finlandii i tancow buszmenow.. Eeh.. Zatesknilo mi sie :<
Y.Eternity

Postprzez Morland » poniedziałek, 14 mar 2005, 19:02

Y.Eternity napisał(a):Heh, nie.. Morland.. my wam oddamy te klase.. Juz nie mam ochoty smigac z Adit po drabinie zawieszajac zaslony, ktore mialy byc kurtyna, przybijac je gwozdziami do sufitu, przesuwac lawek, biurka, i narazac sie na wscieklosc nauczycieli, ze nie maja jak lekcji prowadzic. Nastepnie nie mam ochoty na nachalna promocje tej klasy i sciemnianie, ze sie ja specjalnie udekorowalo na Mloda Polske (przy czym wtedy jeszcze nasza wiedza na temat tej epoki byla naprawde nikla, wiec efekt byl niezamierzony). Tak wiec powodzenia, a w razie co sluzymy dobra rada :P

a tak btw.. MeYa, Peny.. To byly jeszcze czasy IVd.. Finlandii i tancow buszmenow.. Eeh.. Zatesknilo mi sie :<

A ja i tak wiem, że nam pomożecie :P
Morland
Weteran

Postprzez MeYa » poniedziałek, 14 mar 2005, 20:27

Y.Eternity napisał(a):

taaaak booyaka :D stare dobre czasy ach te IV klasy hehheehehee
MeYa
Ważniak

Postprzez Peny » poniedziałek, 14 mar 2005, 21:12

bujaka dżangel is masiw... :lol: Nie bedzie juz zadnej takiej IV D ;)
My tez jestesmy wyjatkowi...

Chcac - niechcac [nomen omen, jakby to pani Helena powidziala], za miesiac koniec lekcji.. jak sie z tym czujecie :?:

Bo w zasadzie to mi jest troche smutno... :cry: bedzie mi brakowac tych genialnych akcji naszej klasy :lol: ... wiecie o co mi chodzi :wink: :P
Peny
Terminator

Postprzez MeYa » poniedziałek, 14 mar 2005, 22:19

Peny napisał(a):bujaka dżangel is masiw... :lol: Nie bedzie juz zadnej takiej IV D ;)
My tez jestesmy wyjatkowi...

Chcac - niechcac [nomen omen, jakby to pani Helena powidziala], za miesiac koniec lekcji.. jak sie z tym czujecie :?:

Bo w zasadzie to mi jest troche smutno... :cry: bedzie mi brakowac tych genialnych akcji naszej klasy :lol: ... wiecie o co mi chodzi :wink: :P

incredible :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oczywiscie....do mnie to chyba jeszcze nie dociera.
a jak juz w przeblyskach zdaje sobie z tego sprawe to dola lapie... :cry: :placze:
MeYa
Ważniak

Postprzez Rymek_Hunter » poniedziałek, 14 mar 2005, 22:21

Mi mojej klasy też będzie brakowało :cry: ale wiem że jak się spotkamy gdy będą jakieś święta czy wolne to będzie chodzili pić :) już postanowione :P

oczywiście Pisara też ściągniemy z tej wioski gdzie psy dupami szczekają, a na dworcach serzy się pedalstwo (mam nadzieje Pisar że cnoty nie straciłeś hehe)
Rymek_Hunter
Dyskutant

Postprzez MeYa » poniedziałek, 14 mar 2005, 22:28

Rymek_Hunter napisał(a):Mi mojej klasy też będzie brakowało :cry: ale wiem że jak się spotkamy gdy będą jakieś święta czy wolne to będzie chodzili pić :) już postanowione :P

oczywiście Pisara też ściągniemy z tej wioski gdzie psy dupami szczekają, a na dworcach serzy się pedalstwo (mam nadzieje Pisar że cnoty nie straciłeś hehe)

pic:P tylko to wspolnie robicie :P
MeYa
Ważniak

Postprzez Rymek_Hunter » poniedziałek, 14 mar 2005, 22:30

MeYa napisał(a):pic:P tylko to wspolnie robicie :P

alkohol zbliża i robimy to zawodowo (no zdarzają się wpadki) :) ale miło się pośmiać bo wypiciu i fajnie powspominać :] tylko bez oscypków :rip: :shy:
Rymek_Hunter
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark